Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Patikujek']Patrz przez różowe okulary" Śpiewał ktoś kiedyś:loveu:
różowy is the best
bleeeeeeeeeeeeh :diabloti:

Asiu hmmm ja teraz to nie wiem :shake:
przedłużyli mi umowę na okres próbny na 3 miechy,a potem pewnie na stałe mi przedłużą...a z tego co widzę to ma to być od czwartku do niedzieli tak ?
więc ja bym mogła chyba tylko na weekend wpaść...

Posted

[quote name='Rinuś']bleeeeeeeeeeeeh :diabloti:

Asiu hmmm ja teraz to nie wiem :shake:
przedłużyli mi umowę na okres próbny na 3 miechy,a potem pewnie na stałe mi przedłużą...a z tego co widzę to ma to być od czwartku do niedzieli tak ?
więc ja bym mogła chyba tylko na weekend wpaść...
Rinuś, zlot ma być od poniedziałku do niedzieli (6 dób). Jeśli możesz przyjechać tylko na weekend, to zapraszamy pod namiot lub na dostawki. ;)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Rinuś, zlot ma być od poniedziałku do niedzieli (6 dób). Jeśli możesz przyjechać tylko na weekend, to zapraszamy pod namiot lub na dostawki. ;)
looo kurde :-o:-o:-o :eviltong::eviltong::eviltong:

albo się komuś wpakuję do domku i będę spała na podłodze a potem im zapłacę za te 3 doby i się podzielą kasą :cool3:
a dostawki to co to ?

Posted

Jeszcze 23 osoby powinny wpłacić zaliczkę.. zostało naprawdę mało czasu.. nie płaćcie na ostatnią chwilę, nie liczcie na to ze jak wpłacicie 29 to 30 już będą na koncie.. pieniądze wpłacane w czwartek dochodzą do mnie dopiero w poniedziałek.. miejcie to na uwadze..

Posted

[quote name='Rinuś']looo kurde :-o:-o:-o :eviltong::eviltong::eviltong:

albo się komuś wpakuję do domku i będę spała na podłodze a potem im zapłacę za te 3 doby i się podzielą kasą :cool3:
a dostawki to co to ?
A dostawki to właśnie dodatkowe łóżka, których nie ma w domkach, ale możemy poprosić o nie panią z ośrodka, bo dysponują takimi łóżkami rozkładanymi, z grubej gąbki. ;)

Posted

Nowy skład domku tak jak wcozraj przy okragłym stole gadaliśmy:
Kara
Rose
Komar
Jureja da nam znak
i może mój brat wpadnie na dwa-trzy dni:loveu:

i zamykamy liste na nasz domek poznaniaków i półpoznaniaka:evil_lol:
pewnie co niektórzy sie ucieszyli bo Duke budzić nie będzie :evil_lol:

Posted

[quote name='komar']dostawka to coś takiego jak napisałaś wyżej ale śpisz na dodatkowo wstawionym łóżku a nie na podłodze;P

[quote name='Asia & Ginger']A dostawki to właśnie dodatkowe łóżka, których nie ma w domkach, ale możemy poprosić o nie panią z ośrodka, bo dysponują takimi łóżkami rozkładanymi, z grubej gąbki. ;)
okkka rozumiem :) Asiu a możesz mi wyliczyć ile bym musiała zapłacić za domek od piątku do niedzieli ? :cool3:
i kto mnie przygarnie na te 2 noce??????

Posted

[quote name='KaRa_']Nowy skład domku tak jak wcozraj przy okragłym stole gadaliśmy:
Kara
Rose
Komar
Jureja da nam znak
i może mój brat wpadnie na dwa-trzy dni:loveu:

i zamykamy liste na nasz domek poznaniaków i półpoznaniaka:evil_lol:
pewnie co niektórzy sie ucieszyli bo Duke budzić nie będzie :evil_lol:
Czyli rozdzielamy nasz domek na dwa. :cool3:
Będą dwa domki vip-owskie. :evil_lol:

[quote name='Rinuś']okkka rozumiem :) Asiu a możesz mi wyliczyć ile bym musiała zapłacić za domek od piątku do niedzieli ? :cool3:
i kto mnie przygarnie na te 2 noce??????
Rinuś, doba w domku kosztuje 30 zł, czyli za 2 doby zapłacisz 60 zł. ;)

[quote name='komar']no to od razu napisze że może moja siostra wpadnie pod namiot:P a ja może wezme jednego pieska:D
[quote name='agacia']Tia :P Juz cie widze z Lucyna wsrod tylu psow :D
Czyżby agacia była siostrą komara? :hmmmm: :cool3:

Posted

komar napisał(a):
no to od razu napisze że może moja siostra wpadnie pod namiot:P a ja może wezme jednego pieska:D

Ty to lepiej Miśka wkręć żeby jechał:eviltong: