tusia. Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 A mi, chociaż nie jadę na zlot, śnił sie dziś, w moim mieście xDD. |lol|:grins: Quote
monita Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Jaka jest średnia wieku, uczestników zlotów ?? Quote
Rawa Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 monita napisał(a):Jaka jest średnia wieku zlotów ?? Tzn. wieku uczestinków? Quote
Rawa Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Chyba nie jest obliczona co nie oznacza, że nie możemy się tego podjąć ;) Quote
Mysia_ Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 rose napisał(a):A nie lepiej dla nas ziemniaczki, pyrki nasze poznańskie:eviltong: kartofle :eviltong::evil_lol: mniam :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 rose napisał(a):Za wcześnie zaczęliśmy organizację tego zlotu, bo jeszcze tyle czasu do niego, a mi się już teraz chce jechać:eviltong: Prośba do Asi, mogłabyś nasz domek podzielić na dwa;) Po co mamy się gnieździć wszyscy w jednym jest tyle wolnych domków;) tym bardziej, że jeszcze z psami będziecie, więc więcej miejsca się przyda;) Do jednego domku wpisz mnie, Kare i Komara a do drugiego Was, jak Julia się zdecyduje to ją do nas dopiszesz;) Oki, zaraz nas podzielę. :placz: :evil_lol: Dianeczka napisał(a):U mnie podobnie... Ja to bym już mogła kupowac bilet i ruszać :cool1: Ja też chcę już zlot! :multi: Quote
rose Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Oki, zaraz nas podzielę. :placz: :evil_lol: Oj Asiu nie płacz.. wiem, że będziesz za mną w nocy tęsknić:evil_lol: ale w końcu to tylko noc, całe dnie i wieczory będziemy spędzać razem:loveu: Quote
Mysia_ Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 rose napisał(a):Oj Asiu nie płacz.. wiem, że będziesz za mną w nocy tęsknić:evil_lol: ale w końcu to tylko noc, całe dnie i wieczory będziemy spędzać razem:loveu: noce najważniejsze są :diabloti: monita napisał(a):To może jakiś mini zlot ?? :p ślązaką minizloty organizuje wandul, kolejny mamy obiecany na wiosnę :evil_lol: Quote
Mada:) Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Mysia_ napisał(a):ślązaką minizloty organizuje wandul, kolejny mamy obiecany na wiosnę :evil_lol: Haha! :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 rose napisał(a):Oj Asiu nie płacz.. wiem, że będziesz za mną w nocy tęsknić:evil_lol: ale w końcu to tylko noc, całe dnie i wieczory będziemy spędzać razem:loveu: Toś mnie pocieszyła... :placz: Quote
rose Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Mysia_ napisał(a):noce najważniejsze są :diabloti: Oj no cii, bo Asia znów się rozpłacze:eviltong: Quote
rose Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Toś mnie pocieszyła... :placz: Już ryczy.. Widzisz Mysia co narobiłaś!!!!:eviltong: Quote
Mysia_ Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 rose napisał(a):Już ryczy.. Widzisz Mysia co narobiłaś!!!!:eviltong: qrka, co by nie było to zawsze na mnie :eviltong: Toż to ja mam dobre intencje :diabloti: Quote
komar Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 ale w sumie po co dzielić nasz domek??:P tymbardziejz enie ma tylu domkow 3 osobowych a ktoś sobie chyba zaklepał taki :P Quote
rose Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 komar napisał(a):ale w sumie po co dzielić nasz domek??:P tymbardziejz enie ma tylu domkow 3 osobowych a ktoś sobie chyba zaklepał taki :P Jakby ktoś sobie zaklepał to by było to umieszczone na pierwszej stronie:eviltong: ktoś tylko o tym wspominał:eviltong: a poza tym nasz jak Julia sie zdecyduje to weźmiemy 4osobowy:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 komar napisał(a):ale w sumie po co dzielić nasz domek??:P tymbardziejz enie ma tylu domkow 3 osobowych a ktoś sobie chyba zaklepał taki :P My też możemy jeszcze kogoś przyjąć, jeśli dziewczyny się zgodzą. :cool3: Zobaczymy zresztą jak sytuacja się rozwinie. ;) Quote
rose Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Asia & Ginger napisał(a):My też możemy jeszcze kogoś przyjąć, jeśli dziewczyny się zgodzą. :cool3: Zobaczymy zresztą jak sytuacja się rozwinie. ;) Może Borę uda się namówić;) Quote
Asia & Ginger Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 rose napisał(a):Może Borę uda się namówić;) Borcię przyjmiemy z otwartymi ręcami. :loveu: :evil_lol: Quote
rose Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Borcię przyjmiemy z otwartymi ręcami. :loveu: :evil_lol: Chlebem i solą powitamy:eviltong: (weźmiemy z wesela:eviltong:) Dobra, Ania idzie sie uczyć..:bye: Quote
Mysia_ Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 chyba "weselną", a nie chlebem i solą :eviltong: To by było lepsze powitanie :cool3: Quote
AgaCzips Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='Asia & Ginger']My też możemy jeszcze kogoś przyjąć, jeśli dziewczyny się zgodzą. :cool3: Zobaczymy zresztą jak sytuacja się rozwinie. ;) w sumie co to teraz za różnica:eviltong: do zlotu i tak może sie wiele pozmieniać;) Może Borę uda się namówić;-) taaaakkk :multi: Quote
baffi2 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 a do zlotu jeszcze równo 6 miechów :siara: Quote
Recommended Posts