sleepingbyday Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 szpiczek jest de best... ponoc bo ja nie lubię :evil_lol:. za to chapka lubie bardzo... a wojtusia też, ale wojtek nie ma tyle szczęścia, co jego "brat bliźniak". Quote
elmira Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 ALMA2 napisał(a): To ta poruszona łapka i ta druga to taki skoczek czaplinka był - tak:p. No pisałam, że kangura bedziecie chciały ;) Witaj Alma :) Chaplin na zdjeciu juz prawie ląduje. Zdjęcie zrobione z góry, więc perspektywa wyszła zakłamana. Prosze zwrócić uwagę na uszy Chapa. To od tego pędu powietrza w locie ;) Quote
ALMA2 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Jasne, domyśliłam się i wiem jak trudno rozbrykanemu :ppsiulkowi, nawet jeżeli jest to strauszek Czaplinek, zrobic zdjęcie. Ups, jaki staruszek - przepraszam:oops:. Quote
mru Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 :diabloti: off: zapraszam na wątek Śnieżki! (klik w Śnieżkę!) Quote
izzie1983 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 W końcu Chaplin vel. Mrówkojad nas ogląda z avatarku Elmiry :-) Quote
elmira Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 izzie1983 napisał(a):W końcu Chaplin vel. Mrówkojad nas ogląda z avatarku Elmiry :-) Musiałaś, musiałaś sprzedać tego Mrówkojada?;) Quote
izzie1983 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 elmira napisał(a):Musiałaś, musiałaś sprzedać tego Mrówkojada?;) Przepraszam :oops: Nie mogłam się powstrzymać :evil_lol: Quote
elmira Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 izzie1983 napisał(a):Przepraszam :oops: Nie mogłam się powstrzymać :evil_lol: Nie ma za co przepraszać :) Ale ktoś sobie mógłby pomyśleć:" O kurcze, ale przystojniak z tego Chaplina." A tu tak jednoznacznie: Mrówkojad:eviltong: Choc nie ukrywam, że zgodziłam się z Twoimi spostrzeżeniami dotyczącymi fizjonomi Chapka na tej fotce:evil_lol: Quote
izzie1983 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Słodki jest z tym długim pysiem :loveu::loveu::loveu: Quote
elmira Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='izzie1983']Słodki jest z tym długim pysiem :loveu::loveu::loveu: :) Przekażę Małemu wyrazy uznania. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120641&highlight=maniu%C5%9B A tutaj wątek Maniusia. Kolejny Dziadeczek. Chyba tez mało osób zagląda, a wiadomo, że te stare pierdołki nie mają nawet dnia do stracenia. Quote
sleepingbyday Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 ja tez do mańka zaglądam regularnie. a dzis rozmawiałam z jedną panią emerytką podczas porannego spaceru. i opowiedziałyśmy sobie, jak to chciałybyśmy zaadoptowac jakiegos dziadunia :p. bardzo mnie to na duchu podniosło, a jeszcze słońce świeci... żyć nie umierać. Quote
Jagienka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Dotarłam :) Elmiro... pokłony, za życie dla Chaplinka... (Czesio się jednak nie przyjęło?) Chaplin jest prześmieszny :evil_lol: Pewnie Wam zapewnia zdrową dawke śmiechu na codzień :loveu: Quote
mru Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 a ja Ci elmiro zaoffuję :P ale z pozdrowieniami dla Chapa! i reszty ;) i męża co go nie lubi... :P pozwolę sobie prosić Was o pomoc... w poszukiwaniu mądrego domku i wsparcia dla tymczasowego... Quote
elmira Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Witam Kochane Fanki Chapka serdecznie :) Jagienka, dziekuję za ciepłe słowa:oops: Ciociu sbd, super wieści! Marta, witam :), miło Cie widzieć! Mru, do suni zajrzałam. Ciężka sprawa, ale trzymam kciuki, że tej suni się uda. Śliczna jest, więc moze komus skruszeje serce. Quote
elmira Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 :) Wszystko w porządku. Cały czas chętny na przekąskę, dalej bezproblemowy. Biedny, musi opierac się miłości Pepy, bo to suczydło atakuje go ta miłością ;) Mały, jak mu juz miłości dość ucieka do budy. Quote
mru Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 ależ mu się przyfarciło :loveu: tak tak - fooootki! :multi: dzięki wielkie za odwiedzenie Perełki :) Quote
halcia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 To co on nie kochliwy?Suńka sie tak bardzo narzuca? Quote
elmira Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Neczka, Mru, fotki będą :) Halcia,Chaplin jest "średnio" kochliwy, a Pepa dwa razy większa od niego ;) Ale nie męczy go bardzo. Nie dokuczają mu psy. On ogólnie lubi spokój, dobrze zjeść i pospać. Ciekawe czy to z racji wieku, czy zawsze był takim leniuszkiem? Quote
mru Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 elmira napisał(a): On ogólnie lubi spokój, dobrze zjeść i pospać. Ciekawe czy to z racji wieku, czy zawsze był takim leniuszkiem? ahaahaha :loveu: kocham czytać o tym serdelku Quote
elmira Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 No faktycznie on taki "okrągły":roll::evil_lol: jest. A tu wątek niewidomego Trufla. Zobaczcie, jaki biedulek:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108805 Quote
elmira Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Po raz kolejny off.... Kora http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122170 Slicznotka! Quote
Recommended Posts