Junka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Jak to dobrze, że moja Juna jest spokojna( tylko troche halaśliwa) :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Arlene napisał(a):Problem w tym, że psy reagują różnie. Nawet te łagodne, które na nikogo nigdy nie szczeknęły, mogą mieć jakiś problem z nowym miejscem, psem, czy kimś obcym. Tego nie da się do końca przewidzieć... Nie wszystko niestety można przewidzieć, ale psy które rzucają się na wszystko co się rusza, na pewno na taki zlot się nie nadają. :shake: Mysia_ napisał(a):Qrczę, może by tak bardziej rozleklamować zlot :cool3: Bo z tego co mi wiadomo niektórzy wcale o nim nie wiedzą :eviltong: Dlatego też proszę o umieszczanie linku do tego wątku w podpisie. :cool3: Arlene napisał(a):Fajny byłby banner na stronie głównej forum. I skuteczny. Tylko czy to możliwe do zrealizowania?... rose napisał(a):Asia próbowała, ale Dziad jej nie odpisuje:eviltong: Pisałam do Admina (2 tygodnie temu) i do Margo, niestety nie dostałam żadnaj odpowiedzi. :shake: :angryy: :mad: KaRa_ napisał(a):może jakiś baner reklamujacy wszyscy damy?? Chodzi Ci o taki baner do podpisu? :cool3: Quote
KaRa_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Chodzi Ci o taki baner do podpisu? :cool3: No dokłądnie byśmy na jakiś czas nasze banery zmienili na baner zlotowy jakby ktos taki zrobil;) Quote
Matusz Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 KaRa_ napisał(a):No dokłądnie byśmy na jakiś czas nasze banery zmienili na baner zlotowy jakby ktos taki zrobil;) BBeta ma zdolności ku temu :):) Quote
rose Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 KaRa_ napisał(a):No dokłądnie byśmy na jakiś czas nasze banery zmienili na baner zlotowy jakby ktos taki zrobil;) To zrób:eviltong: Quote
komar Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 ale w podpisach juz są informacje o zlocie:P tu chodzi o banner na główną strone forum:D Quote
KaRa_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 komar napisał(a):ale w podpisach juz są informacje o zlocie:P tu chodzi o banner na główną strone forum:D Wiem,ale jak widac tego nie udaje sie zalatwic a sam baner jest widoczniejszy niz przypis. Quote
rose Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 KaRa_ napisał(a):Wiem,ale jak widac tego nie udaje sie zalatwic a sam baner jest widoczniejszy niz przypis. Tak o banerze mówisz, a sama nawet podpisu nie posiadasz:mad::eviltong: Quote
Arlene Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 No to ja z nudów zrobiłam takie sobie dwa :) Z pożyczoną fotką... która z resztą jest świetna! 200x100 500x100 Quote
baffi2 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 to ja się przyczepie do tych bannerków :eviltong: napis VI zlot dogomaniaków moim zdaniem jest za mało widoczny :diabloti: :eviltong: Quote
Arlene Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Dziękuję za przyczep :evil_lol: Zrobię zaraz jeszcze jakieś wyraźniejsze especially for You ;) edit: Na razie przerobiłam większy... A jakby ktoś chciał jeszcze bardziej rzucający się oczy... :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ja tez juz kombinuje z bannerem:evil_lol: Quote
BORA Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 rose napisał(a):Może Borę uda się namówić;) Asia & Ginger napisał(a):Borcię przyjmiemy z otwartymi ręcami. :loveu: :evil_lol: Do końca marca dam odpowiedź :eviltong: Asiu z kim jesteś w domku? Quote
Kanzaj Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Oj zapowiada się szaleństwo, zapowiada!!!!!!!!! Quote
KaRa_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Banery pwoinny byc bardziej z spacerujaca grupka ludzi i psow mam fajne zdjecia lecz nie wychodzi m,i baner bo nie mam programów:shake: Quote
Estera Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Asia & Ginger napisał(a):A moja sunia też przybyła do mnie w sierpniu! :multi: A moja Diunka też jest u mnie od sierpnia:loveu: Tylko, że od końca sierpnia :cool3: to będą już 4 lata :lol::loveu: Quote
rose Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 A mój piesek pod koniec lipca będzie miał 2 latka:p Quote
KaRa_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Rose to może weź pieska na zlot:evil_lol::evil_lol::evil_lol: szalonych skoczliwych psów nikt nie zabronił brać na zlot:lol: Quote
BBeta Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Matusz']BBeta ma zdolności ku temu :):) Tak, mam ogromne "zdolności" :diabloti: Bannerek zlotowy, jakże zachęcający do przyjazdu :diabloti: :cool3: To oczywiście ŻART, nie chciałabym żeby ktoś poczuł się dotknięty :cool3: Quote
rose Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 KaRa_ napisał(a):Rose to może weź pieska na zlot:evil_lol::evil_lol::evil_lol: szalonych skoczliwych psów nikt nie zabronił brać na zlot:lol: Taa wróciłabym albo martwa albo bez psa:eviltong: Quote
KaRa_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='BBeta']Tak, mam ogromne "zdolności" :diabloti: Bannerek zlotowy, jakże zachęcający do przyjazdu :diabloti: :cool3: To oczywiście ŻART, nie chciałabym żeby ktoś poczuł się dotknięty :cool3: Wyszło szydło z worka jesteśmy ufoludkami:placz: Quote
rose Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 KaRa_ napisał(a):Wyszło szydło z worka jesteśmy ufoludkami:placz: Nie to psy nie my:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AgaCzips Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='KaRa_']Banery pwoinny byc bardziej z spacerujaca grupka ludzi i psow mam fajne zdjecia lecz nie wychodzi m,i baner bo nie mam programów:shake: jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma :eviltong: Nie robisz a wybrzydzasz:eviltong: Mi banerek sie baaardzo podoba:cool3: zgadnijcie czemu:evil_lol: Asiu z kim jesteś w domku?ze mną:cool3: Quote
BBeta Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 KaRa_ napisał(a):Wyszło szydło z worka jesteśmy ufoludkami:placz: Czyżbym odkryła Twoje prawdziwe JA? :diabloti: Wybacz :cool3: Quote
Recommended Posts