rose Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Dianeczka napisał(a):A już myślałam, że będzie tak pięknie... Złudzenia... No niestety takie uroki niepełnoletności:eviltong: ale i bez niektórych rzeczy można się dobrze bawić:eviltong: Quote
Matusz Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 rose napisał(a):No niestety takie uroki niepełnoletności:eviltong: ale i bez niektórych rzeczy można się dobrze bawić:eviltong: zgadza się :evil_lol: ja Was odwiedzę zlotowicze jak się uda od piątku do niedzieli ;) czyli na weekend Quote
Mysia_ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 rose napisał(a):No niestety takie uroki niepełnoletności:eviltong: ale i bez niektórych rzeczy można się dobrze bawić:eviltong: Rose zależy jak na to spojrzeć :lol: Jak jak byłam niepełnoletnia to piłam więcej niż teraz :evil_lol::diabloti: Quote
rose Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Mysia_ napisał(a):http://images27.fotosik.pl/59/13e9aa539d5e0c2f.jpg chyba tu jakaś pomyłka się wkradła :evil_lol: Kto pija reddsa? :evil_lol: Patikujek (?) albo ktoś inny z namiotowiczów:eviltong: Quote
monita Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 rose napisał(a):A i przypominamy, że nieletnie osoby muszą mieć ze sobą pisemną zgodę od rodziców bądź opiekunów na wyjazd;). Nie pokazujcie rodzinie co tam się wyprawia :eviltong: Quote
Mysia_ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 rose napisał(a):Patikujek (?) albo ktoś inny z namiotowiczów:eviltong: yhy :lol::lol::lol: Już myślałam, że to fotomontaż :evil_lol: Quote
rose Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Mysia_ napisał(a):Rose zależy jak na to spojrzeć :lol: Jak jak byłam niepełnoletnia to piłam więcej niż teraz :evil_lol::diabloti: Heh nasza polska młodzież schodzi na psy:evil_lol: Mysia teraz pijesz mniej, bo wyrosłaś z tego i już Cię takie rzeczy nie kręcą:eviltong: Quote
Rawa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 monita napisał(a):Nie pokazujcie rodzinie co tam się wyprawia :eviltong: Jestem świadoma jakie mogłyby być tego konsekwencje :p Quote
Mysia_ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 rose napisał(a):Heh nasza polska młodzież schodzi na psy:evil_lol: Mysia teraz pijesz mniej, bo wyrosłaś z tego i już Cię takie rzeczy nie kręcą:eviltong: jasne, jasne :evil_lol::diabloti: A jakby młodzież na psy schodziła to by na świecie lepiej było :lol: Quote
rose Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Mysia_ napisał(a):yhy :lol::lol::lol: Już myślałam, że to fotomontaż :evil_lol: Nie, nie wszystko co kiepskie to od namiotowiczów pochodzi:evil_lol: fajki tez mieli niedobre bleh..:eviltong: Quote
rose Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Matusz napisał(a):zgadza się :evil_lol: ja Was odwiedzę zlotowicze jak się uda od piątku do niedzieli ;) czyli na weekend Na weekend, pod namiot w dni ulewne i burzowe:evil_lol::evil_lol: Tego Ci życzę za to, że nie jedziesz na cały tydzień:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Rawa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Mysia_ napisał(a):jasne, jasne :evil_lol::diabloti: A jakby młodzież na psy schodziła to by na świecie lepiej było :lol: Otóż to :razz: Ale niektórzy się starają, prawda? Quote
Mysia_ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 rose napisał(a):Nie, nie wszystko co kiepskie to od namiotowiczów pochodzi:evil_lol: fajki tez mieli niedobre bleh..:eviltong: no to wszystko już rozumię :evil_lol: Quote
grazyna9915 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Psów jest wystarczająco dużo, więcej nie trzeba. Ciekawe co za psiak byłby z takiej Dianeczki, Mady, Dawixa czy Arlenki. Quote
Mysia_ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Dianeczka napisał(a):Otóż to :razz: Ale niektórzy się starają, prawda? Pewnie, że tak :multi: Quote
Rawa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Dziękuję :lol: Pani Grażynko, ja myślę, że jakiś kochany cocker spaniel :p Quote
Mysia_ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Dianeczka napisał(a):Dziękuję :lol: Pani Grażynko, ja myślę, że jakiś kochany cocker spaniel :p ze złotym cockerami różnie bywa :evil_lol: Quote
rose Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Mysia_ napisał(a):ze złotym cockerami różnie bywa :evil_lol: O tak wredne są strasznie:eviltong: Quote
Rawa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 rose napisał(a):O tak wredne są strasznie:eviltong: Po mnie byłby hmmm... wredny tak :razz: Ale pierwsze wrażenie byłoby zupełnie inne :p Quote
KaRa_ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 O używkach nie gadamy bo tu bywają osoby nieletnie:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 KaRa_ napisał(a):O używkach nie gadamy bo tu bywają osoby nieletnie:evil_lol: przepraszam :eviltong: Już bd grzeczna :oops::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Dianeczka napisał(a):Nieletni też ludzie :eviltong: nie dla modów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts