Mysia_ Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Ludziska wpłacać kasę, bo czasu coraz mniej :mad: A chyba każdy z Was chce być na różowo? :cool3: Quote
Patikujek Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Patrz przez różowe okulary" Śpiewał ktoś kiedyś:loveu: różowy is the best Quote
rose Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Patikujek napisał(a):Patrz przez różowe okulary" Śpiewał ktoś kiedyś:loveu: różowy is the best ja tam wole zgniłozielony:eviltong: Quote
Mysia_ Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 rose napisał(a):ja tam wole zgniłozielony:eviltong: no wiesz :-o toż to zniewaga :mad::diabloti: Quote
rose Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Mysia_ napisał(a):no wiesz :-o toż to zniewaga :mad::diabloti: Mi w różowym nie do twarzy:eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 a ja wplacilam, ale chyba pieniazki nie doszly:( bo Asia milczy:( Quote
Kida i Olo Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Niki-lidka napisał(a):a ja wplacilam, ale chyba pieniazki nie doszly:( bo Asia milczy:( : Asia & Ginger napisał(a):Niki, jeszcze nie, pewnie dotrą jutro. ;) 10 znaków Quote
Rinuś Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='Patikujek']Patrz przez różowe okulary" Śpiewał ktoś kiedyś:loveu: różowy is the best bleeeeeeeeeeeeh :diabloti: Asiu hmmm ja teraz to nie wiem :shake: przedłużyli mi umowę na okres próbny na 3 miechy,a potem pewnie na stałe mi przedłużą...a z tego co widzę to ma to być od czwartku do niedzieli tak ? więc ja bym mogła chyba tylko na weekend wpaść... Quote
Asia & Ginger Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 [quote name='Rinuś']bleeeeeeeeeeeeh :diabloti: Asiu hmmm ja teraz to nie wiem :shake: przedłużyli mi umowę na okres próbny na 3 miechy,a potem pewnie na stałe mi przedłużą...a z tego co widzę to ma to być od czwartku do niedzieli tak ? więc ja bym mogła chyba tylko na weekend wpaść... Rinuś, zlot ma być od poniedziałku do niedzieli (6 dób). Jeśli możesz przyjechać tylko na weekend, to zapraszamy pod namiot lub na dostawki. ;) Quote
Rinuś Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Rinuś, zlot ma być od poniedziałku do niedzieli (6 dób). Jeśli możesz przyjechać tylko na weekend, to zapraszamy pod namiot lub na dostawki. ;) looo kurde :-o:-o:-o :eviltong::eviltong::eviltong: albo się komuś wpakuję do domku i będę spała na podłodze a potem im zapłacę za te 3 doby i się podzielą kasą :cool3: a dostawki to co to ? Quote
rose Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Jeszcze 23 osoby powinny wpłacić zaliczkę.. zostało naprawdę mało czasu.. nie płaćcie na ostatnią chwilę, nie liczcie na to ze jak wpłacicie 29 to 30 już będą na koncie.. pieniądze wpłacane w czwartek dochodzą do mnie dopiero w poniedziałek.. miejcie to na uwadze.. Quote
KaRa_ Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Raczej będziesz Asi płacić nie osobą w domku;) Quote
komar Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 dostawka to coś takiego jak napisałaś wyżej ale śpisz na dodatkowo wstawionym łóżku a nie na podłodze;P Quote
Asia & Ginger Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 [quote name='Rinuś']looo kurde :-o:-o:-o :eviltong::eviltong::eviltong: albo się komuś wpakuję do domku i będę spała na podłodze a potem im zapłacę za te 3 doby i się podzielą kasą :cool3: a dostawki to co to ? A dostawki to właśnie dodatkowe łóżka, których nie ma w domkach, ale możemy poprosić o nie panią z ośrodka, bo dysponują takimi łóżkami rozkładanymi, z grubej gąbki. ;) Quote
KaRa_ Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Nowy skład domku tak jak wcozraj przy okragłym stole gadaliśmy: Kara Rose Komar Jureja da nam znak i może mój brat wpadnie na dwa-trzy dni:loveu: i zamykamy liste na nasz domek poznaniaków i półpoznaniaka:evil_lol: pewnie co niektórzy sie ucieszyli bo Duke budzić nie będzie :evil_lol: Quote
rose Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 KaRa_ napisał(a): i może mój brat wpadnie na dwa-trzy dni:loveu: Dlaczego na tak krótko?:-( Quote
Rinuś Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='komar']dostawka to coś takiego jak napisałaś wyżej ale śpisz na dodatkowo wstawionym łóżku a nie na podłodze;P [quote name='Asia & Ginger']A dostawki to właśnie dodatkowe łóżka, których nie ma w domkach, ale możemy poprosić o nie panią z ośrodka, bo dysponują takimi łóżkami rozkładanymi, z grubej gąbki. ;) okkka rozumiem :) Asiu a możesz mi wyliczyć ile bym musiała zapłacić za domek od piątku do niedzieli ? :cool3: i kto mnie przygarnie na te 2 noce?????? Quote
komar Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 no to od razu napisze że może moja siostra wpadnie pod namiot:P a ja może wezme jednego pieska:D Quote
agacia Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Tia :P Juz cie widze z Lucyna wsrod tylu psow :D Quote
Asia & Ginger Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 [quote name='KaRa_']Nowy skład domku tak jak wcozraj przy okragłym stole gadaliśmy: Kara Rose Komar Jureja da nam znak i może mój brat wpadnie na dwa-trzy dni:loveu: i zamykamy liste na nasz domek poznaniaków i półpoznaniaka:evil_lol: pewnie co niektórzy sie ucieszyli bo Duke budzić nie będzie :evil_lol: Czyli rozdzielamy nasz domek na dwa. :cool3: Będą dwa domki vip-owskie. :evil_lol: [quote name='Rinuś']okkka rozumiem :) Asiu a możesz mi wyliczyć ile bym musiała zapłacić za domek od piątku do niedzieli ? :cool3: i kto mnie przygarnie na te 2 noce?????? Rinuś, doba w domku kosztuje 30 zł, czyli za 2 doby zapłacisz 60 zł. ;) [quote name='komar']no to od razu napisze że może moja siostra wpadnie pod namiot:P a ja może wezme jednego pieska:D [quote name='agacia']Tia :P Juz cie widze z Lucyna wsrod tylu psow :D Czyżby agacia była siostrą komara? :hmmmm: :cool3: Quote
rose Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Asiu, Niki-lidka i BasiaBonnie zaliczka wpłacona;) Quote
goldenka245 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Łoooh:diabloti: Jak Basia już wpłaciła to ja też muszę wpłacić:D ale ja w środę;) Quote
AgaCzips Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 komar napisał(a):no to od razu napisze że może moja siostra wpadnie pod namiot:P a ja może wezme jednego pieska:D Ty to lepiej Miśka wkręć żeby jechał:eviltong: Quote
Recommended Posts