Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

w tym problem że od kilku lat w dwa ( ten 16 i 22) majowe weekendy jestem izolowana od świata od 8 często do 20, aż do bólu oczu i drętwoty palców :) dopiero następny czyli 29 weekend spędzam już na wolności

Posted

Przepraszam, że zawodzę -
ale pomimo ogromnej ochoty nie jestem w stanie pomóc w imprezach plenerowych :shake:.

Wstrętni lekarze zakuli mnie (zupełnie bez powodu ;)) w gips i kazali tak chodzić przez 6 tygodni. Potem zapowiedzieli dalsze atrakcje.

Posted

[url]http://www.moja-ostroleka.pl/program-dni-ostroleki-2010,1272468534,2.html[/url]
cały program i szczególnej uwadze polecam 22.05 :)

Posted

Ja chętna będę do pomocy w razie co w imprezach. : ) Przepraszam, że dawno się nie odzywałam, ale narobiłam sobie zaległości w szkole, że szkoda gadać. Ale co do takich imprez w Ostrołęce to nie będzie to dla mnie problemem przyjść na kilka godzin. : ) Pozdrawiam wszystkich.

Posted

Mnie od 5go do konca maja nie ma, wiec jakbym miala cos zrobic na stronie schroniska to TERAZ! :-D Moze jakies info - takie zaproszenie ze spisem imprez, na ktorych Niczyje bedzie zbierac na Kruszewo? Aktualizacja adopcji i do adopcji tez mile widziana, bo do konca maja moze sie tego nazbierac :-)

Posted

Jakby przeszedł ten pomysł z ciuchowiskiem, to ja mam pudło ciuszków po mojej Adze, w dobrym stanie, takie na 170 cm wzrostu.
Jakbym sie przydała na którymś festynie, to powiedzcie.

Posted

Zbieram zgłoszenia do obsługi stoiska 16 maja!
Mnie niestety nie będzie.

A w schronisku są nowe psiaki: dzika suka, której trzeba było usunąć wrośnięty wnyk, suczka z poranioną łapką, dwa młode psy i 3-miesięczna suczka szczeniak.

Posted

Czyli na razie mamy dwie osoby: Danuta S i Kika9004. Ze schroniska teź mogą na 2-3 godzinki przyjechać.
Dziewczyny proszę...
Organizator umieścił nas na plakacie, nie możemy zawieść...

Posted

Zrobiłam kolejny bazarek:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/184871-Lodówki-niezbędne-na-majówki-)-dla-Krolla-do-18-maja-do-godz.12.00[/url]

Tyle mogę :shake:

Posted

Kurcze, lipa z tym wszystkim. Wiem że Danuta z pomoca Kiki i magmar poradzi sobie ale gdyby było więcej osób... Yayo jako przedstawiciel jest bardzo potrzebna.. w niej nadzieja :)

Posted

Ja dam radę, więc możecie na mnie liczyć. Napiszcie tylko coś więcej, ile czasu to będzie trwało i w ogóle co to za impreza? Bo ja nie w temacie. : )

Posted

Program imprezy:
16 maja - FESTYN OSIEDLI DZIECI POLSKICH i WITOSA pod hasłem „BIORÓŻNORODNOŚĆ”. W programie: występy Zespołu Tańca Współczesnego DE-EM, Studia Piosenki, Klubu Tańca Towarzyskiego ATRIA oraz dzieci z TPD, Ośrodka Szkolno-Wychowawczego, Szkoły Podstawowej nr 2 i Przedszkola nr 13; konkursy wiedzy, plastyczne, sportowe; loteria fantowa; pokazy rękodzieła ludowego; bezpłatne badania profilaktyczne; stoiska handlowe oraz grochówka i placki ziemniaczane. Parking przed budynkiem Ostrołęckiej Spółdzielni Mieszkaniowej, ul. Hallera 13, godz. 13.00–21.00

Podaj proszę swojego maila, szczegóły będziemy załatwiać poza forum :-)