Miśka84 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 no dobra przyznaję się bez bicia małe spotkanie w gronie damskim:roll: i grzane winko było:oops:, ale tak jak pisała cioteczka Halcia o Diance pamiętam:grins: Quote
Miśka84 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 muszę się wytłumaczyć bo cioteczki pomyślą, że jakaś alkoholiczka czy coś:roll: ja mam bardzo ekonomiczną główkę:oops: i mi wiele do szcześcia nie potrzeba:eviltong: Quote
gagata Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Spoko,Miśka,znam takich, którzy w okresie młodzieńczej niewydolności finansowej wino prze słomke pijali...żeby było tanio i przyjemnie....:evil_lol: Tylko Dianki tego nie ucz... Quote
Saphira Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Wstajemy :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
gagata Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Saphiro??? W nocy???? w n:evil_lol:iedzielę???? Serca nie masz.... Quote
Miśka84 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Witaj Dianeczko:loveu: Co tam u ciebie słychać psinko? Mam nadzieję, że cioteczki były u ciebie i wymiziały:roll: Quote
Neczka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Biedactwo wczoraj cały dzień spędziło na dachu budy..... Quote
Miśka84 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 NIE :-(:-(:-( co się z nią dzieję? deprecha? DIANKA PROSI O DOM Quote
Becia66 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 suczynko widziałam cie wczoraj, jesteś taka smutna.....:placz: Quote
Saphira Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Prosimy o domeczek dla Dianki ! Idzie zima. Nie pozwólmy by spedzila ją w schronisku ! Quote
Miśka84 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Chciałam się zapytać na czym polega dom tymczasowy? PS. Narazie prosze to pytanie podraktowa BARDZO luzno! Quote
SZPiLKA23 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='Miśka84']Chciałam się zapytać na czym polega dom tymczasowy? PS. Narazie prosze to pytanie podraktowa BARDZO luzno![/quote] Polega to na tym ze psa bierze sie do domu i opiekuje sie nim jak własnym ale w tym czasie szuka mu sie domu stałego:) Quote
Miśka84 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 A czy Dianka jest wysterylizowana, szczepiona? a i czy można się dowiedzieć jak reaguje na koty? PS. Małe wyjaśnienie - pytam po spróbuje zapytać rodziców o DT. Nie napalam się, ale spytać można:roll: Tylko zanim zacznę gadkę muszę coś wiedzieć i wychwycić pozytywny moment:roll: A narazie Dianko biegniemy na pierwszą :painting::painting::painting: Quote
Miśka84 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 a i jeszcze jedno pytanie. może wydać się dziwne, ale ile może kosztować miesiecznie jedzenie dla Dianki?:roll: Wiem ile może dla kota ale psa?:hmmmm: Quote
SZPiLKA23 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 To zalezy czym bedzie karmiona ryz + miesko to chyba najdrozsza opcja, ryz + puszka juz taniej suche żarełko zalezy z jakiej firmy moze okazac sie drogim lub tanim :hmmmm: Quote
Miśka84 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='SZPiLKA23']To zalezy czym bedzie karmiona ryz + miesko to chyba najdrozsza opcja, ryz + puszka juz taniej suche żarełko zalezy z jakiej firmy moze okazac sie drogim lub tanim :hmmmm:[/quote] czyli podobnie jak z kotami. My teraz grubą karminy suchą karmą RC dla sterylizowanych kotak koszt 52 zł jednorazowo (sporo), ale tak w skali miesiąca wychodzi tanie niż poprzednia opcja zwykłe suche i saszetki. a wracając do Dianki - to co z tą sterylko? coś mi się obiło o uszy, że chyba była? I jeszcze raz to samo pytankoaswwwwwwwwwwwwwwwwwwwsrdef ( przepraszam to mój grubasek :grins: też chciał coś napisać :kociak:) jak z agresją do kotów? Quote
SZPiLKA23 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Sterylizowana chyba była(teraz juz nie jestem pewna) do kotow nie sprawdzana, zawsze RC mozna zastapic Arionem albo Boschem tez dobre karmy sa rozne rodzaje dla rozniastych psow ja sobie chwale mimo ze to dla Sary tylko jako dodatek, po boschu ma bardzo ładna siersc Quote
Miśka84 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Jestem po rozmowie. Finał NIE! :angryy: Nawet została wysłuchana ale finał jest jaki jest :flaming: BARDZO PRZEPRASZAM ...próbowałam :-(:-(:-( Quote
Miśka84 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Pobiegamy... tylko wirtualnie :painting: :sad: Quote
Recommended Posts