Ziutka Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='tomcug']A ja przekazuję w imieniu Zmysła, że przekazał w Warszawie ponad 400 kg zebranych nakrętek. :multi::multi::multi: Jeszcze duuuuuuuuuuuuuużżżo potrzeba, więc akcja trwa!!!!!!!!![/quote] Ja też mam w domu coś koło 300 kg nakrętek ale nie mam jak tego wywieźć :shake: Quote
tomcug Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='Ziutka']Ja też mam w domu coś koło 300 kg nakrętek ale nie mam jak tego wywieźć :shake:[/quote] Ziutka, nie wiem dokładnie, gdzie w Warszawie są odbierane nakrętki, ale gdybyś miała kogoś, kto akurat jedzie do Warszawy to mogę od Zmysła wziąć adres. Bliżej Sochaczewa chyba nie ma możliwości przekazania tego. :shake: Quote
tomcug Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='Lulka']a gdzie w Warszawie moge oddac nakretki?[/quote] Dowiem się i napiszę. ;) Quote
asia_rońda Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Miejsce dostarczania nakrętek: "Pub Żagielek" ul.Wybrzeże Gdyńskie 1 Warszawa od godz. 12 w południe do godz. 24 Adres strony: [URL="http://www.dom-rodzina-czlowiek.org/"]www.dom-rodzina-czlowiek.org[/URL] Quote
SAUSIMAYOK Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 O, nie mialam pojecia, ze na Dogomanii tez trwa nakretkowa akcja. :) My zbieramy nakretki od paru miesiecy dla chlopca ze szkoly mojej Basi. Mama wozi do na razie w takiej wiekszej spacerowce... Wozek z prawdziwego zdarzenia oznaczalby dla niego gigantyczna zmiane jakosci zycia. Nakretki zbiera cala Baski szkola, a my wyciagamy nakretki od znajomych. Jesli ktos z rejonu Poznania chcialby sie przylaczyc i przekazac nam troche zakretek, to zapraszam. :) Moj adres: [email][email protected][/email]. Quote
reksio7 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Jeśli ktoś chciałby kilka worków( bardzo duzych) nakrętek to proszę o kontakt. Quote
tomcug Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Czy wie ktoś, gdzie w Krakowie można oddać nakrętki? Quote
basiapron Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='tomcug']Czy wie ktoś, gdzie w Krakowie można oddać nakrętki?[/quote] ano wiem - zobacz sobie na zakretki.org właśnie tam byłam wczoraj - al. Mickiewicza 21, w budynku UJ, pokój 39 - wchodzisz przez wejście glówne, schodzisz po 2 schodkach i skręcasz w prawo - ostatnie drzwi po prawej, tam z resztą jest taki kosz wystawiony na nakrętki Quote
Anna_33 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 A w Warszawie? nie umiem wejsc na zakretki.org O, cos takiego wlasnie znalazlam: [url]http://blog.pomagaj.info/2009/05/27/akcje-zbierania-nakretek-gdzie-i-jak/[/url] [url]http://urss.ar.krakow.pl/zakretki/gdziezakretki.html[/url] Quote
asia_rońda Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Warszawa:lol: "Pub Żagielek" ul.Wybrzeże Gdyńskie 1 Warszawa od godz. 12 w południe do godz. 24 Adres strony: [URL="http://www.dom-rodzina-czlowiek.org/"]www.dom-rodzina-czlowiek.org[/URL] Quote
Anna_33 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Super, sprawdze ten kontakt w pubie. Przy okazji, z Lodzi moge zorganizowac odbior nakretek i oddac je wlasnie w Warszawie.Jesli Reksio jeszcze masz nakretki,to prosze o pw :-) W LO mojego syna byla w zeszlym roku zbiorka, pogadam z nauczycielka, niech znowu zaczna. Quote
Habibi Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 hej W czasie sezonu przy okazji prowadzenia nadmorskiego punktu gastronomicznego uzbieralismy jakies 400 kg nakretek. Niestety nikt nie chce ich od nas.... Prosze o pomoc, jeśli wiece kto chce nakretni, podam numer tel. na prv. Żal tego wszystkiego wyrzucic na smietnik, korki do odebrania w Świnoujściu. Quote
basiapron Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 może ktoś da radę zawieźć, ktoś kursuje na trasie Świnoujście do któregoś z miast gdzie zbierają?? 400 kg to spora ilość i warto. Quote
reksio7 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 W Łodzi też do odebrania kilka worków nakrętek Quote
Anna_33 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Reksiu, pisalam wyzej, ze moge sprobowac zabrac to z Lodzi. Duze tego jest? A co do Swinoujscia...400 kg lekkich nakretek? Ile to miejsca zajmuje? Jak poprosze kogos zeby osobowym zabral, to w zyciu to sie nie zmiesci. Quote
Habibi Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='Anna_33'] A co do Swinoujscia...400 kg lekkich nakretek? Ile to miejsca zajmuje? Jak poprosze kogos zeby osobowym zabral, to w zyciu to sie nie zmiesci.[/quote] to jakies 8 takicj wielkich worów jak do smietników przed restauracje, toroche tego jest, do osobowki raczej nie wejdzie wszystko. Quote
reksio7 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Jutro sprawdze w szkole, było kilka takich worów ok 100 litrowych chyba. Zobaczę czy woźny nie wywalił tego Quote
Anna_33 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Sprawdz Reksio. Przeciez ludzie sciubia i zbieraja po jednej nakretce zeby innym pomoc. Nie mozna tego zmarnowac. Sama ledwie reklamowke uzbieralam. Jutro syn spyta w szkole, oni tez zbierali, moze cel jeszcze aktualny, moze ktos pomoze odebrac. A ja zadzwonie do tego Zagielka. Quote
elmira Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Anna33, jeśli potwierdzisz, czy Żagielek zbiera, to daj proszę cynk;) Mam do oddania 3 wory. Quote
Lulka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='elmira']Anna33, jeśli potwierdzisz, czy Żagielek zbiera, to daj proszę cynk;) Mam do oddania 3 wory.[/quote] zbiera zbiera, niedawno oddawalam ;) Quote
elmira Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Dzieki :) Juz dłuzszy czas zbieram i juz sporo jest. Nie ma sensu, żeby leżały, bo w końcu akcje sie pokończą, a nakrętki stana się bezużytecznym śmieciem. Quote
czarna01 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Mam do oddania duuuuużo nakrętek (z 10 worków) w Warszawie na Ochocie (zbierają pilnie dzieci z podstawówki) Czy jest ktoś kto może mógłby je zabrac i przekazać potrzebującym? czy w ogóle w Warszawie można je jeszcze gdzieś oddać? Będę wdzięczna za każdą pomoc Quote
asia_rońda Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 w warszawie mozna tylko trzeba ich tam dostarczyć Warszawa:lol: "Pub Żagielek" ul.Wybrzeże Gdyńskie 1 Warszawa od godz. 12 w południe do godz. 24 Adres strony: [URL="http://www.dom-rodzina-czlowiek.org/"]www.dom-rodzina-czlowiek.org[/URL] Quote
czarna01 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 A może ktoś mógłby mi chociaż z częścią tego transportu pomóc?? Quote
Recommended Posts