Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Chaplina ok. Dostał mały szlaban na gary, bo niedługo będę musiała Cioteczce sbd przyznać rację ;). Opendzluje swoja michę (Chaplin, a nie Ciocia sbd:evil_lol:),
a potem kurs do psów i z mina niewiniątka, podeżre z jednej miski, potem z drugiej:roll:. Chaplinowi nigdy dość. Teraz psy jedza pod kontrolą. Zjedzone, miski sprzątamy! Kto się nie załapał, ten gapa. Chaplin nie załapuje sie jedynie na dokładki, swoje zjada.

No i z bólem serca stwierdzam, że Chaplin zdecydowanie upodobał sobie mojego TZ. Tylko przy nim tak pociesznie bryka.

Posted

[quote name='elmira']U Chaplina ok. Dostał mały szlaban na gary, bo niedługo będę musiała Cioteczce sbd przyznać rację ;). Opendzluje swoja michę (Chaplin, a nie Ciocia sbd:evil_lol:),
a potem kurs do psów i z mina niewiniątka, podeżre z jednej miski, potem z drugiej:roll:. Chaplinowi nigdy dość. Teraz psy jedza pod kontrolą. Zjedzone, miski sprzątamy! Kto się nie załapał, ten gapa. Chaplin nie załapuje sie jedynie na dokładki, swoje zjada.

Śliwka też zjadłaby wszystko, co się da :shake:. no,a ciocia sbd wojej michy dobrze pilnuje :evil_lol:.

No i z bólem serca stwierdzam, że Chaplin zdecydowanie upodobał sobie mojego TZ. Tylko przy nim tak pociesznie bryka.

tak to jest z tezetami, najpierw burczą, że nie chcą psa, a potem kradną jego serce...:shake:

Posted

[quote name='mimiś']oj Elmira, tak kusząco opowiadasz-musze wyciągnąć adres i podjechać na rowerku:eviltong: z Granicy-obejrzeć komedianta o złotym sercu

Nic nie stoi na przeszkodzie :)

sbd, szpilka, kaja, ale przyznacie, że sprawiedliwe to, to nie jest! :evil_lol:

Posted

sprawiedliwe nie jest! :evil_lol:

a mnie się wydaje, że zdobywają psa łąmiąc wszystkie zasady dobrego wychowania - karmiąc przy stole, rozpuszczając, grając w piłke po mieszkaniu - jak my szorujemy mieszkanie albo gotujemy obiad - no i kogo pies ma uwielbiać? :evil_lol:

Posted

Cisza u Zenka...
A u nas zwyczajny dzień. Chapek zjadł śniadanie (nie tylko swoje). Duże psy "nie widzą", ze maluszek wpycha sie pomiedzy łapami i wyżera. Ot, taka rozrywka przy misce.
Udało mi się kupić całą belę słomy do bud. Kocyki i ręczniki są prane non-stop, i suszone. Nie jest to wyjście, myślę, że słoma będzie lepsza.

Posted

No widzisz Kochana, przez Twój wątek trafilismy z Chapkiem na siebie :)
W tej chwili Chaplin walczy w ganku z kosteczką. Wiem, że staruszek, wiem, że bez ząbków, ale sobie chociaż posmokta kość.

I tak, kochamy Chaplina!

Edit:
Wczoraj, podczas wizyty u lekarza z moim Dziadziusiem(osobistym ludzkim, a nie z Czapkiem) dowiedziałam się, że pies, to kłopot. A juz kilka zwierząt, to koniec świata, brak higieny w domu. No i kto bierze więcej zwierząt, to ma hopla. Jak to można?!
Pozdrawiam wszystkich z brakiem higieny w domu!

Posted

elmira napisał(a):

Edit:
Wczoraj, podczas wizyty u lekarza z moim Dziadziusiem(osobistym ludzkim, a nie z Czapkiem) dowiedziałam się, że pies, to kłopot. A juz kilka zwierząt, to koniec świata, brak higieny w domu. No i kto bierze więcej zwierząt, to ma hopla. Jak to można?!

to lekarz takie bzdury wygaduje???? to niech sie obłoży mydełkami protex, załozy maskę na paszczę jak majkel dżekson i zamieszka w sterylnym pokoju. po miesiącu niech wyjdzie na świat i spróbuje przeżyć w tych wszystkich straaasznych bakteriach.
ludzie to som goopie.

Posted

elmira napisał(a):
No widzisz Kochana, przez Twój wątek trafilismy z Chapkiem na siebie :)
W tej chwili Chaplin walczy w ganku z kosteczką. Wiem, że staruszek, wiem, że bez ząbków, ale sobie chociaż posmokta kość.

I tak, kochamy Chaplina!

Edit:

Czuję się POZDROWIONA:evil_lol:.Oprócz 2 psów mam jeszcze próbującą fruwać gapę,którą znalazłam w rowie.Ptak luzem.To dopiero brak higieny:eviltong::p!!!

Posted

własnie koleżanka mi powiedziała, że z autopsji trupów wynika, że człowiekowi gdzies tam w przełyku, czy może dalej, zalega ileś tam niestrawionych pigułek (przez całe życie iles tam wpada w jakies zagłębienie i nie trafia do żołądka). co więcej, każdy, okazuje się, oprócz tych pigułek ma tez kilka pająków, połkniętych podczas snu...:crazyeye: - to jest dopiero bueeee. ale niesttety wydaje mi się, że to mit miejski. aszkoda, bo obrzydliwe. przy pierwszej okazji opowiem to koledze z arachnofobią :diabloti:.