basia bonnie Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Jedziecie z Katowic czy z Gliwic? moge z Wami? bo nie chce sama:oops: ja jestem grzeczne:diabloti: bezproblemowe dziecko :evil_lol::evil_lol: Quote
Mada:) Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 olekg18 napisał(a):No własnie pati lepiej byłoby jechać w nocy ,chłodno,bez tłumów ludzi .Bd nas kilku dorosłych więc "dzieciarnia" bez obrazy Rawa,Mada,dawid:) mogłaby spokojnie się kimnąć:)I jechalibyśmy w "kupie" a w kupie siła hehe:) Dzieciarnia, tak? Ja przepraszam bardzo, ale czy 16 i pół roku to wiek dziecięcy, bo chyba niebardzo?! :evil_lol: :eviltong: A po drugie ja prawdopodobnie autkiem jadę z grazyną9915 i z dogami, a reszta ciuchcią! :razz: Quote
olekg89 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Aaaa no nie 16,5 roku to już emerytura blisko oj blisko:P Dlatego dałem dzieciarnia w cudzysłowie ,bo nie wiem ile wy macie lat:) Quote
wiq Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 nooo.. to tak by było super:D bo ja szukam ''opieki'' dla dwóch psów :cool3: Basia, pewnie :lol: Quote
basia bonnie Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 No to super, o transport sie nie musze martwic :) tylko z Gliwic czy z Katowic? ;) Wiq, wiesz, ja bym Ci Mone/Ade wziela pod opieke, ale juz nie oddała :evil_lol: :evil_lol: ale niee, bo musze moje łyse mini-flaciątko wziąć :lol: Quote
olekg89 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Basia część jedzie z Katowic tobie chyba tam bliżej.A reszta dosiada się w Gliwicach.Im nas więcej tym lepiej:)W kupie siła he he:) Quote
Patikujek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 ja i tyszaqnie jedziemy z Katowic a olek i reszta z Zabrza i Gliwic:) P.S mada nie zucaj się< jak pokażesz dowód to nie będziesz dziciarnia a na razie jesteś:pp Quote
Patikujek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 w pośpiesznym lub osobowym 4 zł. a w TLK lub ICC 15 zł. A tak w ogóle Mada skoro tu jedziesz autem to mam nadzieje że mój ukochany Dawidek jedzie ze mną pociagiem:loveu: Quote
M&T Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 a ile kosztuje bilet dla psa? Bo nie mogę znaleźć na ten temat info :shake: Quote
Patikujek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 4 zł w osobpowych i pośpiesznych i 15 zł w TLK i ICC a tak poza tym to Mada mam nadzieję że skoro ty samochodem jedziesz to Dawidek mój kochany pojedzie ze mną pociągiem:loveu:??? Quote
M&T Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Patikujek napisał(a):w pośpiesznym lub osobowym 4 zł. a w TLK lub ICC 15 zł. Dzięki :):) Quote
Patikujek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Nie ma sprawy:) jeżeli będziesz miała jeszcze jakieś pytania dot. podróżowania z psem w pociągu to zajżyj TUTAJ Quote
Asia & Ginger Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Mysia_ napisał(a):hehe :lol: Asia pisała, że jej zarówno eSka jak i eMka pasowała ;) Zostanę już przy tej esce, zeby zamieszania nie robić :evil_lol: A więc tak, dostałam odpowiedź od Pana od koszulek, żeby najlepiej zmierzyć jakąś swoją koszulkę. Koszulkę rozkładamy ładnie na płasko i mierzymy obwód klatki piersiowej pod pachami (odległość między dwoma spojeniami szwów). Długość koszulki mierzymy na płasko leżącej koszulce, na plecach, od górnej krawędzi kołnierza do dolnej krawędzi koszulki. Dodam to info na pierwszą stronę. ;) Acha, teraz wszystkie pieniążki (za koszulki i zaległe opłaty za zlot) będę zbierać ja, ponieważ Ania (rose) wyjeżdża i nie będzie miała jak sprawdzać, czy jakieś wpłaty docierają. ;) Quote
M&T Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Patikujek napisał(a):Nie ma sprawy:) jeżeli będziesz miała jeszcze jakieś pytania dot. podróżowania z psem w pociągu to zajżyj TUTAJ Dzięki jeszcze raz :evil_lol::evil_lol: a ja się z wami żegnam na 18 dni, bo jadę sobie na obóz :evil_lol: za koszulkę zapłacę jak wrócę, czyli 20 lipca :) papa! :buzi: Quote
Mysia_ Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 a za koszulki to na jakiego konto przelewać? :eviltong: zapowiada się zajefajny sierpień :evil_lol: Biorąc pod uwage, że zaraz z Woodstocku musze zebrać manatki i jechać do Sierakowa :evil_lol: Quote
Okamia Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Mysia_ napisał(a):a za koszulki to na jakiego konto przelewać? :eviltong: zapowiada się zajefajny sierpień :evil_lol: Biorąc pod uwage, że zaraz z Woodstocku musze zebrać manatki i jechać do Sierakowa :evil_lol: Życie :evil_lol: Właśnie... Do kogo za koszulki ?? Quote
basia bonnie Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 olekg18 napisał(a):Basia część jedzie z Katowic tobie chyba tam bliżej.A reszta dosiada się w Gliwicach.Im nas więcej tym lepiej:)W kupie siła he he:) Ok, mi wygodniej z Katowic :) Quote
Mysia_ Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 ten pociąg zatrzymuje się w Zabrzu? :diabloti: Biorąc pod uwage mój napięty grafik z 3/4 sierpień, każda minutka jest dla mnie cenna :lol: Quote
Patikujek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 tak zatrzymuje się:) ja jade z Katowic żeby dziciarni od poczatku pilnować:) Quote
Okamia Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Patikujek napisał(a):tak zatrzymuje się:) ja jade z Katowic żeby dziciarni od poczatku pilnować:) Jaka dobra opiekunka :evil_lol: Quote
Mada:) Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Patikujek napisał(a):tak zatrzymuje się:) ja jade z Katowic żeby dziciarni od poczatku pilnować:) Droga dorosła Patikujek. Tak. Dawidek ''Twój kochany'' jedzie ciuchcią. Oprócz niego jedzie prawie dorosła Wiki /Rawa/. Mój prawie dorosły głupi brat Łukasz :angryy:. Gdzie więc ta dzieciarnia? :mad: Ahaaa... I zdala od Dawidka, bo on mój jest!! :eviltong: Quote
basia bonnie Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ok, więc w Katowicach wsiadam ja, Pati, Mysia? i tyszanie? :) Quote
basia bonnie Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Patikujek napisał(a): ja jade z Katowic żeby dziciarni od poczatku pilnować:) A pff :diabloti: nazywaj sobie nas jak chcesz <foch> :evil_lol: Quote
Recommended Posts