Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ALMA2 napisał(a):

To ta poruszona łapka i ta druga to taki skoczek czaplinka był - tak:p.

No pisałam, że kangura bedziecie chciały ;)

Witaj Alma :) Chaplin na zdjeciu juz prawie ląduje. Zdjęcie zrobione z góry, więc perspektywa wyszła zakłamana.
Prosze zwrócić uwagę na uszy Chapa. To od tego pędu powietrza w locie ;)

Posted

Jasne, domyśliłam się i wiem jak trudno rozbrykanemu :ppsiulkowi, nawet jeżeli jest to strauszek Czaplinek, zrobic zdjęcie.
Ups, jaki staruszek - przepraszam:oops:.

Posted

izzie1983 napisał(a):
Przepraszam :oops: Nie mogłam się powstrzymać :evil_lol:

Nie ma za co przepraszać :)
Ale ktoś sobie mógłby pomyśleć:" O kurcze, ale przystojniak z tego Chaplina." A tu tak jednoznacznie: Mrówkojad:eviltong:
Choc nie ukrywam, że zgodziłam się z Twoimi spostrzeżeniami dotyczącymi fizjonomi Chapka na tej fotce:evil_lol:

Posted

ja tez do mańka zaglądam regularnie.
a dzis rozmawiałam z jedną panią emerytką podczas porannego spaceru. i opowiedziałyśmy sobie, jak to chciałybyśmy zaadoptowac jakiegos dziadunia :p. bardzo mnie to na duchu podniosło, a jeszcze słońce świeci... żyć nie umierać.

Posted

Dotarłam :) Elmiro... pokłony, za życie dla Chaplinka... (Czesio się jednak nie przyjęło?)
Chaplin jest prześmieszny :evil_lol: Pewnie Wam zapewnia zdrową dawke śmiechu na codzień :loveu:

Posted

a ja Ci elmiro zaoffuję :P ale z pozdrowieniami dla Chapa! i reszty ;) i męża co go nie lubi... :P

pozwolę sobie prosić Was o pomoc...
w poszukiwaniu mądrego domku i wsparcia dla tymczasowego...

Posted

Witam Kochane Fanki Chapka serdecznie :)

Jagienka, dziekuję za ciepłe słowa:oops:

Ciociu sbd, super wieści!

Marta, witam :), miło Cie widzieć!

Mru, do suni zajrzałam. Ciężka sprawa, ale trzymam kciuki, że tej suni się uda. Śliczna jest, więc moze komus skruszeje serce.

Posted

:) Wszystko w porządku. Cały czas chętny na przekąskę, dalej bezproblemowy. Biedny, musi opierac się miłości Pepy, bo to suczydło atakuje go ta miłością ;) Mały, jak mu juz miłości dość ucieka do budy.

Posted

Neczka, Mru, fotki będą :)

Halcia,Chaplin jest "średnio" kochliwy, a Pepa dwa razy większa od niego ;) Ale nie męczy go bardzo. Nie dokuczają mu psy. On ogólnie lubi spokój, dobrze zjeść i pospać. Ciekawe czy to z racji wieku, czy zawsze był takim leniuszkiem?

Posted

elmira napisał(a):

On ogólnie lubi spokój, dobrze zjeść i pospać. Ciekawe czy to z racji wieku, czy zawsze był takim leniuszkiem?

ahaahaha :loveu:
kocham czytać o tym serdelku