madcat1981 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='elmira'][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img91.imageshack.us/img91/217/p1040148yd3.jpg[/IMG][/URL] Chyba teraz widać zdjęcie?[/quote] ALE CUDO:D Quote
izzie1983 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Jak tam nasz hot-dożasty Chaplinek? :lol: Quote
elmira Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 U Chaplina ok. Dostał mały szlaban na gary, bo niedługo będę musiała Cioteczce sbd przyznać rację ;). Opendzluje swoja michę (Chaplin, a nie Ciocia sbd:evil_lol:), a potem kurs do psów i z mina niewiniątka, podeżre z jednej miski, potem z drugiej:roll:. Chaplinowi nigdy dość. Teraz psy jedza pod kontrolą. Zjedzone, miski sprzątamy! Kto się nie załapał, ten gapa. Chaplin nie załapuje sie jedynie na dokładki, swoje zjada. No i z bólem serca stwierdzam, że Chaplin zdecydowanie upodobał sobie mojego TZ. Tylko przy nim tak pociesznie bryka. Quote
mimiś Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 oj Elmira, tak kusząco opowiadasz-musze wyciągnąć adres i podjechać na rowerku:eviltong: z Granicy-obejrzeć komedianta o złotym sercu Quote
sleepingbyday Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 [quote name='elmira']U Chaplina ok. Dostał mały szlaban na gary, bo niedługo będę musiała Cioteczce sbd przyznać rację ;). Opendzluje swoja michę (Chaplin, a nie Ciocia sbd:evil_lol:), a potem kurs do psów i z mina niewiniątka, podeżre z jednej miski, potem z drugiej:roll:. Chaplinowi nigdy dość. Teraz psy jedza pod kontrolą. Zjedzone, miski sprzątamy! Kto się nie załapał, ten gapa. Chaplin nie załapuje sie jedynie na dokładki, swoje zjada. [B]Śliwka też zjadłaby wszystko, co się da :shake:. no,a ciocia sbd wojej michy dobrze pilnuje :evil_lol:.[/B] No i z bólem serca stwierdzam, że Chaplin zdecydowanie upodobał sobie mojego TZ. Tylko przy nim tak pociesznie bryka.[/quote] [B]tak to jest z tezetami, najpierw burczą, że nie chcą psa, a potem kradną jego serce...:shake:[/B] Quote
kaja555 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Też się pod tym podpiszę!:evil_lol: Quote
elmira Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 [quote name='mimiś']oj Elmira, tak kusząco opowiadasz-musze wyciągnąć adres i podjechać na rowerku:eviltong: z Granicy-obejrzeć komedianta o złotym sercu[/quote] Nic nie stoi na przeszkodzie :) [B]sbd, szpilka, kaja[/B], ale przyznacie, że sprawiedliwe to, to nie jest! :evil_lol: Quote
kaja555 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 sprawiedliwe nie jest! :evil_lol: a mnie się wydaje, że zdobywają psa łąmiąc wszystkie zasady dobrego wychowania - karmiąc przy stole, rozpuszczając, grając w piłke po mieszkaniu - jak my szorujemy mieszkanie albo gotujemy obiad - no i kogo pies ma uwielbiać? :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 ech, życie. ja nie mam tezeta niestety, ale zośki serca nie oddałabym za żadne skarby świata. pognałabym drania z zazdrości won!:roll: Quote
mru Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Chap... Twój kolega... [B][SIZE=3][COLOR=Red]POMOCY! proszę![/COLOR] Zenek jest ciężko chory! jeśli do jutra nie znajdziemy DT[COLOR=Red] zostanie [/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=Red]uśpiony![/COLOR][/SIZE] [/B] [COLOR=Black][B]może mieć operację, ale tylko, jeśli będzie miał dom! [COLOR=Red]proszę... dajmy mu szanse :-( [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10872487#post10872487"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...7#post10872487[/URL][/COLOR][/B][/COLOR] Quote
elmira Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='mru']Chap... Twój kolega... [B][SIZE=3][COLOR=red]POMOCY! proszę![/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Zenek jest ciężko chory![/SIZE][/B] [B][SIZE=3]jeśli do jutra nie znajdziemy DT[COLOR=red] zostanie [/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=red]uśpiony![/COLOR][/SIZE][/B] [COLOR=black][B]może mieć operację, ale tylko, jeśli będzie miał dom![/B][/COLOR] [B][COLOR=black][COLOR=red]proszę... dajmy mu szanse :-([/COLOR][/COLOR][/B] [COLOR=black][B][COLOR=black][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showth...7#post10872487[/URL][/COLOR][/B][/COLOR][/quote] [B]Podnoszę, może ktos pomoze Zenusiowi.[/B] Quote
