Jump to content
Dogomania

***dziadzio jamnik*** najwspanialszy z wspaniałych MA DOM !!!

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro wszystko opisze Danusia,dopiero dojechała do domu i musi odespać.Po rozmowie tel.wiem że Pankracy został w bardzo dobrym domku,wszystko dobrze się ułożyło.
Kociak do domu pojedzie dopiero jutro,dziś już było za póżno.
Przykro mi Selenga ,że nie poznałyśmy się,jak zwykle zabłądziłam w Warszawie.Z Danusią odnalazłyśmy się na Starej Pradze,Pospacerowałyśmy z trzema jamnikami,i wymieniłyśmy zwierzaczki.

Posted

Dziewczyny, bardzo miło było Was poznac. Akcja bardzo sprawna.
Danka1234, pokłony dla Ciebie. Przejechac 1000km praktycznie ciurkiem...Szacunek!!! Przy Tobie to cienki Bolek jestem :oops:.
Selenga, dziekujemy za Twój punt zbiorczy. Bardzo to ułatwiło sprawę :multi:.

WSZYSTKIM WAM DZIĘKI ZA CAŁĄ AKCJĘ !!!

Posted

Dziewczyny mnie również. zbyło miło Was poznać
To jeszcze i ja napisze kilka słow bo zdaje się że ze spania nic nie będzie.Tofik szaleje na punkcie kota,kot nie chce siedziec sam w pokoju i miałczy aby do rana..przeżyjemy
Pankracy w drodze zapałał natomiast miłoscią do Tofika,napastował go niemalże całą drogę,kondycję ma niczym młokos.Tofik uciekał przed nim gdzie sie dało,przywiązałam go zatem na smyczy ale smycz przegryzł i Pani dostała w kawałkach.
Pani to bardzo miła, serdeczna i odpowiedzialna osoba,jastem pewna ze Pankracemu będzie się tam dobrze żyło.Jutro wkleję fotki.
Selengo bardzo dziekuje za ten zlot u Ciebie.

Posted

JamniczaRodzina. napisał(a):
Jeju jaki uradowany pychplek.:loveu:

może byc i "pychplek", byle roześmiany, i tak wiadomo, o co chodzi :cool3: :loveu:

Posted

Mam nadzieje że temu staruszkowi który został w schronie też tak sie poszczęści.
A co do jamnikowych Cioteczek to jesteście wielkie tak zorganizowana akcja i to na takie odległości to wzór do naśladowania.

Posted

[quote name='hanka456']To pierwszy uśmiech jaki widziałam u Pankarcego.

Niech będzie pierwszym z wielu które są jeszcze przed nim.

A tu jeszcze spacerek po stolicy;

Oczywiscie zajął ulubione miejsce małych psiaków w samochodzie.