Neczka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Dianuś, dostaniesz niedługo śliczną nową obróżkę i COŚ extra od cioteczki Miśki84... ;) Quote
halcia Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Diana ,wygladasz pięknie na zdjęciu .Do tego jestes niesamowicie fajna suńka........i co?????Żaba,kiedy w najbliższym czasie wybierasz sie do schr.?Np.wtorek wolny....o ile nie popada... Quote
Miśka84 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Neczka napisał(a):Dianuś, hopamy na pierwszą... :shake: i jeszcze raz.... Quote
Miśka84 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Nikt tu nie zagląda :shake::shake::shake::-(:-(:-( Quote
Saphira Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Ja zaglądam, ale tracę wiarę. Miśka sprawdź lokalne fora w Częstochowie. Może da radę gdzieś psiaki poogłaszać. Ja spróbuje w mojej Pomorskiej, ale najlepiej w weekend. Wtedy duzo osób wchodzi na forum. Quote
Miśka84 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Dobrze poszukam, ale jutro dziś już niedam rady:roll: Ja nadzieję mam, jeszcze mam i tak między nami to ja nie rozumim czemu ta psina domku jeszcze niema? Gdybym ja mogła..., ale jest jak jest:shake::shake::shake::-(:-(:-( Quote
Miśka84 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Biegniemy na spacerek :painting::painting::painting: Może jutro cioteczka Neczka będzie w schronie i dostaniesz nową kolorową obroze i ktoś cię zobaczy? I dostaniesz trochę pieskowych słodkości :roll:;) Quote
Miśka84 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Mam nadzieję, że smakować będzie :p Wszystkiego nie zjadłam :roll: ;) Quote
Saphira Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 A ja taka glodna z torunia wróciłam ! Nic mi nie zostawiłyście :mad: Quote
gagata Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Jasne, a saphira będzie dmuchała do dentysty po niedzielny garnitur.....Miśka to co innego, młoda jest. łakoma...:loveu::evil_lol: Quote
Recommended Posts