esperanza Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 [quote name='Kika9004'][B]Elipsa[/B] chyba już znalazła dom, można ją zdjąć ze szczeniaków do adopcji :D[/QUOTE] Też tak myślę. Do końca miesiąca Lara będzie nieobecna, więc musimy poczekać ze zmianami na stronie. Quote
bebcik Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 może będzie jeszcze trochę innych, pozytywnych zmian to będzie miała roboty :) Daj Boże dużo miłej pracy Larze :) Quote
esperanza Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Są nowe psiaki w schronisku! Doszła bernardynka z młodym psem, prawdopodobnie synem, nieduży psiak i nowy szczeniak. Jak tylko będę miała zdjęcia, wstawię. Kika9004 dasz znać osobom zaangażowanym w pomaganie benkom? Suka była podobno agresywna w stosunku do mieszkańców Goworowa. Na razie nie wiadomo, w jakim jest wieku, ale nie jest stara. Quote
Kika9004 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Oczywiście, że dam znać tylko potrzebuję zdjęcia. Quote
esperanza Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [COLOR=Red][B]Uwaga, uwaga! Głosujcie na Kruszewo w ankiecie do Krakvetu![/B][/COLOR] [url]http://www.dogomania.pl/threads/185270-KrakVet-ankieta-na-maj-wybierzmy-kandydata-razem[/url]!! Quote
Qti Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='esperanza'][COLOR=Red][B]Uwaga, uwaga! Głosujcie na Kruszewo w ankiecie do Krakvetu![/B][/COLOR] [url]http://www.dogomania.pl/threads/185270-KrakVet-ankieta-na-maj-wybierzmy-kandydata-razem[/url]!![/QUOTE] Zagłosowane :-) Quote
Lara Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='esperanza']Też tak myślę. Do końca miesiąca Lara będzie nieobecna, więc musimy poczekać ze zmianami na stronie.[/QUOTE] jestem na 2 dni i 2 noce wiec moge cos pilnego zmienic na stronie Kruszewa jak trzeba. Cos poza Elipsa zmienic? Quote
Kika9004 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 To widzimy się dzisiaj na festynie :) Do zobaczenia :D Quote
beam6 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='Kika9004']To widzimy się dzisiaj na festynie :) Do zobaczenia :D[/QUOTE] Udanego festynu, ładnej pogody i wielu gości odwiedzających stoisko - powodzenia Dziewczyny :loveu: Quote
Kika9004 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Festyn się udał :) troszkę pieniążków zebranych, dwa psiaki poszły do adopcji :D Quote
Danuta S. Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 I pogoda nam dopisała :) chociaż nie zapowiadało się ciekawie Mam nadzieję ,że za tydzień będzie jeszcze lepiej :) Quote
esperanza Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Dziewczyny jestem z Was dumna. Wiedziałam, że dacie sobie radę :) Kika9004, Danuta S., magmar serdecznie Wam dziękuję! Czekam na zdjęcia, a Larę poproszę o umieszczenie informacji na stronie. Quote
beam6 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='Kika9004']Festyn się udał :) troszkę pieniążków zebranych, dwa psiaki poszły do adopcji :D[/QUOTE] Gratulacje :loveu: Quote
Danuta S. Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Dla psiaków zawsze damy radę :) Teraz tydzień odpoczywamy i w sobotę znów działamy :) Quote
bebcik Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Danusia, jesteś wielka :) wiesz że gdyby nie ty mogłoby być różnie.. ja w pracy cały dzień aż mnie oczy bolą :) ale za to w przyszłym tygodniu może wcześniej skończe i uda mi się przybyć :) Quote
esperanza Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Zapraszamy :-) Zbiórka około 13. Przy okazji apel- kto ma rzeczy "bazarkowe" i drobiazgi, niech zbiera, bo szykuje nam się sporo imprez i bardzo, bardzo nam się przydadzą. Quote
magaaaa Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 U kotów: Pocieszające jest to, że nie ma nowych kociaków - mniejszych czy większych - wszystko jedno. Sezon trwa w końcu... Oby tak dalej. Niestety mała Pastelka (tri z przewagą białego) złapała kk. Teraz przebywa w biurze, przyjmuje antybiotyki. Że też musiałam oddać klatkę... Quote
esperanza Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Plus z tego taki, że będzie miała więcej kontaktu z ludźmi. magaaaa zrobiłaś jakieś foty, czy nie byłaś w schronisku? Quote
magaaaa Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Tak, kontaktu będzie miała więcej na pewno. Teraz ponoć brana na ręce już się nie wyrywa... :multi: Nie byłam w schronisku; dzwoniłam tylko zapytać czy nie ma nowych kotów i czy nie trzeba ich pofocić. Ale jak nie ma - to może się nie będę wybierała. Teraz nie bardzo jestem czasowa, dopiero gdzieś za 2-3 m-ce będę miała czas żeby zajrzeć do schroniska. Ale będę dzwonić co jakiś czas w kocich sprawach. Quote
magmar Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Kika9004']Festyn się udał :) troszkę pieniążków zebranych, dwa psiaki poszły do adopcji :D[/QUOTE] To które psiaki poszły w końcu do adopcji? Bo ja wcześniej musiałam lecieć do swojego piesa. Co do soboty to ja przyjdę oczywiście ;) Quote
Kika9004 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='magmar']To które psiaki poszły w końcu do adopcji? Bo ja wcześniej musiałam lecieć do swojego piesa. Co do soboty to ja przyjdę oczywiście ;)[/QUOTE] Ta mała czarna kuleczka i jeszcze jedna suczka, ale imion nie pamiętam :) Quote
magmar Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Kika9004']Ta mała czarna kuleczka i jeszcze jedna suczka, ale imion nie pamiętam :)[/QUOTE] Tak myślałam, że tego malucha ktoś weźmie :) Tyle osób się koło niego kręciło i do tego ta jego historia, o której głośno w mikrofonie mówili ;) Quote
esperanza Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Zbieramy drobiazgi! Jeśli ktoś z Was ma rzeczy, które może oddać na bazarki lub do wykorzystania jako fanty na naszych imprezach plenerowych bardzo proszę o kontakt przez pw. Szczególnie chętnie przyjmiemy: książki filmy maskotki nieużywane i nieprzeterminowane kosmetyki słodycze z przynajmniej dwumiesięcznym terminem ważności artykuły papiernicze i kosmetyczne biżuterię ozdoby do domu Imprezy tuż, tuż, a my mamy mało fantów. Quote
Recommended Posts