Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kika9004'][B]Elipsa[/B] chyba już znalazła dom, można ją zdjąć ze szczeniaków do adopcji :D[/QUOTE]

Też tak myślę. Do końca miesiąca Lara będzie nieobecna, więc musimy poczekać ze zmianami na stronie.

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

może będzie jeszcze trochę innych, pozytywnych zmian to będzie miała roboty :) Daj Boże dużo miłej pracy Larze :)

Posted

Są nowe psiaki w schronisku!

Doszła bernardynka z młodym psem, prawdopodobnie synem, nieduży psiak i nowy szczeniak.
Jak tylko będę miała zdjęcia, wstawię.

Kika9004 dasz znać osobom zaangażowanym w pomaganie benkom?
Suka była podobno agresywna w stosunku do mieszkańców Goworowa. Na razie nie wiadomo, w jakim jest wieku, ale nie jest stara.

Posted

[COLOR=Red][B]Uwaga, uwaga!
Głosujcie na Kruszewo w ankiecie do Krakvetu![/B][/COLOR]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/185270-KrakVet-ankieta-na-maj-wybierzmy-kandydata-razem[/url]!!

Posted

[quote name='esperanza'][COLOR=Red][B]Uwaga, uwaga!
Głosujcie na Kruszewo w ankiecie do Krakvetu![/B][/COLOR]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/185270-KrakVet-ankieta-na-maj-wybierzmy-kandydata-razem[/url]!![/QUOTE]
Zagłosowane :-)

Posted

[quote name='esperanza']Też tak myślę. Do końca miesiąca Lara będzie nieobecna, więc musimy poczekać ze zmianami na stronie.[/QUOTE]

jestem na 2 dni i 2 noce wiec moge cos pilnego zmienic na stronie Kruszewa jak trzeba. Cos poza Elipsa zmienic?

Posted

[quote name='Kika9004']To widzimy się dzisiaj na festynie :) Do zobaczenia :D[/QUOTE]

Udanego festynu, ładnej pogody i wielu gości odwiedzających stoisko - powodzenia Dziewczyny :loveu:

Posted

Dziewczyny jestem z Was dumna. Wiedziałam, że dacie sobie radę :)
Kika9004, Danuta S., magmar serdecznie Wam dziękuję!
Czekam na zdjęcia, a Larę poproszę o umieszczenie informacji na stronie.

Posted

Danusia, jesteś wielka :) wiesz że gdyby nie ty mogłoby być różnie.. ja w pracy cały dzień aż mnie oczy bolą :) ale za to w przyszłym tygodniu może wcześniej skończe i uda mi się przybyć :)

Posted

Zapraszamy :-)
Zbiórka około 13.

Przy okazji apel- kto ma rzeczy "bazarkowe" i drobiazgi, niech zbiera, bo szykuje nam się sporo imprez i bardzo, bardzo nam się przydadzą.

Posted

U kotów:
Pocieszające jest to, że nie ma nowych kociaków - mniejszych czy większych - wszystko jedno. Sezon trwa w końcu...
Oby tak dalej.
Niestety mała Pastelka (tri z przewagą białego) złapała kk. Teraz przebywa w biurze, przyjmuje antybiotyki. Że też musiałam oddać klatkę...

Posted

Tak, kontaktu będzie miała więcej na pewno.
Teraz ponoć brana na ręce już się nie wyrywa... :multi:

Nie byłam w schronisku; dzwoniłam tylko zapytać czy nie ma nowych kotów i czy nie trzeba ich pofocić. Ale jak nie ma - to może się nie będę wybierała.
Teraz nie bardzo jestem czasowa, dopiero gdzieś za 2-3 m-ce będę miała czas żeby zajrzeć do schroniska.
Ale będę dzwonić co jakiś czas w kocich sprawach.

Posted

[quote name='Kika9004']Festyn się udał :) troszkę pieniążków zebranych, dwa psiaki poszły do adopcji :D[/QUOTE]

To które psiaki poszły w końcu do adopcji? Bo ja wcześniej musiałam lecieć do swojego piesa. Co do soboty to ja przyjdę oczywiście ;)

Posted

[quote name='magmar']To które psiaki poszły w końcu do adopcji? Bo ja wcześniej musiałam lecieć do swojego piesa. Co do soboty to ja przyjdę oczywiście ;)[/QUOTE]

Ta mała czarna kuleczka i jeszcze jedna suczka, ale imion nie pamiętam :)

Posted

[quote name='Kika9004']Ta mała czarna kuleczka i jeszcze jedna suczka, ale imion nie pamiętam :)[/QUOTE]

Tak myślałam, że tego malucha ktoś weźmie :) Tyle osób się koło niego kręciło i do tego ta jego historia, o której głośno w mikrofonie mówili ;)

Posted

Zbieramy drobiazgi!
Jeśli ktoś z Was ma rzeczy, które może oddać na bazarki lub do wykorzystania jako fanty na naszych imprezach plenerowych bardzo proszę o kontakt przez pw.
Szczególnie chętnie przyjmiemy:
książki
filmy
maskotki
nieużywane i nieprzeterminowane kosmetyki
słodycze z przynajmniej dwumiesięcznym terminem ważności
artykuły papiernicze i kosmetyczne
biżuterię
ozdoby do domu
Imprezy tuż, tuż, a my mamy mało fantów.