szajbus Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Jeszcze mamy maj , więc pokazuj sie nam na pierwszej Quote
m_orsetti Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Mruniu, niech Ci się poszczęści. Nie tracę nadziei, że Mrunia znajdzie domek w Polsce. M. Quote
luka1 Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Wzywam wszystkich miłosnieków Mruni - musi sie znależć dom, MUSI Quote
szajbus Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Oj tak! Na takim tymczasie możnaby zrobić Mruczce nowy fryz! Quote
luka1 Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Mruni nie ma w bazie Kto coś wie????????????????????????????????????????????? Quote
szajbus Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Kiedy Mruczka wyjeżdża. Czy to jest tymczas czy stały domek? Czy dlatego nie ma jej w bazie danych, ze szykowana jest do wyjazdu? Quote
luka1 Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Odetchnęłam - JEST Domku odezwij sie Mrunia czeka na swojego człowieka. Quote
Niewiasta_21 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Mruczka wyjeźdza 14 czerwca do domu tymczasowego. Jest juz zarezerwowana. Quote
Niewiasta_21 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Jest zarezerwowana przez niemców. W Niemczech tez ktos na nią czeka. Narazie pojedzie do domku tymczasowego. Tam lepiej zostanie poznana i bedzie szukasc domu stałego. Mruczka pojedzie do wspaniałej osoby, juz nie jednego psa wzieła od nas na dom tymczasowy. Nie trzeba sie obawiac. Quote
luka1 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 czy "zarezerwowana" to znaczy że ma szansę na dom stały? Quote
szajbus Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 U mnie tez miała i nici z tego wyszły, ale może tym razem się jej poszczęści? Quote
coronaaj Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Niewiasta_21 napisał(a):Jest zarezerwowana przez niemców. W Niemczech tez ktos na nią czeka. Narazie pojedzie do domku tymczasowego. Tam lepiej zostanie poznana i bedzie szukasc domu stałego. Mruczka pojedzie do wspaniałej osoby, juz nie jednego psa wzieła od nas na dom tymczasowy. Nie trzeba sie obawiac. Cos mi tutaj nie pasuje z Mruczka. Gdzie sa ostatnie zdjecia Mruczki, to co widzialam to jest z kwietnia ,a teraz czerwiec. Niewiasta21 pisze, ze 14 czerwca Mruczka jedzie do DT u kogo??? To tajemnica??Chcemy to wiedziec. Zawsze wiadomo na watku gdzie dokladnie pies bedzie, u kogo. Potem, ze jak ja poznaja (DT) to beda szukac DS. Piszesz, ze jest zarezerwowana przez Niemcow?? To jak jest naprawde? Wiecie, ze duzo psow zaginelo przez te niemieckie adopcje, nie wiadomo co z nimi jest. Nie znaczy to , ze nie ma dobrych niemieckich adopcji. O ile dobrze doczytalam byly DT od osob znanych.. Quote
coronaaj Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 szajbus napisał(a):U mnie tez miała i nici z tego wyszły, ale może tym razem się jej poszczęści? No u ciebie miala DT? Chyba dobrze zrozumialam, mama nadzieje. Czekamy na najnowsze zdjecia Mruczki.. Quote
ewatonieja Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 myśle ze jak ania znajdzie czas to napisze coś wiecej :) mozliwe ze tymczas był sprawdzony przez Fundacje niemiecką Hundehilfe Polen Quote
Niewiasta_21 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Mruczka jedzie do Niemiec. W Niemczech bedzie miała DT. Niewiem gdzie napisałam cos nie jasnego. Mruczka jak narazie przebywa w schronisku a nie na DT i nikt jak narazie sie nią nie interesuje jesli chodzi o jej adopcje. Byc moze Niemcy to jej jedyna szansa. Quote
szajbus Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 coronaaj przeczytaj post powyżej mojego a zobaczysz, że odnoszę się do postu luki, która informuje, że Mruczka ma obserwatora na allegro. W moim poscie stwierdziłam, że u mnie też miała i nic z tego nie wyszło. Mruczka btła ogłaszana pzreze mnie jak i przez Luka1 na allegro. Nigdy nie oferowałam Mruczce DT, niestety nie jestem w stanie mieć w chwili obecnej wiecej niz 2 psy. Nie wiem gdzie doczytałas, ze ona ma u mnie DT? W Polsce jak mam być szczera nie zainteresował sie nią dosłownie nikt, tam ma szansę na lepsze zycie czy nam sie podobaja niemieckie adopcje czy nie. Quote
coronaaj Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Niewiasta_21 napisał(a):Mruczka jedzie do Niemiec. W Niemczech bedzie miała DT. Niewiem gdzie napisałam cos nie jasnego. Mruczka jak narazie przebywa w schronisku a nie na DT i nikt jak narazie sie nią nie interesuje jesli chodzi o jej adopcje. Byc moze Niemcy to jej jedyna szansa. Poprosze o link do schroniska gdzie jest Mruczka. Czy to Radom czy Lodz? Kto bedzie wydawal i odbieral Mruczke? Fundacja, osoba prywatna?? Rowniez poprosze o link do organizacji niemieckiej, czy zamiescili juz zdjecia i info o Mruczce. Jak nie to kiedy beda? Kto jest ta tajemnicza DT bo piszesz, ze juz brala od was psy na DT. Czyli rozumiem tymczas sprawdzony???? Quote
coronaaj Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 szajbus napisał(a):coronaaj przeczytaj post powyżej mojego a zobaczysz, że odnoszę się do postu luki, która informuje, że Mruczka ma obserwatora na allegro. W moim poscie stwierdziłam, że u mnie też miała i nic z tego nie wyszło. Mruczka btła ogłaszana pzreze mnie jak i przez Luka1 na allegro. Nigdy nie oferowałam Mruczce DT, niestety nie jestem w stanie mieć w chwili obecnej wiecej niz 2 psy. Nie wiem gdzie doczytałas, ze ona ma u mnie DT? W Polsce jak mam być szczera nie zainteresował sie nią dosłownie nikt, tam ma szansę na lepsze zycie czy nam sie podobaja niemieckie adopcje czy nie. Przepraszam, ze zle zrozumialam ale Allegro dawno poszlo do archiwum (jestem stara allegrowiczka) . Ja zrozumialam, ze moglaby miec u ciebie DT , a nie ze ma DT u Ciebie. Za pomylke przepraszam . Mam sporo rodziny w Niemczech, rowniez w Wiedniu ( matka tam urodzona) wiec moze jak dostane ten niemiecki link to moze ktos sie tam zainteresuje Mruczusia. SZKODA PSIAKA tym bardziej, ze nie ma zainteresowania w Polsce. Nie offowaliscie jednak Mruczusi na dogo , znalazlam tylko jeden na dogo. To naprawde pomaga. Oby Niemcy byly szansa dla Mruczki!!! Czy ona jest wysterelizowana? Quote
Recommended Posts