Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Chaplina ok. Dostał mały szlaban na gary, bo niedługo będę musiała Cioteczce sbd przyznać rację ;). Opendzluje swoja michę (Chaplin, a nie Ciocia sbd:evil_lol:),
a potem kurs do psów i z mina niewiniątka, podeżre z jednej miski, potem z drugiej:roll:. Chaplinowi nigdy dość. Teraz psy jedza pod kontrolą. Zjedzone, miski sprzątamy! Kto się nie załapał, ten gapa. Chaplin nie załapuje sie jedynie na dokładki, swoje zjada.

No i z bólem serca stwierdzam, że Chaplin zdecydowanie upodobał sobie mojego TZ. Tylko przy nim tak pociesznie bryka.

Posted

[quote name='elmira']U Chaplina ok. Dostał mały szlaban na gary, bo niedługo będę musiała Cioteczce sbd przyznać rację ;). Opendzluje swoja michę (Chaplin, a nie Ciocia sbd:evil_lol:),
a potem kurs do psów i z mina niewiniątka, podeżre z jednej miski, potem z drugiej:roll:. Chaplinowi nigdy dość. Teraz psy jedza pod kontrolą. Zjedzone, miski sprzątamy! Kto się nie załapał, ten gapa. Chaplin nie załapuje sie jedynie na dokładki, swoje zjada.

[B]Śliwka też zjadłaby wszystko, co się da :shake:. no,a ciocia sbd wojej michy dobrze pilnuje :evil_lol:.[/B]

No i z bólem serca stwierdzam, że Chaplin zdecydowanie upodobał sobie mojego TZ. Tylko przy nim tak pociesznie bryka.[/quote]

[B]tak to jest z tezetami, najpierw burczą, że nie chcą psa, a potem kradną jego serce...:shake:[/B]

Posted

[quote name='mimiś']oj Elmira, tak kusząco opowiadasz-musze wyciągnąć adres i podjechać na rowerku:eviltong: z Granicy-obejrzeć komedianta o złotym sercu[/quote]

Nic nie stoi na przeszkodzie :)

[B]sbd, szpilka, kaja[/B], ale przyznacie, że sprawiedliwe to, to nie jest! :evil_lol:

Posted

sprawiedliwe nie jest! :evil_lol:

a mnie się wydaje, że zdobywają psa łąmiąc wszystkie zasady dobrego wychowania - karmiąc przy stole, rozpuszczając, grając w piłke po mieszkaniu - jak my szorujemy mieszkanie albo gotujemy obiad - no i kogo pies ma uwielbiać? :evil_lol:

Posted

Chap... Twój kolega...

[B][SIZE=3][COLOR=Red]POMOCY! proszę![/COLOR]
Zenek jest ciężko chory!
jeśli do jutra nie znajdziemy DT[COLOR=Red] zostanie [/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=Red]uśpiony![/COLOR][/SIZE]

[/B] [COLOR=Black][B]może mieć operację, ale tylko, jeśli będzie miał dom!
[COLOR=Red]proszę... dajmy mu szanse :-(

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10872487#post10872487"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...7#post10872487[/URL][/COLOR][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='mru']Chap... Twój kolega...

[B][SIZE=3][COLOR=red]POMOCY! proszę![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]Zenek jest ciężko chory![/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]jeśli do jutra nie znajdziemy DT[COLOR=red] zostanie [/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=red]uśpiony![/COLOR][/SIZE][/B]

[COLOR=black][B]może mieć operację, ale tylko, jeśli będzie miał dom![/B][/COLOR]
[B][COLOR=black][COLOR=red]proszę... dajmy mu szanse :-([/COLOR][/COLOR][/B]

[COLOR=black][B][COLOR=black][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showth...7#post10872487[/URL][/COLOR][/B][/COLOR][/quote]

[B]Podnoszę, może ktos pomoze Zenusiowi.[/B]

Posted

Cisza u Zenka...
A u nas zwyczajny dzień. Chapek zjadł śniadanie (nie tylko swoje). Duże psy "nie widzą", ze maluszek wpycha sie pomiedzy łapami i wyżera. Ot, taka rozrywka przy misce.
Udało mi się kupić całą belę słomy do bud. Kocyki i ręczniki są prane non-stop, i suszone. Nie jest to wyjście, myślę, że słoma będzie lepsza.

Posted

No widzisz Kochana, przez Twój wątek trafilismy z Chapkiem na siebie :)
W tej chwili Chaplin walczy w ganku z kosteczką. Wiem, że staruszek, wiem, że bez ząbków, ale sobie chociaż posmokta kość.

I tak, kochamy Chaplina!

Edit:
Wczoraj, podczas wizyty u lekarza z moim Dziadziusiem(osobistym ludzkim, a nie z Czapkiem) dowiedziałam się, że pies, to kłopot. A juz kilka zwierząt, to koniec świata, brak higieny w domu. No i kto bierze więcej zwierząt, to ma hopla. Jak to można?!
Pozdrawiam wszystkich z brakiem higieny w domu!

Posted

[quote name='elmira']
Edit:
Wczoraj, podczas wizyty u lekarza z moim Dziadziusiem(osobistym ludzkim, a nie z Czapkiem) dowiedziałam się, że pies, to kłopot. A juz kilka zwierząt, to koniec świata, brak higieny w domu. No i kto bierze więcej zwierząt, to ma hopla. Jak to można?!
Pozdrawiam wszystkich z brakiem higieny w domu![/quote]

to lekarz takie bzdury wygaduje???? to niech sie obłoży mydełkami protex, załozy maskę na paszczę jak majkel dżekson i zamieszka w sterylnym pokoju. po miesiącu niech wyjdzie na świat i spróbuje przeżyć w tych wszystkich straaasznych bakteriach.
ludzie to som goopie.

Posted

[quote name='elmira']No widzisz Kochana, przez Twój wątek trafilismy z Chapkiem na siebie :)
W tej chwili Chaplin walczy w ganku z kosteczką. Wiem, że staruszek, wiem, że bez ząbków, ale sobie chociaż posmokta kość.

I tak, kochamy Chaplina!

Edit:
Pozdrawiam wszystkich z brakiem higieny w domu![/quote]
Czuję się POZDROWIONA:evil_lol:.Oprócz 2 psów mam jeszcze próbującą fruwać gapę,którą znalazłam w rowie.Ptak luzem.To dopiero brak higieny:eviltong::p!!!

Posted

własnie koleżanka mi powiedziała, że z autopsji trupów wynika, że człowiekowi gdzies tam w przełyku, czy może dalej, zalega ileś tam niestrawionych pigułek (przez całe życie iles tam wpada w jakies zagłębienie i nie trafia do żołądka). co więcej, każdy, okazuje się, oprócz tych pigułek ma tez kilka pająków, połkniętych podczas snu...:crazyeye: - to jest dopiero bueeee. ale niesttety wydaje mi się, że to mit miejski. aszkoda, bo obrzydliwe. przy pierwszej okazji opowiem to koledze z arachnofobią :diabloti:.