Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Talcott']Kawa wieczorna z ciotką[/quote]
...to ja też na kawkę...Chaplinku, ale zanim kawka się zrobi, mykniemy szybciutko do góry...a teraz kawka :kaffee_2: dla cioci Talcot :kaffee_2: i dla cioci Neczki :kaffee_2: :loveu:

Posted

Wszyscy zachwycają się Charlim, jaki to ma śliczny uśmiech, jaki to on jest maleńki, kochany... ale niestety nikt nie jest w stanie dać mu domku. A Chaplin nie jest już młodym psiakiem... nie wiadomo ile zostało mu czasu w schroniskowych warunkach... nawet, jeśli byłoby to schronisko najlepsze pod słońcem, to itak nie zastąpi domowego ciepła, człowieka...:-(

Posted

[quote name='Neczka']Wszyscy zachwycają się Charlim, jaki to ma śliczny uśmiech, jaki to on jest maleńki, kochany... ale niestety nikt nie jest w stanie dać mu domku.(...)[/quote]

Przepraszam, ale prawie wszyscy, którzy tutaj się nim zachwycają, to zapsieni po uszy dogomaniacy...
Znalezienie domu wśród forumowiczów jest mało prawdopodobne.
Należy skupić się na promocji psiaka...
Czy Chaplinek ma jakieś anonse gazetowe, choćby w bezpłatnych "ogłoszeniówkach". Nie wszyscy mają dostęp do neta... Znam to z autopsji.
I jeszcze jedno... miałem dużo zapytań o różne psiaki, zamieszczone na "Naszej Klasie". Może warto by spróbować...

Posted

[quote name='Dorothy']a gdzie sie tam psiaki zamieszcza gallegro?[/quote]

Prawdę mówiąc nie wiem :oops: Więcej powiem... kiedy ktoś napisał, że właśnie tam zamieścił jakiegoś bidula, byłem do tego nastawiony sceptycznie :razz:
Aż pewnego razu wyadoptowałem psiaka po takim kontakcie, a drugi ma realną szansę...
Słyszałem o jakichś wirtualnych profilach, czy czymś w tym rodzaju, ale nie chcę się mądrzyć... może ktoś inny będzie lepiej zorientowany.
Mogę wygrzebać kontakt do osoby, która zamieszczała taki anons.

Posted

Wystarczy założyć konto na Naszej-Klasie i pododawać psiaki z opisami. Zapraszać jak najwięcej osób i może ktoś wypatrzy i pokocha któregoś piesków...
Proste :)

Posted

Neczko dorzućcie Chaplinka do nk via Saphira i Zaba -tam już jest kilka Waszych psów i psów Romy, m.in. Pręga,Rita,Diana..To Stow.OchronyZwierząt Nadzieja jest w nazwisku..