00000 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 rose napisał(a):Bogarko a Ty na zlot się nie wybierasz?;) My się spotkamy w Morsku.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Pagaj napisał(a):My się spotkamy w Morsku.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aaa czyli robicie taki swój mały zlot?;) Ale to nie znaczy, że też nas nie możecie odwiedzić:] zapraszamy:) Quote
00000 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 rose napisał(a):Aaa czyli robicie taki swój mały zlot?;) Nie, no robimy nasz, coroczny Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków w Morsku :lol::lol::lol: Quote
KaRa_ Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Pagaj napisał(a):Nie, no robimy nasz, coroczny Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków w Morsku :lol::lol::lol: Jednak co niektórzy przyzwyczajają się do miejsc bądź nie lubią jak inni je zmieniają:eviltong: Quote
00000 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 KaRa_ napisał(a):Jednak co niektórzy przyzwyczajają się do miejsc bądź nie lubią jak inni je zmieniają:eviltong: Taaaa... STARYCH drzew się nie przesadza ;) :lol: Quote
KaRa_ Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Pagaj napisał(a):Taaaa... STARYCH drzew się nie przesadza ;) :lol: Pss jakich starych:evil_lol:Po prostu czasem są potrzebne zmiany;) Bo to trochę nie uczciwe jak jedni maja non stop zlot pod nosem a inni 7h pociągiem jazdy;). No i jezioro chyba dobry pomysł wydaje mi się bo więcej atrakcji i dla ludzi i psów;) Quote
Patikujek Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Morsko jest fajne ale oprócz tych skałek to za bardzo żadnych atrakcji nie ma - to trzeba przyznać:shake: A ciekawie będzie w innym miejscy tym razem się pobawić Ja chciałąm od siebie zaproponować abyśmy spróbowali urządzić jakieś atrakcje, mam na myśli aby ustalić np. w jeden dzień jakieś pokazy, wiem że częśc z was ćwiczy z psiakami różne sporty i może zrobilibyście nam jakieś pokazy??? tak to zorganizować, żeby wszyscy byli wtedy na terenie ośrodka??? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Casia_i_Figa napisał(a):na pewno "ustawianie sie" poprzez warczenie i przepychanki jest niedopuszczalne chyba ze potrafisz zastopowac psa w czasie takich prób żeby nie folgował Sobie więcej.W poprzednim roku to chyba moja suka próbowała pare razy właśnie w taki sposób ustawiac psy ale była pacyfikowana i dawała spokój :evil_lol: Tak jak pisałam wcześniej, mój pies jest dominantem, ale nie agresorem. Nie zaatakuje pierwszy, chyba, że jakiś pies zacznie go gwałcić, czy właduje łapy na kark. Ale i tak wtedy najpierw warczy, a na moje "nie wolno" odpuszcza. Po prostu ma wrodzony instynkt do bycia przewodnikiem stada :diabloti: Zresztą ciągle ćwiczymy zachowanie w grupie psów (w tamtym roku, jakiekolwiek kontakty Gizmo vs inny samiec nie miały szans), jeszcze 8 miesięcy do zlotu - myślę, że będzie tylko lepiej :) W jaki sposób pacyfikowana? Pagaj napisał(a):Nie, no robimy nasz, coroczny Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków w Morsku :lol::lol::lol: Konkurencja? ;) Quote
CASIA&ttb Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):W jaki sposób pacyfikowana? komenda głosowa(potocznie zwana wydarciem kopary na sukiszona:diabloti:) Quote
bigos Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Paulina87 napisał(a):A za koszulkę do kiedy trzeba by było zapłacić? Bo tak się zastanawiam nad nią właśnie. Myślę, że po utworzeniu listy, wpłatach...kwiecień-maj:p:p:p a nawet nieco później pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Ja byłabym chętna na koszulkę! Więc robię wstępną listę: 1.Paulina87 2.pinczerka_i_Gizmo 3. bigos 4. ... A tuta koszulki dogomani::p http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73362 Quote
komar Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 jeszcze mnie dopisz do koszulki zlotowej:-) Quote
bigos Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Więc robię wstępną listę: 1.Paulina87 2.pinczerka_i_Gizmo 3. bigos 4. .komarek 5. ... poproszę o umieszczenie listy w pierwszym poście:p Quote
basia bonnie Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 ja też bym bardzo chciala koszulkę zlotową :) Quote
bigos Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Więc robię wstępną listę: 1.Paulina87 2.pinczerka_i_Gizmo 3. bigos 4. komarek 5. basia bonnie 6. ... poproszę o umieszczenie listy w pierwszym poście:p Quote
rose Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Asiu zaznacz: HERSPRI + TZ zaliczka przelana;) Quote
bigos Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Więc robię wstępną listę: 1.Paulina87 2.pinczerka_i_Gizmo 3. bigos 4. komarek 5. basia bonnie 6. Mysia 7. ... poproszę o umieszczenie listy w pierwszym poście:p __________________ Quote
Bogarka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Pagaj napisał(a):My się spotkamy w Morsku.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ? . Quote
Mi. Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 ja jestem chyba nr. 13, proszę o wypisanie ode mnie psa... bo nie wiem czy go zabiore. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Mi. nie rób mi tego :evil_lol: Quote
Mi. Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Mi. nie rób mi tego :evil_lol: no co?:eviltong::eviltong: Quote
rose Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Asiu zaznacz, że przez Olka zaliczka została wpłacona;) A teraz apeluje do wszystkich, którzy jeszcze tego nie zrobili, żeby się pospieszyli !!:eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 wlasnie wyslalam...ja juz pinidzy ni mam...sa w prozni internetowej,dajcie znac jak dojda:) Quote
Recommended Posts