Asia & Ginger Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='Arlene']A jakby ktoś chciał jeszcze bardziej rzucający się oczy... http://img223.imageshack.us/img223/2382/24446679md0.jpg:evil_lol: A mi się ten najbardziej podoba. :cool3: Ciężko nie zauważyć tych czerwonych napisów. :p [quote name='BORA']Do końca marca dam odpowiedź :eviltong: Asiu z kim jesteś w domku? Na razie z Czipsową i Pati. :cool3: [quote name='Kanzaj']Oj zapowiada się szaleństwo, zapowiada!!!!!!!!! Żebyś wiedziała. :evil_lol: [quote name='KaRa_']Banery pwoinny byc bardziej z spacerujaca grupka ludzi i psow mam fajne zdjecia lecz nie wychodzi m,i baner bo nie mam programów:shake: Jakie wymagania. :evil_lol: [quote name='Estera']A moja Diunka też jest u mnie od sierpnia:loveu: Tylko, że od końca sierpnia :cool3: to będą już 4 lata :lol::loveu: A Gingerka ze mną od poczatku sierpnia, dokładnie to od 2 sierpnia 2003. :loveu: [quote name='rose']A mój piesek pod koniec lipca będzie miał 2 latka:p Czy ja go kiedykolwiek widziałam? :roll: [quote name='BBeta']Tak, mam ogromne "zdolności" :diabloti: Bannerek zlotowy, jakże zachęcający do przyjazdu :diabloti: :cool3: http://i27.tinypic.com/1z3cnwy.png To oczywiście ŻART, nie chciałabym żeby ktoś poczuł się dotknięty :cool3: No tak, od zawsze wiedziałam, że Dogomaniacy są inni. 0X [quote name='AgaCzips']Mi banerek sie baaardzo podoba:cool3: zgadnijcie czemu:evil_lol: Bo jest tam Twój Czipsik. :cool3: :loveu: Quote
Mysia_ Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Dlatego też proszę o umieszczanie linku do tego wątku w podpisie. :cool3: Miałam, ale mi kazali coś usunąć, bo mój podpis miał za dużą wysokość :roll: Quote
KaRa_ Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Czy ja go kiedykolwiek widziałam? :roll: Milana chyba nie widziałaś:evil_lol: Tego pieska czasem i Duke skakaniem nie pobije:evil_lol: Quote
baffi2 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Arlene, bannerek bardzo ładny;) http://img223.imageshack.us/img223/2382/24446679md0.jpg Quote
Izabela124. Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Fajne bannerki, tylko przydalby sie jakis mniejszy, zeby mi sie zmiescil do podpisu:eviltong: bo mam jeszcze troche miejsca A co do zlotu to gadalm juz z rodzicami, chyba ich namowie, a przynajmniej tate, pokazywalam mu zdjecia z poprzednich zlotow, oczywiscie te gdzie nie widac alkoholu, bo by w zyciu mnie nie puscil. Jeszcze do konca marca mam troche czasu, wiec trzymajcie kciuki, zeby mi sie udalo, bo chetnie bym was poznala Quote
baffi2 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Izabela, a ty sie piszesz na domek czy namiot? Kurcze, chyba będę bezdomna na zlocie:placz: :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 baffi2 napisał(a):Izabela, a ty sie piszesz na domek czy namiot? Kurcze, chyba będę bezdomna na zlocie:placz: :evil_lol: Na domek;) Widze, ze jestes z Warszawy, to musze z toba dobrze pogadac:evil_lol: Zaraz napisze do ciebie na gg Quote
Asia & Ginger Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='Mysia_']Miałam, ale mi kazali coś usunąć, bo mój podpis miał za dużą wysokość :roll: Mój też ma za dużą wysokość, ale ćśśś... ;) [quote name='KaRa_']Milana chyba nie widziałaś:evil_lol: Tego pieska czasem i Duke skakaniem nie pobije:evil_lol: A no to mogę sobie tylko wyobrazić, co to za potwór. :-o :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Fajne bannerki, tylko przydalby sie jakis mniejszy, zeby mi sie zmiescil do podpisu:eviltong: bo mam jeszcze troche miejsca A co do zlotu to gadalm juz z rodzicami, chyba ich namowie, a przynajmniej tate, pokazywalam mu zdjecia z poprzednich zlotow, oczywiscie te gdzie nie widac alkoholu, bo by w zyciu mnie nie puscil. Jeszcze do konca marca mam troche czasu, wiec trzymajcie kciuki, zeby mi sie udalo, bo chetnie bym was poznala No to trzymamy kciuki, żeby Ci się udało. :kciuki: :kciuki: [quote name='baffi2']Izabela, a ty sie piszesz na domek czy namiot? Kurcze, chyba będę bezdomna na zlocie:placz: :evil_lol: Baffi, na pewno nie będziesz bezdomna, jeszcze trochę osób nie jest przydzielonych do domków. :cool3: Quote
KaRa_ Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Asia & Ginger napisał(a):A no to mogę sobie tylko wyobrazić, co to za potwór. :-o :evil_lol: To ten z avka Ani:evil_lol: Quote
rose Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Asia & Ginger napisał(a):A no to mogę sobie tylko wyobrazić, co to za potwór. :-o :evil_lol: Ja Ci dam potwór:mad::mad::mad: Ty chyba go widziałaś, jak łapki mi na ścianie odciskaliście:eviltong: biegał przed domem;) no chyba ze akurat uciekł na ogród:eviltong: Quote
baffi2 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 KaRa_ napisał(a):To ten z avka Ani:evil_lol: Wydaje mi się że on jest też w twoim podpisie :cool3: Quote
KaRa_ Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 baffi2 napisał(a):Wydaje mi się że on jest też w twoim podpisie :cool3: A mi się coś wydaje że nie:evil_lol:mam na nim tylko swoje psy:evil_lol: Quote
baffi2 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 KaRa_ napisał(a):A mi się coś wydaje że nie:evil_lol:mam na nim tylko swoje psy:evil_lol: No to jest trochę podobny do twojego:evil_lol: /wg. mnie:eviltong:/ PS sporo masz psów:loveu: Quote
KaRa_ Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 baffi2 napisał(a):No to jest trochę podobny do twojego:evil_lol: /wg. mnie:eviltong:/ PS sporo masz psów:loveu: Ja nie wiem czy takie podobne bo Milanek to bydle wielkie i biało-płowe i długowłose:evil_lol: Quote
rose Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 KaRa_ napisał(a):Ja nie wiem czy takie podobne bo Milanek to bydle wielkie i biało-płowe i długowłose:evil_lol: Bydle?!:mad::mad::mad::mad: Quote
KaRa_ Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 rose napisał(a):Bydle?!:mad::mad::mad::mad: Rose zrób Milanowi zdjęcie i pokaż jaki on cuuudny:loveu::loveu::loveu:ala aussik:evil_lol: Quote
rose Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 KaRa_ napisał(a):Rose zrób Milanowi zdjęcie i pokaż jaki on cuuudny:loveu::loveu::loveu:ala aussik:evil_lol: A to weź sie za mnie poucz:eviltong: Quote
KaRa_ Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 rose napisał(a):A to weź sie za mnie poucz:eviltong: na pewno masz jakies na kompie:eviltong: Quote
Mysia_ Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Mój też ma za dużą wysokość, ale ćśśś... ;) ja tam cicho siedzę :eviltong: Czym ja podpadłam, że mnie zawsze sciagają :evil_lol: Quote
Agga Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='komar']a mi tam obojetne czy ktos pije czy nie:P byle bym nie musial zanosić zwłok do namiotow/domkow:D:D Komar ja wiem, że to było traumatyczne przeżycie, ale mimo iż koleżanka upierał się aby zostawić ją w lesie nie można było tego zrobić:eviltong: Quote
efra-husky Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 do końca życia teraz będzie wypominał ;) Trzeba było w lesie zostawić :evil_lol: :eviltong: Quote
baffi2 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 efra-husky napisał(a):do końca życia teraz będzie wypominał ;) Trzeba było w lesie zostawić :evil_lol: :eviltong: Hah, czyli to ty byłaś? :diabloti: :evil_lol: Quote
efra-husky Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Nie zaprzeczam, nie potwierdzam :eviltong: Quote
Mysia_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Tak to już jest z ludźmi potrafią do końca wypominać chwilę słabości :evil_lol::lol: Kiedy jedziecie zobaczyć ten ośrodek? :cool3: Quote
Recommended Posts