Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj mielismy supermiłą wizytę. Była Marta(izzie), razem z Włodkiem, kochani goście:loveu:

Chaplin nie miał ochoty się pokazywać:roll: No coz, jego prawo. Humorzasty Chaplin jest. Za to moje Dzikusy działały. Marta obejrzała podwórko(porażka), czyli poligon doświadczalny.

Ale Marta odzywa się do mnie jeszcze ;)

Tyle dobrego!

Posted

[quote name='elmira']dzisiaj mielismy supermiłą wizytę. Była Marta(izzie), razem z Włodkiem, kochani goście:loveu:[/quote]

A my dziękujemy jeszcze raz za miłą gościnę :lol:

[quote name='elmira']
Ale Marta odzywa się do mnie jeszcze ;)
[/quote]

Ciekawe czy Ty się będziesz do mnie odzywać po tym jak moją chałupę zobaczysz :eviltong:

Posted

[quote name='izzie1983']A my dziękujemy jeszcze raz za miłą gościnę :lol:

Ciekawe czy Ty się będziesz do mnie odzywać po tym jak moją chałupę zobaczysz :eviltong:[/quote]

No!

Zawsze :)

Posted

[quote name='izzie1983']Zapomniałabym - Chaplin śliczny, taki dystyngowany starszy pan. ;)[/quote]

no bo orzeszki to właśnie takie przystojniaki dystyngowane.....:eviltong:...niezaleznie od wieku....:eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='izzie1983']No ładnie. Cały tydzień nikt tu nie zaglądał :mad::mad::mad: Co u Chaplina i reszty stadka? Kiedy jakieś nowe zdjęcia będą? Już zapomniałam jak Chaplin wygląda :angryy:[/quote]

Upssssssss:oops:

Będą fotki. Ostatnia była z Chaplinem, ale też ze mną:evil_lol: Jakos nie lubię swoich fot i zdjęcie wykasowalam.

Marta, w niedzielę pokażę fotki Chapka i reszty w aparacie :) Wszystko u nas ok. Chapek żarłoczny jak zawsze, spokojny. Dzikusy szaleja i niszczą podwórko, a kotka wiecznie głodna i niedopieszczona:roll:

Posted

Też swoich nie lubię, lepiej wyglądam z mgiełką :evil_lol: Chętnie obejrzę fotki Chapa i gromadki nawet z aparatu. Umowa nadal aktualna, chociaż były chwilowe problemy, ale już wszystko ok. :-)

Posted

[quote name='izzie1983']Też swoich nie lubię, lepiej wyglądam z mgiełką :evil_lol: Chętnie obejrzę fotki Chapa i gromadki nawet z aparatu. Umowa nadal aktualna, chociaż były chwilowe problemy, ale już wszystko ok. :-)[/quote]

Właśnie TZ wychodzi z psami na spacerki. One niszcza, bo moga sie nudzić. Więc spacer to takie małe urozmaicenie. Chapek wychodzi na kilka kroków przed brame, bo on nie za bardzo chce chodzić. Nie chcemy, żeby miał wrażenie, że cały świat to buda + podwórko, ale tez nie chcemy go forsować. Chce dreptać, to idziemy. Sygnalizuje, ze ma dość-kończymy spacer.

W sumie Chapek, robi co chce. I tak jest supergrzeczny i mega bezproblemowy. Kochany dziadeczek :)

Posted

[quote name='gallegro']Leda to złośnica i zołza :razz:.
Przeciwieństwo Chaplinka... Może się zamienimy? :evil_lol:[/quote]

Hmmm. Leda, jako zły glina ustawia moje Dzikusy-to brzmi nieżle, a Chaplin, jako lekarstwo na skołatane nerwy Twoich psiaków...:evil_lol:

Musimy sie zastanowić. Od razu mówię, że zamiana nie na zawsze, ale do opanowania sytuacji ;)

Posted

[quote name='izzie1983']:Rose::Rose::Rose:[/quote]

jesooo, a ja fotek nie widzę :angryy:

edit, o chwili:) nie wiem, o co chodzi!!!
Mój net pokazuje, co chce-niestety. Widze tylko bukiety i całusy. a myslałam, że fotki:roll:

O mamciu, albo juz mi całkowicie na mózg padło:evil_lol:

Posted

[quote name='izzie1983']To całusy dla Twojego stadka - Nodiego, Pepy i Chaplina. Bo ja kocham wszystkie pieski :evil_lol:[/quote]

Dzieki, zwrotne, dla Inki i Zębatka :)

ja zbaraniałam, bo mi pokazało trzy krzyzyki w Twoim poście, więc myslałam, ze są jakies fotki.

Już wszystko wiem i raz jeszcze dziekuję! :calus:

Posted

ej, no, ty zly necie, pokaż obrazki :diabloti:.

dziewczyny (i chłopcy?) zaoftopikuje tutaj taki jeden bazarek, z bardzo ciekawymi róznościami :cool3:)

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/fanty-fanty-fanty-dla-calej-czeredy-specjalnej-troski-u-josi-124146/#post11183208[/URL]

Posted

[quote name='mru']oprócz tego, że nie zobaczyłam Bazylego i Stinka
to nie zobaczyłam tez elmirki :D
następnym razem to nadrobię - mam nadzieję![/quote]

No ja tez żałuję, że nie mogłam się z Wami spotkać. Do ostatniej chwili myślałam, że uda mi się dojechać.

Mieszkamy niedaleko, więc na pewno nam sie uda :)