Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

komar napisał(a):
no w sumie dobry pomysł z tymi namiotowiczami;) ale do jednego domku 27 osob??:D chyba ze ten kto chce by tam spał;P

w namiocie nie mieli by więszych luksusów :eviltong:

Posted

A ci co jadą na 100% mogliby się pozrzucać na domek (wyjdzie im w okolicach tego ile wydaliby na namiot) a mieliby swój prąd i wode.I Zawsze to cieplej w domku ,ciuchy nie śmierdzą wilgocią.

Posted

[quote name='rose']ja tam stawiam ze nie więcej niż 20 osób pod namiot nie przyjedzie;)
jak zacznie lać to będą szukac schronienia w domkach :evil_lol:

Posted

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

To znaczy nie mogę jechać ;( Rodzice się nie zgodzili, nagle doszli do wniosku, że będę tam bez opieki i cos mi sie może stac i że w ogóle Was nie znam i że za dwa lata będę mogła o sobie zdecydowac i że jestem niepełnoletnia i że oni nie wyrażają na to zgody. Jestem za młoda i tyle ;(

Więc życzę wszystkim miłego wypoczynku. Ja w tym czasie chyba pójdę na pielgrzymke na Jasną Górę. Ech...

Na koszulkę zlotową się nie piszę.

Posted

a tak co do koszulek;P do kiedy nalezy płacić??:D prosze odpowiedzieć w miare szybko bo od tego piątku (4 lipca) do 27 lipca bede osiągalny tylko w lesie;P no chyba że osobie która sie zajmie zbieraniem kasy za koszulki mnie dopadnie w tym lesie:D

Posted

Mongrel napisał(a):
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

To znaczy nie mogę jechać ;( Rodzice się nie zgodzili, nagle doszli do wniosku, że będę tam bez opieki i cos mi sie może stac i że w ogóle Was nie znam i że za dwa lata będę mogła o sobie zdecydowac i że jestem niepełnoletnia i że oni nie wyrażają na to zgody. Jestem za młoda i tyle ;(

Więc życzę wszystkim miłego wypoczynku. Ja w tym czasie chyba pójdę na pielgrzymke na Jasną Górę. Ech...

Na koszulkę zlotową się nie piszę.

Szkoda, ale cóż zrobić. Z rodzicami się nie wygra... :shake:
Ale dziwne, że na pielgrzymkę Cię puszczają. :-o

komar napisał(a):
a tak co do koszulek;P do kiedy nalezy płacić??:D prosze odpowiedzieć w miare szybko bo od tego piątku (4 lipca) do 27 lipca bede osiągalny tylko w lesie;P no chyba że osobie która sie zajmie zbieraniem kasy za koszulki mnie dopadnie w tym lesie:D

Komarku, zaraz napiszę do ff_koszulki, ale myślę, że mniej więcej do 15 lipca. Koszt pewnie podobny jak w zeszłym roku, czyli 35 zł.

Posted

Informacja dla osób, które chcą zamówić koszulki zlotowe.

Tak wyglądały koszulki w zeszłym roku:

Przykładowy nick na ramieniu:

Zamiast MORSKO 11-15.08 2007, w tym roku będzie:
SIERAKÓW 4-10.08.2008

Proszę się pomierzyć dokładnie i dopiero wtedy wybrać rozmiar koszulki, a nie sugerować się tym, że zawsze kupuje się np. M-ki. Każda firma ma inną rozmiarówkę!

[FONT=Arial]Tabela rozmiarów koszulek Classic:[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

DAMSKIE:

Rozmiar: S M L XL

Plecy [cm]: 52,5 55,0 55,5 57,5

Klatka piers.[cm] 70 76 78 84

Talia/Biodra[cm] 64/74 68/77 72/79 77/87

[FONT=Arial][/FONT]

MĘSKIE:

[FONT=Arial]Rozmiar: M L XL XXL[/FONT]

[FONT=Arial]Wzrost[cm]: 168-176 172-180 176-184 180-188[/FONT]

[FONT=Arial]Klatka piers.[cm] 104 110 114 120 [/FONT]

[FONT=Arial]Biodra[cm] 102 108 114 120[/FONT]

[FONT=Arial]Tabela[/FONT] [FONT=Arial]rozmiarów koszulek V-Neck (Uwaga! Koszulki unisex!):[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

UNISEX:

Rozmiar: M L XL XXL

Wzrost[cm]: 168-176 172-180 176-184 180-188

Klatka piers.[cm] 104 110 114 120

Biodra[cm] 102 108 114 120

Koszulki są dostępne w następujących kolorach:

CZARNY
BIAŁY
CZERWONY

NIEBIESKI (autostradowy)

Koszt koszulki to najprawdopodobniej 35 zł (jeszcze się dowiem, czy coś się zmieni).

Za koszulki należy zapłacić do 15 lipca (ponieważ potrzeba ok. 2 tygodni na przygotowanie koszulek).

Numer konta do wpłat podam jutro.

Osoby chętne na koszulki proszę o zgłaszanie się w następujący sposób:

Typ koszulki (classic damska/classic męska lub v-neck) - rozmiar - kolor - napis na ramieniu (nick z dogo lub inny napis)

[SIZE=2]Umieszczę jeszcze to info na pierwszej stronie, żeby nie trzeba było szukać po całym wątku. :evil_lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):
A koszulki będą rozdawane na zlocie? czy trzeba doliczyć koszta wysylki? ;)

Koszulki będą rozdawane na zlocie, wykorzystamy kogoś z Wrocławia, żeby przywiózł koszulki. :evil_lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Koszulki będą rozdawane na zlocie, wykorzystamy kogoś z Wrocławia, żeby przywiózł koszulki. :evil_lol:

czy to jakas aluzja??:D

Posted

basia bonnie napisał(a):
Haha, ja nosze S/M, a tu mi L wychodzi.. ;) Ale zmierze jeszcze w dzień, jak będę lepiej myśleć :evil_lol: :)

Pomierz się dokładnie żeby nie było wątpliwości. ;)

basia bonnie napisał(a):
goldenka245 kazała przekazać jeszcze, że w związku z tym, że na zlot nie jedzie koszulki nie chce..

Tego już się domyśliłam, ale już mi się nie chce edytować pierwszego postu. ;)