Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='xmartix']jasne, racja!
zapytam Teresy czy nie mogłaby jechać z nim na śląsk, ma zniżkę - już pytałam, nie może, ma egzaminy :(

No to szukamy (chyba że zdecyduje sie na kilkugodzinną przerwę w nauce)

Posted

xmartix napisał(a):
Bianko zmień tytuł.. Bianka chyba gdzieś wyjechała.. to wtedy do Moda trzeba napisac??

Na jaki, ze transport potrzebny ? Ja jestem wyjechana , ale mam internet :cool3::evil_lol:

Posted

Zauważyłam, że szukacie kogoś z Zawiercia więc pozwoliłam sobie napisać do jednej osoby z Zawiercia, czy mogłaby przeprowadzić ewentualną wizytę przed adopcyjną, teraz trzeba czekać co odpisze.

Posted

DG32 napisał(a):
Zauważyłam, że szukacie kogoś z Zawiercia więc pozwoliłam sobie napisać do jednej osoby z Zawiercia, czy mogłaby przeprowadzić ewentualną wizytę przed adopcyjną, teraz trzeba czekać co odpisze.

Super dzięki ci

Posted

danka1234 napisał(a):
Ależ wspaniałe wieści :multi:

no niestety nie udało się, Pani zrezygnowała...
podałam koszty transportu 120 zł i powiedziała, że myślała, że dostanie go za darmo.. a ja pytałam wcześniej czy jest w stanie zapłacić za transport... powiedziała, że tak...
z tego co mi mówiła, to namówiła ją córka i w sumie to by było zbyt duże obciążenie dla nich (a kiedyś mieli 2 psy i było ok..)
chciałam się dogadać z tymi kosztami, że nawet bez kosztów by było, a ona i tak zrezygnowała...

:angryy::angryy::angryy:

Posted

xmartix napisał(a):
no niestety nie udało się, Pani zrezygnowała...
podałam koszty transportu 120 zł i powiedziała, że myślała, że dostanie go za darmo.. a ja pytałam wcześniej czy jest w stanie zapłacić za transport... powiedziała, że tak...
z tego co mi mówiła, to namówiła ją córka i w sumie to by było zbyt duże obciążenie dla nich (a kiedyś mieli 2 psy i było ok..)
chciałam się dogadać z tymi kosztami, że nawet bez kosztów by było, a ona i tak zrezygnowała...

:angryy::angryy::angryy:

wrrrrrrrr:mad: no nic ma 4 obserwatorów może któryś zatrybi

Posted

xmartix napisał(a):
o 9 napiszę do Tereski żeby mu zdjęcia porobiła

w trakcie aukcji zdjęcia też można zmienić :razz: trza było na dłużej dać..;)

Wiem ze w czasie aukcji można podmieniać. Ale ja chcę zmienić layout aukcji tez. On miał bardzo dużo wejść i kilku informatorów, wczoraj odpowiedziałam tez na 2 maile w jego sprawie. Taka krótka aukcja ma swoje plusy bardzo szybko jest "na wierzchu". Miałam już tak, kilka razy ze w aukcji byli obserwatorzy, reagowali dopiero po takiej krótkiej. Nie ma problemu bo będe ciągnąć allegro Oskara do skutku. No i będę stosować jakieś takie śmieszne swoje chwyty tzw marketingowe.

Posted

xmartix napisał(a):
super, mądra Isadora :bigcool:

Bez przesady, każdy ma swoje sposoby na coś ja mam takie a że dają jakieś tam wyniki więc już małpimi ruchami je stosuję :)