beam6 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='beam6']Hmmmmm, mam problem: ponieważ nakrętki zbierają (na moją prośbę) dwa domy z Zamościa i jeden spod a na dodatek moje miejsce urodzenia to Zamość :roll: to chciałabym tę "zamojską" część przekazać Zmysłowi. Co Wy na to ? Czy to będzie w porządku ?[/quote] Zacytowałam sama siebie :razz: Irysek - właśnie mam problem i dlatego zapytałam ogół "zakręconych" co o tym sądzą. A Ty jak uważasz ? Czy mogę tak zrobić ? Dla wyjaśnienia - reszta nakrętek ("warszawskich") oczywiście zostanie przeze mnie wysłana dla Filipka:loveu: Quote
irysek Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 a czemu nagle zmysl robi konkurencje? nie rozumiem. dziwne to jakies jest. zmysl potrzebuje wozek inwalidzki? ja zbieram na filipa tak jak bylo powiedziane na samym poczatku, jak jest na pierwszej stronie. jestem wierna propozycji basinej. Quote
beam6 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Zmysł nie robi konkurencji - o nic nie prosił. Po prostu "zgadało się" o tym na wątku i tyle. Ale OK - jeżeli to ma być problem, mogę się wycofać z pytania i propozycji. Tylko, że Basia jest za. Do poniedziałku nie będę na Dogo. Do napisania :) Quote
lizka121 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 włączam się w to:lol:!!! pracuję w miejscu gdzie "przewija" się sporo ludzi, może się dorzucą... Quote
basiapron Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 może zrobimy tak: Zmysł,załatw adres na jaki w Twojej pracy wysyła się nakrętki i mniej więcej co i jak,ja napiszę w pierwszym poście-będą dwa cele i można np pierwsza paczuszkę wysłac sobie na Filipa a drugą na tą protezę,wg uznania. Quote
Zmysł Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='basiapron']może zrobimy tak: Zmysł,załatw adres na jaki w Twojej pracy wysyła się nakrętki i mniej więcej co i jak,ja napiszę w pierwszym poście-będą dwa cele i można np pierwsza paczuszkę wysłac sobie na Filipa a drugą na tą protezę,wg uznania.[/quote] Basiu, bardzo Ci dziękuję. Nie chcę za nic robić "konkurencji". Powiem szczerze, że nie jest dla mnie wielką różnicą, czy nakrętki idą na ten, czy inny cel, gdyż mam nadzieję, że w każdym przypadku spełnią swoją rolę. Na wątku, chcąc rozreklamować tę akcję "samą w sobie", napisałem tylko, że u mnie w pracy działa już takie przedsięwzięcie. Akurat u nas zbiera się na rzecz Dominika z Zamościa. I dla chętnym osób, bliżej związanych z Zamościem, podaję te dane: [I][B]"Nakrętki można przekazywać do Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 3 w Zamościu, ul. Zamoyskiego 62 lub Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Zamościu, ul. Śląska 45." [/B][/I] Quote
giselle4 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 ...Ok,zaczynamy zbierac przeciez tyle wody sie kupuje oleje,środki do prania i szampony..... Nagłośnić :crazyeye: Quote
Zmysł Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='giselle4']...Ok,zaczynamy zbierac przeciez tyle wody sie kupuje oleje,środki do prania i szampony..... Nagłośnić :crazyeye:[/quote] o to właśnie chodzi:multi: Quote
Zmysł Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='basiapron']kto zrobi bannerek albo cuś??:)[/quote] banerek by się przydał. ja niestety nie umiem:shake: Quote
tomcug Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Zmysł']banerek by się przydał. ja niestety nie umiem:shake:[/quote] No ja też nie potrafię robić banerków, chyba czas się nauczyć, podobno to nie taka wielka filozofia. Jakoś nie jestem tego pewna. :cool1: Quote
anetek100 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 witam witam..dołączam do zakrętkowej akcji...zwerbowałam sąsiadów,rodzinkę,znajomych i nawet przyszłą teściową:):) mam nadzieję,że to coś da i sie uzbiera co nie co..zrobilam banerek...nie za piękny ale może sie przyda..jak coś to zrobię inny,miejszy,wiekszy dajcie znac cioteczki..pozdrawiam [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117692"][IMG]http://i33.tinypic.com/16c30js.jpg[/IMG][/URL] aha maly offik tu zbieramy garnuszki,kocyki itp dla pieskow z przytuliska [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112349[/URL] niektore osoby z watku zakretkowego pewnie wiedzą,bo widze "znajome twarze" :lol: buziaki Quote
basiapron Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 dziękujemy!!! garnki ode mnie już pojechały do zuluguli i stamtąd mają jechac dalej:) ps.jak sie wstawiało bannerek do podpisu bo wieki żadnego nie miałam <ups> Quote
anetek100 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 jesli chodzi o banerek to trzeba zaznaczyc banerek na przyklad ten moj(musi byc wowczas niebieski - zaznaczony)wtedy bierzesz kopiuj i tam gdzie masz edytuj podpis bierzesz wklej... Quote
basiapron Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 haha super,ide pozbierac bannerki:) Quote
Ziutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Ja swoje 3000tyś które mam przekazuję w ręce beam6 i dzielcie się jak chcecie :cool3: Kolejne nakrętki są już zbierane i myślę, że we wrześniu już będzie kolejna większa "porcja" ;) Quote
ANETTTA Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Ziutka']Ja swoje 3000tyś które mam przekazuję w ręce beam6 i dzielcie się jak chcecie :cool3: Kolejne nakrętki są już zbierane i myślę, że we wrześniu już będzie kolejna większa "porcja" ;)[/quote] ileeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ?kochana jestes Quote
ANETTTA Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='giselle4']...Ok,zaczynamy zbierac przeciez tyle wody sie kupuje oleje,środki do prania i szampony..... Nagłośnić :crazyeye:[/quote] czyli to wszystkie plastikowe nakretki nie tylko z napojów tak >>> Quote
Ziutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='ANETTTA']czyli to wszystkie plastikowe nakretki nie tylko z napojów tak >>>[/quote] Tak Anetko...po paście do zębów, oleju, no wsio....wszystkiego typu zakrętki plastikowe, zbieraj kochana, zbieraj :loveu: Quote
ANETTTA Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no widzisz do mnie trzeba drukowanymi mowic i pisac.......teraz kumam ...zbieramy .....ciułamy ...i wysyłamy tak .... Quote
Ziutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='ANETTTA'] ...zbieramy .....ciułamy ...i wysyłamy tak ....[/quote] OCZYWISTE :multi: zbieraj....ciułaj....itd :cool3: Quote
basiapron Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 to jak już umiem banerki montowac w swoim podpisie to zapraszam do skarboneczki-zbierać piąteczki:) Quote
tomcug Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Bardzo fajny ten banerek ze świnką - skarbonką. I ten z nakrętkami też super. Quote
JamniczaRodzina. Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 My tez ciułamy nakreteczki.:lol: Quote
Recommended Posts