Erazm Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Na końcu język mam przykład z naszej polityki...:evil_lol: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: A teraz coś z psiej rzeczywistości, Wasz mail może uratować niejedno zycie, to chwila, zajrzyjcie proszę Quote
tomcug Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 szkodnik napisał(a):gdzie pieski sie znajduja?? W Kocim Świecie pod Warszawą. Quote
Ewa i flatki Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Chciałabym na priva namiary na Koci Świat, być może będę miała domek dla nich :cool1: Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro, pomyślności, potęgi miłości, samych spokojnych, pogodnych dni, mnóstwa cudownych chwil oraz wielu udanych, wspaniałych adopcji. Quote
Martunia Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Niech ten rok przyniesie psiakom dobry dom, który odmieni ich szare życie w wymarzony pieski świat. Quote
koci-świat Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Ewa i flatki']Chciałabym na priva namiary na Koci Świat, być może będę miała domek dla nich :cool1: Podam na priva na wszelki wypadek, ale podaję i tutaj wszystkim zainteresowanym: tel 603-651-833, lub mail [email protected] Quote
Ewa i flatki Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Wpisałam sobie do komórki, jeżeli ktoś ode mnie będzie się zgłaszał, to powoła się na mój nick. Quote
AJB78 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Czy malenstwa zgodzilyby sie z innym pieskiem? Quote
Marcik Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 AJB78 napisał(a):Czy malenstwa zgodzilyby sie z innym pieskiem? Chyba z trzema bo najpierw zaoferowała Pani dom dla Franka od Zuluguli a potem suczce od paulina_katarzyna. Razem z Pani psem będzie już pięć, tak? Niepoważne to :shake: Quote
AJB78 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Niepowazna?Czy tutaj jest zaproponowanie DS?Zostalo zadane tylko pytanie i nic pozatym?Chyba co niektorzy nieumieja czytac.Jezeli chodzi o pieski to konkrety byly tylko o Frania i Mala.Niezycze sobie robic zemnie jakas nienormala.Mam psa.Chcemy dla niego towarzystwa,ale widze ze tu same problemy.Nawet sie niemozna zapytac,bo odrazu myslicie ze ktos chce psa adoptowac.Niebede dalej ciagla tego watku.Szkoda,ze tak osadzacie ludzi.Niedziwie sie ze tak duzo psow niemoze znalezc domow. zegnam. Quote
Ewa i flatki Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Dziewczyny - nie o to chodzi, żeby sobie mówić niemiłe słowa, bo obrazić się potem najłatwiej :-( Chodzi o te biedne psy a nie o naszą urażoną dumę. Proszę o wyważone emocje w Waszych postach - dla dobra psiaków :) Quote
koci-świat Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 U maluchów bez zmian-nikt nie dzwoni, nikt nie pisze. Ja już straciłam nadzieję, że kiedyś znajdę dom. Niestety, one w zimie wcale nie załatwiają się na dworze...Niestety nikt ich nigdy nie nauczył czystości co w połączeniu z ich rozmiarami, stanem nóg Maksia i śniegiem jest nie do przeskoczenia... Mieszkają teraz razem z Pikusiem i dwoma pekinami, które wcale na niego nie zwracają uwagi. Maksio mimo wszystko wpada w histerie jak tylko przejdzie któryś obok jego legowiska. Więc-one nadają się tylko dla kogoś kto bardzo kocha psy, ale nie ma żadnego. I lubi zasikane mieszkanie-szczęśliwie kałużki nie są imponujących rozmiarów :cool3: I zdaje sobie sprawę, że to nie maskotki tylko para staruszków pokrzywdzonych przez los. Quote
Ewa i flatki Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Bądz dobrej myśli, co nagle to po diable :razz: Ja nie naciskam, żeby nie spłoszyć, choć przyznam, że dla niektórych problem sikania w domku jest poważny :-o Quote
SZPiLKA23 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Małe pieski mało sikaja ;) ale faktycznie do przyjemnosci nie nalezy sprzatenie ;) Quote
Osa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Na "przygarnę psa" dodałam Maksia i Kropkę.... Do tego wątku... http://www.dogomania.pl/forum/f97/domek-dla-malego-pieska-w-typie-ratlerka-128544/ Ludzie są chętni ale sami przeczytajcie... Kasiu...Ty decyduj jak i co...Namiary i telefon do Ciebie podane. Państwo chcą więcej zdjęć i szczegółowych informacji o psiaczkach.... Quote
Osa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Cioteczkom kibicującym kochanym psinkom mam do przekazania od Kasi z Kociego Świata, że jest w trakcie rozliczania 2008 i na wątkach pojawi się za dwa dni! Robota papierkowa ale od niej zależy dotacja dla przytuliska więc Kasia musi zdążyć. Quote
SZPiLKA23 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 No to zycze szybkiego uporania sie z papierami Quote
Osa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Domek musi być najlepszy... I co najważniejsze z własnym człowiekiem bo tego własnego człowieka brakuje "prosiaczkom" najbardziej.... Quote
magda bb Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Dziewczyny, a ktoś wie czy cokolwiek sie dzieje wokół naszej parki? Ktoś pyta,dzwoni? No i co słychac u psiaków?? Quote
Maupa4 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Wątek po raz kolejny został oczyszczony z "hopek" - żeby cokolwiek było wiadomo o psach. Można "hopac" dalej. Pozdrawiam. Quote
SZPiLKA23 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Dzieki ........ Matko do czego juz dochodzi Quote
Recommended Posts