elmira Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Cisza u Zenka... A u nas zwyczajny dzień. Chapek zjadł śniadanie (nie tylko swoje). Duże psy "nie widzą", ze maluszek wpycha sie pomiedzy łapami i wyżera. Ot, taka rozrywka przy misce. Udało mi się kupić całą belę słomy do bud. Kocyki i ręczniki są prane non-stop, i suszone. Nie jest to wyjście, myślę, że słoma będzie lepsza. Quote
mru Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 elmirko, tak się cieszę, że Chapowi się udało! że przepycha się do miski i że tak go kochacie! Quote
elmira Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 No widzisz Kochana, przez Twój wątek trafilismy z Chapkiem na siebie :) W tej chwili Chaplin walczy w ganku z kosteczką. Wiem, że staruszek, wiem, że bez ząbków, ale sobie chociaż posmokta kość. I tak, kochamy Chaplina! Edit: Wczoraj, podczas wizyty u lekarza z moim Dziadziusiem(osobistym ludzkim, a nie z Czapkiem) dowiedziałam się, że pies, to kłopot. A juz kilka zwierząt, to koniec świata, brak higieny w domu. No i kto bierze więcej zwierząt, to ma hopla. Jak to można?! Pozdrawiam wszystkich z brakiem higieny w domu! Quote
sleepingbyday Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='elmira'] Edit: Wczoraj, podczas wizyty u lekarza z moim Dziadziusiem(osobistym ludzkim, a nie z Czapkiem) dowiedziałam się, że pies, to kłopot. A juz kilka zwierząt, to koniec świata, brak higieny w domu. No i kto bierze więcej zwierząt, to ma hopla. Jak to można?! Pozdrawiam wszystkich z brakiem higieny w domu![/quote] to lekarz takie bzdury wygaduje???? to niech sie obłoży mydełkami protex, załozy maskę na paszczę jak majkel dżekson i zamieszka w sterylnym pokoju. po miesiącu niech wyjdzie na świat i spróbuje przeżyć w tych wszystkich straaasznych bakteriach. ludzie to som goopie. Quote
Talcott Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 A to nie była baba czasem???:cool3::cool3::cool3: Quote
sleepingbyday Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 jak to, talcott. myslisz, że to z płcią związane???/ Quote
Talcott Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Niestety najczęściej tego typu idiotyzmy wygłaszają paniusie:angryy: Quote
Lionees Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='elmira']No widzisz Kochana, przez Twój wątek trafilismy z Chapkiem na siebie :) W tej chwili Chaplin walczy w ganku z kosteczką. Wiem, że staruszek, wiem, że bez ząbków, ale sobie chociaż posmokta kość. I tak, kochamy Chaplina! Edit: Wczoraj, podczas wizyty u lekarza z moim Dziadziusiem(osobistym ludzkim, a nie z Czapkiem) dowiedziałam się, że pies, to kłopot. A juz kilka zwierząt, to koniec świata, brak higieny w domu. No i kto bierze więcej zwierząt, to ma hopla. Jak to można?! Pozdrawiam wszystkich z brakiem higieny w domu![/quote] Czuję się POZDROWIONA:evil_lol:.Oprócz 2 psów mam jeszcze próbującą fruwać gapę,którą znalazłam w rowie.Ptak luzem.To dopiero brak higieny:eviltong::p!!! Quote
Talcott Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ja mam 3 psy i kota:shocked!::shocked!::shocked!: Też mam " niehigienicznie" Hi Hi hi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 nie zauważyłam takiej tendencji, szczerze mówiąc. ale też i nie prowadziłam obserwacji. a ja mam jeszcze kilka pająków i much... fuj! Quote
Talcott Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 No Wiesz! Fuj:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madcat1981 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Wstyd przyznac, ale ja mam... och, czy dam rade to wydusić z siebie.... muszę... wybaczcie... mam... psie kłaki na ubraniach!!!!! Dziękuję za wsparcie. :cool2: Quote
sleepingbyday Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 własnie koleżanka mi powiedziała, że z autopsji trupów wynika, że człowiekowi gdzies tam w przełyku, czy może dalej, zalega ileś tam niestrawionych pigułek (przez całe życie iles tam wpada w jakies zagłębienie i nie trafia do żołądka). co więcej, każdy, okazuje się, oprócz tych pigułek ma tez kilka pająków, połkniętych podczas snu...:crazyeye: - to jest dopiero bueeee. ale niesttety wydaje mi się, że to mit miejski. aszkoda, bo obrzydliwe. przy pierwszej okazji opowiem to koledze z arachnofobią :diabloti:. Quote
Recommended Posts