xmartix Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 jasne, racja! zapytam Teresy czy nie mogłaby jechać z nim na śląsk, ma zniżkę - już pytałam, nie może, ma egzaminy :( Quote
Isadora7 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='xmartix']jasne, racja! zapytam Teresy czy nie mogłaby jechać z nim na śląsk, ma zniżkę - już pytałam, nie może, ma egzaminy :( No to szukamy (chyba że zdecyduje sie na kilkugodzinną przerwę w nauce) Quote
xmartix Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Bianko zmień tytuł.. Bianka chyba gdzieś wyjechała.. to wtedy do Moda trzeba napisac?? Quote
BIANKA1 Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 xmartix napisał(a):Bianko zmień tytuł.. Bianka chyba gdzieś wyjechała.. to wtedy do Moda trzeba napisac?? Na jaki, ze transport potrzebny ? Ja jestem wyjechana , ale mam internet :cool3::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 xmartix napisał(a):Bianko zmień tytuł.. Bianka chyba gdzieś wyjechała.. to wtedy do Moda trzeba napisac?? Tak. Pisz do moda Quote
BIANKA1 Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Isadora7 napisał(a):Tak. Pisz do moda Czy ktoś mnie widzi ? Tu jestem :eviltong: Quote
DG32 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Zauważyłam, że szukacie kogoś z Zawiercia więc pozwoliłam sobie napisać do jednej osoby z Zawiercia, czy mogłaby przeprowadzić ewentualną wizytę przed adopcyjną, teraz trzeba czekać co odpisze. Quote
Isadora7 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 DG32 napisał(a):Zauważyłam, że szukacie kogoś z Zawiercia więc pozwoliłam sobie napisać do jednej osoby z Zawiercia, czy mogłaby przeprowadzić ewentualną wizytę przed adopcyjną, teraz trzeba czekać co odpisze. Super dzięki ci Quote
BIANKA1 Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Czzy mam napisać , że płatnego transportu ? A czego my właściwie szukamy , transportu czy wizyty przedadopcyjnej ? Quote
xmartix Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Bianko chcemy to i to ale bardziej nam zalezy na transporcie tak, płatny Quote
xmartix Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Isadora mogę prosić maila tej Pani (z którego pisała) na pw, bo nie wiem czy mi podała dobrze przez telefon. Quote
xmartix Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 danka1234 napisał(a):Ależ wspaniałe wieści :multi: no niestety nie udało się, Pani zrezygnowała... podałam koszty transportu 120 zł i powiedziała, że myślała, że dostanie go za darmo.. a ja pytałam wcześniej czy jest w stanie zapłacić za transport... powiedziała, że tak... z tego co mi mówiła, to namówiła ją córka i w sumie to by było zbyt duże obciążenie dla nich (a kiedyś mieli 2 psy i było ok..) chciałam się dogadać z tymi kosztami, że nawet bez kosztów by było, a ona i tak zrezygnowała... :angryy::angryy::angryy: Quote
Isadora7 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 xmartix napisał(a):no niestety nie udało się, Pani zrezygnowała... podałam koszty transportu 120 zł i powiedziała, że myślała, że dostanie go za darmo.. a ja pytałam wcześniej czy jest w stanie zapłacić za transport... powiedziała, że tak... z tego co mi mówiła, to namówiła ją córka i w sumie to by było zbyt duże obciążenie dla nich (a kiedyś mieli 2 psy i było ok..) chciałam się dogadać z tymi kosztami, że nawet bez kosztów by było, a ona i tak zrezygnowała... :angryy::angryy::angryy: wrrrrrrrr:mad: no nic ma 4 obserwatorów może któryś zatrybi Quote
Isadora7 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='danka1234']No masz,radosć przedwczesna była. Za 8 godzin kończy sie aukcja Oskara, oczywiście będe przedłużać ... do skutku. Jamnik musi mieć DOM. Quote
Isadora7 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Wystawiłam Oskarowi kótką aukcje na 3 dni bo mam nadzieję że uda się nowe zdjęcia zrobić. http://allegro.pl/item422862395_jamnik_oskar_zloty_wiek_zycia_czy_eutanazja.html :cool1: Quote
xmartix Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 o 9 napiszę do Tereski żeby mu zdjęcia porobiła w trakcie aukcji zdjęcia też można zmienić :razz: trza było na dłużej dać..;) Quote
Isadora7 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 xmartix napisał(a):o 9 napiszę do Tereski żeby mu zdjęcia porobiła w trakcie aukcji zdjęcia też można zmienić :razz: trza było na dłużej dać..;) Wiem ze w czasie aukcji można podmieniać. Ale ja chcę zmienić layout aukcji tez. On miał bardzo dużo wejść i kilku informatorów, wczoraj odpowiedziałam tez na 2 maile w jego sprawie. Taka krótka aukcja ma swoje plusy bardzo szybko jest "na wierzchu". Miałam już tak, kilka razy ze w aukcji byli obserwatorzy, reagowali dopiero po takiej krótkiej. Nie ma problemu bo będe ciągnąć allegro Oskara do skutku. No i będę stosować jakieś takie śmieszne swoje chwyty tzw marketingowe. Quote
Isadora7 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 xmartix napisał(a):super, mądra Isadora :bigcool: Bez przesady, każdy ma swoje sposoby na coś ja mam takie a że dają jakieś tam wyniki więc już małpimi ruchami je stosuję :) Quote
BIANKA1 Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Jejku , żeby on domek znalazł :roll: Po tym co go spotkało , musi znaleśc dobry domek . Wstretne babsko . Kto dał jej prawo decydowania o jego zyciu .:shake:. Quote
Recommended Posts