Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pagaj napisał(a):
My się spotkamy w Morsku.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Aaa czyli robicie taki swój mały zlot?;) Ale to nie znaczy, że też nas nie możecie odwiedzić:] zapraszamy:)

Posted

rose napisał(a):
Aaa czyli robicie taki swój mały zlot?;)

Nie, no robimy nasz, coroczny Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków w Morsku :lol::lol::lol:

Posted

Pagaj napisał(a):
Nie, no robimy nasz, coroczny Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków w Morsku :lol::lol::lol:

Jednak co niektórzy przyzwyczajają się do miejsc bądź nie lubią jak inni je zmieniają:eviltong:

Posted

KaRa_ napisał(a):
Jednak co niektórzy przyzwyczajają się do miejsc bądź nie lubią jak inni je zmieniają:eviltong:

Taaaa... STARYCH drzew się nie przesadza ;) :lol:

Posted

Pagaj napisał(a):
Taaaa... STARYCH drzew się nie przesadza ;) :lol:

Pss jakich starych:evil_lol:Po prostu czasem są potrzebne zmiany;)
Bo to trochę nie uczciwe jak jedni maja non stop zlot pod nosem a inni 7h pociągiem jazdy;). No i jezioro chyba dobry pomysł wydaje mi się bo więcej atrakcji i dla ludzi i psów;)

Posted

Morsko jest fajne ale oprócz tych skałek to za bardzo żadnych atrakcji nie ma - to trzeba przyznać:shake:
A ciekawie będzie w innym miejscy tym razem się pobawić
Ja chciałąm od siebie zaproponować abyśmy spróbowali urządzić jakieś atrakcje, mam na myśli aby ustalić np. w jeden dzień jakieś pokazy, wiem że częśc z was ćwiczy z psiakami różne sporty i może zrobilibyście nam jakieś pokazy???
tak to zorganizować, żeby wszyscy byli wtedy na terenie ośrodka???

Posted

Casia_i_Figa napisał(a):
na pewno "ustawianie sie" poprzez warczenie i przepychanki jest niedopuszczalne chyba ze potrafisz zastopowac psa w czasie takich prób żeby nie folgował Sobie więcej.W poprzednim roku to chyba moja suka próbowała pare razy właśnie w taki sposób ustawiac psy ale była pacyfikowana i dawała spokój :evil_lol:

Tak jak pisałam wcześniej, mój pies jest dominantem, ale nie agresorem. Nie zaatakuje pierwszy, chyba, że jakiś pies zacznie go gwałcić, czy właduje łapy na kark. Ale i tak wtedy najpierw warczy, a na moje "nie wolno" odpuszcza. Po prostu ma wrodzony instynkt do bycia przewodnikiem stada :diabloti: Zresztą ciągle ćwiczymy zachowanie w grupie psów (w tamtym roku, jakiekolwiek kontakty Gizmo vs inny samiec nie miały szans), jeszcze 8 miesięcy do zlotu - myślę, że będzie tylko lepiej :)

W jaki sposób pacyfikowana?

Pagaj napisał(a):

Konkurencja? ;)

Posted

Paulina87 napisał(a):
A za koszulkę do kiedy trzeba by było zapłacić? Bo tak się zastanawiam nad nią właśnie.

Myślę, że po utworzeniu listy, wpłatach...kwiecień-maj:p:p:p a nawet nieco później

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Ja byłabym chętna na koszulkę!

Więc robię wstępną listę:
1.Paulina87
2.pinczerka_i_Gizmo
3. bigos
4. ...

A tuta koszulki dogomani::p

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73362

Posted

1.Paulina87
2.pinczerka_i_Gizmo
3. bigos
4. komarek
5. basia bonnie
6. ...

poproszę o umieszczenie listy w pierwszym poście:p

Posted

1.Paulina87
2.pinczerka_i_Gizmo
3. bigos
4. komarek
5. basia bonnie
6. Mysia
7. ...

poproszę o umieszczenie listy w pierwszym poście:p

Posted

Asiu zaznacz, że przez Olka zaliczka została wpłacona;)

A teraz apeluje do wszystkich, którzy jeszcze tego nie zrobili, żeby się pospieszyli !!:eviltong: