Rinuś Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='komar']no to skoro tak sie bijecie o mnie to osoby na ktore mam byc skazany muszą sie ze mna wyyybrać na dłuuugi spacerek:D (może Wronki i z powrotem)... taki 40-50 km;P kto chetny??:P Ja się zgłaszam :diabloti: o ile Olek Cię nie zabije Komar :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Rinuś']Ja się zgłaszam :diabloti: o ile Olek Cię nie zabije Komar :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To ja zostanę Olkiem, przecież nie po to czekam rok by iść sobie na spacer jak mogę z kimś mile spędzić czas:loveu: Quote
komar Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 a dlaczego Olek miałby mnie zabić:roll::???::hmmmm: Quote
Rinuś Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='komar']a dlaczego Olek miałby mnie zabić:roll::???::hmmmm: Żebym nie poszła z Tobą :diabloti: Quote
komar Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 ale oczywiście propozycja spaaaceru tyczy sie wszystkich;D także Olek również może sie przejść;P Quote
rose Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Rinuś']Żebym nie poszła z Tobą :diabloti: A nie wiesz o tym, że Olek jest fałszywy?:eviltong: Jedno mówi, a drugie myśli:evil_lol: więc może Ci się tylko wydawać, że Cię lubi:evil_lol: Quote
komar Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 no to tu ---> 6. Szlak Sieraków – Borowy Młyn – Francuskie Góry – Sieraków; szlak żółty i zielony, 21,9 km 7. Szlak Sieraków – Kukułka – Zatom; szlak żółty, czarny i czerwony, 18,4 km 8. Szlak Kukułka – Błoto – Radgoszcz – Międzychód; szlak czarny, 19,3 km z tego na terenie Gminy Sieraków 14,3 km Kilka tras:D Quote
rose Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='komar']no to tu ---> 6. Szlak Sieraków – Borowy Młyn – Francuskie Góry – Sieraków; szlak żółty i zielony, 21,9 km 7. Szlak Sieraków – Kukułka – Zatom; szlak żółty, czarny i czerwony, 18,4 km 8. Szlak Kukułka – Błoto – Radgoszcz – Międzychód; szlak czarny, 19,3 km z tego na terenie Gminy Sieraków 14,3 km Kilka tras:D Kara będzie pewnie chętna na te wszystkie:eviltong: Quote
komar Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 i chcialem zauwazyc ze trasa nr 1 (6) jest uwzględniona w dwie strony a dwie nastepne tylko w jedna;D Quote
Rinuś Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='komar']i chcialem zauwazyc ze trasa nr 1 (6) jest uwzględniona w dwie strony a dwie nastepne tylko w jedna;D a powrót ? :cool3: Quote
komar Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 no właśnie jak sie powrot do tego wliczy to akurat bedzie te 40 - 50 km;D ale to proponuje jeden krótszy spacer i jeden długi dla chętnych;D Quote
KaRa_ Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 komar napisał(a):no to skoro tak sie bijecie o mnie to osoby na ktore mam byc skazany muszą sie ze mna wyyybrać na dłuuugi spacerek:D (może Wronki i z powrotem)... taki 40-50 km;P kto chetny??:P No nie wiem czy Ci się uda bo Ania z krótkiej smyczy zrobiła Ci króciusieńki łańcuch :lol::lol::lol::diabloti: Quote
rose Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 KaRa_ napisał(a):No nie wiem czy Ci się uda bo Ania z krótkiej smyczy zrobiła Ci króciusieńki łańcuch :lol::lol::lol::diabloti: cii:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
komar Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Ale Ania idzie ze mna:D poza tym Ania chce Olka:D a ja nie lubie być jednym z wielu;D Quote
Okamia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='komar']no to tu ---> 6. Szlak Sieraków – Borowy Młyn – Francuskie Góry – Sieraków; szlak żółty i zielony, 21,9 km 7. Szlak Sieraków – Kukułka – Zatom; szlak żółty, czarny i czerwony, 18,4 km 8. Szlak Kukułka – Błoto – Radgoszcz – Międzychód; szlak czarny, 19,3 km z tego na terenie Gminy Sieraków 14,3 km Kilka tras:D My piszemy się na 1. i na 2. chociaż nie wiem czy na tej dłuższej pod koniec nam kończyny nie wysiądą bo jak na razie to łazimy ok 30 km tylko a dłuższych spokojnych tras nie mamy :diabloti: Quote
komar Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Mi tam sie podoba trasa przez Błoto:D Bo fajna nazwa;P Quote
Mysia_ Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 rose napisał(a):A nie wiesz o tym, że Olek jest fałszywy?:eviltong: Jedno mówi, a drugie myśli:evil_lol: więc może Ci się tylko wydawać, że Cię lubi:evil_lol: właśnie, właśnie :diabloti: :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Dopiero jak przeczytałam sobie tą ostatnia trase zdałam sobie sprawę, że w Radgoszczy mam mojego wujeczka kochanego (w moim wieku zresztą), którego nigdy w życiu na żywo nie widziałam :evil_lol: Muszą go koniecznie odwiedzić :loveu: A w Miedzychodzie ukochaną kumpelę z przed lat :loveu: Wybieram ostatnią trasę :evil_lol: Coraz bardziej mi się ten zlot podoba :loveu::loveu::loveu: Quote
komar Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Czyli wybieramy trase 3;P bedziemy szli przez Błoto:D a potem naobiadek do wujka;Pa potem z kumpelą na piwko;D Quote
KaRa_ Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 rose napisał(a):Kara będzie pewnie chętna na te wszystkie:eviltong: oczywiście ja zawsze:evil_lol:te spacerki to tak na rozgrzewkę przed śniadaniem, a jakieś konkretne :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 komar napisał(a):Czyli wybieramy trase 3;P bedziemy szli przez Błoto:D a potem naobiadek do wujka;Pa potem z kumpelą na piwko;D Muszę Grzesia uprzedzić, że wpadniemy większą ekipą na obiadek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 rose napisał(a):Też Grześ? Drugi Grześ:eviltong: też :evil_lol: Z tym, że mój wujek to mój rówieśnik :eviltong: ale chłopaczek niczego sobie :evil_lol: Quote
rose Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Mysia_ napisał(a):też :evil_lol: Z tym, że mój wujek to mój rówieśnik :eviltong: ale chłopaczek niczego sobie :evil_lol: Niczego sobie mówisz?:cool3: w takim razie musimy go odwiedzić, koniecznie:evil_lol: Quote
Recommended Posts