Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tomcug']A ja przekazuję w imieniu Zmysła, że przekazał w Warszawie ponad 400 kg zebranych nakrętek. :multi::multi::multi:
Jeszcze duuuuuuuuuuuuuużżżo potrzeba, więc akcja trwa!!!!!!!!![/quote]
Ja też mam w domu coś koło 300 kg nakrętek ale nie mam jak tego wywieźć :shake:

• Replies 969
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ziutka']Ja też mam w domu coś koło 300 kg nakrętek ale nie mam jak tego wywieźć :shake:[/quote]

Ziutka, nie wiem dokładnie, gdzie w Warszawie są odbierane nakrętki, ale gdybyś miała kogoś, kto akurat jedzie do Warszawy to mogę od Zmysła wziąć adres. Bliżej Sochaczewa chyba nie ma możliwości przekazania tego. :shake:

Posted

Miejsce dostarczania nakrętek:
"Pub Żagielek"
ul.Wybrzeże Gdyńskie 1
Warszawa
od godz. 12 w południe do godz. 24
Adres strony: [URL="http://www.dom-rodzina-czlowiek.org/"]www.dom-rodzina-czlowiek.org[/URL]

• 1 month later...
Posted

O, nie mialam pojecia, ze na Dogomanii tez trwa nakretkowa akcja. :)
My zbieramy nakretki od paru miesiecy dla chlopca ze szkoly mojej Basi. Mama wozi do na razie w takiej wiekszej spacerowce... Wozek z prawdziwego zdarzenia oznaczalby dla niego gigantyczna zmiane jakosci zycia. Nakretki zbiera cala Baski szkola, a my wyciagamy nakretki od znajomych.
Jesli ktos z rejonu Poznania chcialby sie przylaczyc i przekazac nam troche zakretek, to zapraszam. :)
Moj adres: [email][email protected][/email].

Posted

[quote name='tomcug']Czy wie ktoś, gdzie w Krakowie można oddać nakrętki?[/quote]
ano wiem - zobacz sobie na zakretki.org
właśnie tam byłam wczoraj - al. Mickiewicza 21, w budynku UJ, pokój 39 - wchodzisz przez wejście glówne, schodzisz po 2 schodkach i skręcasz w prawo - ostatnie drzwi po prawej, tam z resztą jest taki kosz wystawiony na nakrętki

Posted

A w Warszawie? nie umiem wejsc na zakretki.org

O, cos takiego wlasnie znalazlam:
[url]http://blog.pomagaj.info/2009/05/27/akcje-zbierania-nakretek-gdzie-i-jak/[/url]

[url]http://urss.ar.krakow.pl/zakretki/gdziezakretki.html[/url]

Posted

Super, sprawdze ten kontakt w pubie.
Przy okazji, z Lodzi moge zorganizowac odbior nakretek i oddac je wlasnie w Warszawie.Jesli Reksio jeszcze masz nakretki,to prosze o pw :-)
W LO mojego syna byla w zeszlym roku zbiorka, pogadam z nauczycielka, niech znowu zaczna.

Posted

hej

W czasie sezonu przy okazji prowadzenia nadmorskiego punktu gastronomicznego uzbieralismy jakies 400 kg nakretek. Niestety nikt nie chce ich od nas....

Prosze o pomoc, jeśli wiece kto chce nakretni, podam numer tel. na prv.

Żal tego wszystkiego wyrzucic na smietnik, korki do odebrania w Świnoujściu.

Posted

Reksiu, pisalam wyzej, ze moge sprobowac zabrac to z Lodzi. Duze tego jest?

A co do Swinoujscia...400 kg lekkich nakretek? Ile to miejsca zajmuje?
Jak poprosze kogos zeby osobowym zabral, to w zyciu to sie nie zmiesci.

Posted

[quote name='Anna_33']
A co do Swinoujscia...400 kg lekkich nakretek? Ile to miejsca zajmuje?
Jak poprosze kogos zeby osobowym zabral, to w zyciu to sie nie zmiesci.[/quote]

to jakies 8 takicj wielkich worów jak do smietników przed restauracje, toroche tego jest, do osobowki raczej nie wejdzie wszystko.

Posted

Sprawdz Reksio. Przeciez ludzie sciubia i zbieraja po jednej nakretce zeby innym pomoc. Nie mozna tego zmarnowac.
Sama ledwie reklamowke uzbieralam.
Jutro syn spyta w szkole, oni tez zbierali, moze cel jeszcze aktualny, moze ktos pomoze odebrac. A ja zadzwonie do tego Zagielka.

Posted

[quote name='elmira']Anna33, jeśli potwierdzisz, czy Żagielek zbiera, to daj proszę cynk;) Mam do oddania 3 wory.[/quote]

zbiera zbiera, niedawno oddawalam ;)

Posted

Dzieki :)

Juz dłuzszy czas zbieram i juz sporo jest. Nie ma sensu, żeby leżały, bo w końcu akcje sie pokończą, a nakrętki stana się bezużytecznym śmieciem.

Posted

Mam do oddania duuuuużo nakrętek (z 10 worków) w Warszawie na Ochocie (zbierają pilnie dzieci z podstawówki) Czy jest ktoś kto może mógłby je zabrac i przekazać potrzebującym? czy w ogóle w Warszawie można je jeszcze gdzieś oddać? Będę wdzięczna za każdą pomoc

Posted

w warszawie mozna tylko trzeba ich tam dostarczyć
Warszawa:lol:
"Pub Żagielek"
ul.Wybrzeże Gdyńskie 1
Warszawa
od godz. 12 w południe do godz. 24
Adres strony: [URL="http://www.dom-rodzina-czlowiek.org/"]www.dom-rodzina-czlowiek.org[/URL]