elmira Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Ja tam nie wiem :lol:. Na herbate chce sie wprosić. Do Czeplina :loveu: Quote
MagdaH Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='Talcott']Kawa wieczorna z ciotką[/quote] ...to ja też na kawkę...Chaplinku, ale zanim kawka się zrobi, mykniemy szybciutko do góry...a teraz kawka :kaffee_2: dla cioci Talcot :kaffee_2: i dla cioci Neczki :kaffee_2: :loveu: Quote
elmira Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 No tak, a mnie nie chcecie, A ja o suchym pysku się błąkam. I tylko na herbatkę sie wpraszam. Quote
MagdaH Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 ...och przepraszamy...i na herbatkę zapraszamy. Do Chaplinka zresztą:loveu: Quote
Neczka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 ale Neczki nie piją kawów ! :evil_lol::evil_lol: ...dajcie moją elmirze :eviltong: Quote
elmira Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 :) Dzięki, jak mnie przez drzwi wywalaja, to ja oknem wchodzę :evil_lol: Ale Ciotki herbaty nie chciały dać. Poskarze sie Cheplinkowi ;) Quote
Talcott Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Ależ dadzą dadzą - kawy, herbatki co chcesz -super kawa z Ciotkami:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gagata Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Oooo,to Chaplin wczoraj wydawał przyjęcie, a ja się nie załapałam...:kaffee_2::eating::kaffee_2::pepsi:.To ostatnie dla Neczki.. Quote
Talcott Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 To dziś zrobimy Dla Ciebie drugie!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Tepes Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [COLOR=Blue]O jaki piękny dziadzio:loveu a jaki ma uśmiech!!:) Przystojniaku do domu szybko pędź:) [/COLOR] Quote
gagata Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 No właśnie - każdy widzi jego usmiech, a nie widzi jego serca...a ono woła: pokochaj mnie, pokochaj...:shake: Quote
Neczka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Wszyscy zachwycają się Charlim, jaki to ma śliczny uśmiech, jaki to on jest maleńki, kochany... ale niestety nikt nie jest w stanie dać mu domku. A Chaplin nie jest już młodym psiakiem... nie wiadomo ile zostało mu czasu w schroniskowych warunkach... nawet, jeśli byłoby to schronisko najlepsze pod słońcem, to itak nie zastąpi domowego ciepła, człowieka...:-( Quote
gallegro Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='Neczka']Wszyscy zachwycają się Charlim, jaki to ma śliczny uśmiech, jaki to on jest maleńki, kochany... ale niestety nikt nie jest w stanie dać mu domku.(...)[/quote] Przepraszam, ale prawie wszyscy, którzy tutaj się nim zachwycają, to zapsieni po uszy dogomaniacy... Znalezienie domu wśród forumowiczów jest mało prawdopodobne. Należy skupić się na promocji psiaka... Czy Chaplinek ma jakieś anonse gazetowe, choćby w bezpłatnych "ogłoszeniówkach". Nie wszyscy mają dostęp do neta... Znam to z autopsji. I jeszcze jedno... miałem dużo zapytań o różne psiaki, zamieszczone na "Naszej Klasie". Może warto by spróbować... Quote
Dorothy Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 a gdzie sie tam psiaki zamieszcza gallegro? Quote
Neczka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Można spróbować z NK... Dorothy, osoba znająca hasło na profil może dodawać zdjęcia i opisy psiaków :) Quote
gallegro Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='Dorothy']a gdzie sie tam psiaki zamieszcza gallegro?[/quote] Prawdę mówiąc nie wiem :oops: Więcej powiem... kiedy ktoś napisał, że właśnie tam zamieścił jakiegoś bidula, byłem do tego nastawiony sceptycznie :razz: Aż pewnego razu wyadoptowałem psiaka po takim kontakcie, a drugi ma realną szansę... Słyszałem o jakichś wirtualnych profilach, czy czymś w tym rodzaju, ale nie chcę się mądrzyć... może ktoś inny będzie lepiej zorientowany. Mogę wygrzebać kontakt do osoby, która zamieszczała taki anons. Quote
Neczka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Wystarczy założyć konto na Naszej-Klasie i pododawać psiaki z opisami. Zapraszać jak najwięcej osób i może ktoś wypatrzy i pokocha któregoś piesków... Proste :) Quote
gagata Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Neczko dorzućcie Chaplinka do nk via Saphira i Zaba -tam już jest kilka Waszych psów i psów Romy, m.in. Pręga,Rita,Diana..To Stow.OchronyZwierząt Nadzieja jest w nazwisku.. Quote
Recommended Posts