Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='komar']no to skoro tak sie bijecie o mnie to osoby na ktore mam byc skazany muszą sie ze mna wyyybrać na dłuuugi spacerek:D (może Wronki i z powrotem)... taki 40-50 km;P kto chetny??:P
Ja się zgłaszam :diabloti: o ile Olek Cię nie zabije Komar :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rinuś']Ja się zgłaszam :diabloti: o ile Olek Cię nie zabije Komar :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To ja zostanę Olkiem, przecież nie po to czekam rok by iść sobie na spacer jak mogę z kimś mile spędzić czas:loveu:

Posted

[quote name='Rinuś']Żebym nie poszła z Tobą :diabloti:

A nie wiesz o tym, że Olek jest fałszywy?:eviltong: Jedno mówi, a drugie myśli:evil_lol: więc może Ci się tylko wydawać, że Cię lubi:evil_lol:

Posted

no to tu --->

6. Szlak Sieraków – Borowy Młyn – Francuskie Góry – Sieraków; szlak żółty i zielony, 21,9 km

7. Szlak Sieraków – Kukułka – Zatom; szlak żółty, czarny i czerwony, 18,4 km

8. Szlak Kukułka – Błoto – Radgoszcz – Międzychód; szlak czarny, 19,3 km
z tego na terenie Gminy Sieraków 14,3 km

Kilka tras:D

Posted

[quote name='komar']no to tu --->

6. Szlak Sieraków – Borowy Młyn – Francuskie Góry – Sieraków; szlak żółty i zielony, 21,9 km

Kara będzie pewnie chętna na te wszystkie:eviltong:

Posted

no właśnie jak sie powrot do tego wliczy to akurat bedzie te 40 - 50 km;D

ale to proponuje jeden krótszy spacer i jeden długi dla chętnych;D

Posted

komar napisał(a):
no to skoro tak sie bijecie o mnie to osoby na ktore mam byc skazany muszą sie ze mna wyyybrać na dłuuugi spacerek:D (może Wronki i z powrotem)... taki 40-50 km;P kto chetny??:P

No nie wiem czy Ci się uda bo Ania z krótkiej smyczy zrobiła Ci króciusieńki łańcuch :lol::lol::lol::diabloti:

Posted

KaRa_ napisał(a):
No nie wiem czy Ci się uda bo Ania z krótkiej smyczy zrobiła Ci króciusieńki łańcuch :lol::lol::lol::diabloti:

cii:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='komar']no to tu --->

My piszemy się na 1. i na 2. chociaż nie wiem czy na tej dłuższej pod koniec nam kończyny nie wysiądą bo jak na razie to łazimy ok 30 km tylko a dłuższych spokojnych tras nie mamy :diabloti:

Posted

rose napisał(a):
A nie wiesz o tym, że Olek jest fałszywy?:eviltong: Jedno mówi, a drugie myśli:evil_lol: więc może Ci się tylko wydawać, że Cię lubi:evil_lol:

właśnie, właśnie :diabloti: :evil_lol:

Posted

Dopiero jak przeczytałam sobie tą ostatnia trase zdałam sobie sprawę, że w Radgoszczy mam mojego wujeczka kochanego (w moim wieku zresztą), którego nigdy w życiu na żywo nie widziałam :evil_lol: Muszą go koniecznie odwiedzić :loveu: A w Miedzychodzie ukochaną kumpelę z przed lat :loveu:
Wybieram ostatnią trasę :evil_lol:
Coraz bardziej mi się ten zlot podoba :loveu::loveu::loveu:

Posted

rose napisał(a):
Kara będzie pewnie chętna na te wszystkie:eviltong:

oczywiście ja zawsze:evil_lol:te spacerki to tak na rozgrzewkę przed śniadaniem, a jakieś konkretne :evil_lol:

Posted

komar napisał(a):
Czyli wybieramy trase 3;P bedziemy szli przez Błoto:D a potem naobiadek do wujka;Pa potem z kumpelą na piwko;D

Muszę Grzesia uprzedzić, że wpadniemy większą ekipą na obiadek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

rose napisał(a):
Też Grześ? Drugi Grześ:eviltong:

też :evil_lol:
Z tym, że mój wujek to mój rówieśnik :eviltong: ale chłopaczek niczego sobie :evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
też :evil_lol:
Z tym, że mój wujek to mój rówieśnik :eviltong: ale chłopaczek niczego sobie :evil_lol:

Niczego sobie mówisz?:cool3: w takim razie musimy go odwiedzić, koniecznie:evil_lol: