pinczerka_i_Gizmo Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [QUOTE]Akcja „Nakrętka” potrwa do końca maja 2008 roku. [/QUOTE] Już się wystraszyłam, że nasze dobre chęci idą na marne, ale... [QUOTE]Paczki z plastikiem, które nadejdą po terminie nie będą już magazynowane w centrum. Zostaną od razu przekazane firmie, która obiecała wózek inwalidzki 12-letniej Natalii ze Stalowej Woli. Jej szczęście będzie pełne, gdy wolontariusze uzbierają [B]7 ton nakrętek[/B]. W tej chwili mają ok. połowy. Wózek dla Natalii będzie ostatnim przekazanym w ramach tej akcji[/QUOTE] [B]Dogomaniacy, do dzieła![/B] Quote
tomcug Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Mam już niezły zbiorek, dzisiaj grzebałam w koszu na sąsiednim osiedlu. :cool3: Quote
basiapron Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 no o Natalii nie wiedziałam,wrzuciłam adres na Filipa,ale jak załatwicie wiecej adresów to mozemy w różne miejsca wysyłac-do wyboru do koloru. Quote
irysek Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 i ja bede zbierac, dzis dopiero zaczelam, ale mam juz 20 :) Quote
basiapron Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Zmysł może dowiedz się na co u Ciebie zbierają to umieścimy drugi adres i będzie można wysyłac w więcej miejsc Quote
Zmysł Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='basiapron']Zmysł może dowiedz się na co u Ciebie zbierają to umieścimy drugi adres i będzie można wysyłac w więcej miejsc[/quote] dzisiaj się dowiem Quote
Zmysł Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Ja mi powiedziała dziewczyna koordynująca akcję w naszej firmie, zbierane nakrętki przekazywane są na cel protezy ręki chłopaka z Zamościa Quote
basiapron Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 a jakis adres mają na tą protezę?? Quote
gagata Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Przepraszam, ja z małym offem: [SIZE=3][B]Aukcja cegiełkowa dla Pani Romy:[/B][/SIZE] [URL="http://allegro.pl/item412347006_psie_i_ludzkie_serca_blagajace_o_pomoc_.html"]http://allegro.pl/item412347006_psie..._o_pomoc_.html[/URL] Quote
basiapron Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='gagata']Przepraszam, ja z małym offem: [SIZE=3][B]Aukcja cegiełkowa dla Pani Romy:[/B][/SIZE] [URL="http://allegro.pl/item412347006_psie_i_ludzkie_serca_blagajace_o_pomoc_.html"]http://allegro.pl/item412347006_psie..._o_pomoc_.html[/URL][/quote] już czytałam na wątku ze niedobre jesteście bo nie rozgłaszacie,poczułam się ochrzaniona i wkeiłam sobie do opisu gg:) Quote
tomcug Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Przepraszam za offa, ale na cito potrzebuję kogoś od dogo - chartów. Nie znacie? Quote
tomcug Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Coraz większy stosika zakrętek rośnie! :multi: Quote
Ania z Bytomia Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='MartynaP']a jak to jest wlasnie z tym IN POST em znajoma dostala zawiadomienie ze ma tam jakas przesylke a jak tam poszla to powiedzieli ze tam nie ma tego ona wogole niewie co to jest i skad ja wogole pierszy raz slysze o takim czyms jak IN POST :shake:[/quote] szcerze ? radziłabym omijać in post szerokim łukiem :angryy: pracowałam w tym bajzlu 2 miesiące, wypłaty nie widze do dziś, przesyłki każdy pracownik bierze jak popadnie a połowa zostaje zniszczona, pakuje sie je do wielkich toreb gdzie sie gniotą noszone cały dzień, w rezultacie potem są sklejane na nowo, zawartość przesyłek nie zawsze jest kompletna jak ktoś zgubi itd. SZCZERZE ODRADZAM :angryy: Quote
basiapron Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='Ania z Bytomia']szcerze ? radziłabym omijać in post szerokim łukiem :angryy: pracowałam w tym bajzlu 2 miesiące, wypłaty nie widze do dziś, przesyłki każdy pracownik bierze jak popadnie a połowa zostaje zniszczona, pakuje sie je do wielkich toreb gdzie sie gniotą noszone cały dzień, w rezultacie potem są sklejane na nowo, zawartość przesyłek nie zawsze jest kompletna jak ktoś zgubi itd. SZCZERZE ODRADZAM :angryy:[/quote] ooo to ciekawe,to tez chyba zalezy od punktu,u mnie są takie skrupulatne dzieweczki które sama musze uswiadamiać jak co zrobic.Do tej pory nie narzekam-przesyłki dotarły,jak był problem to szłam i pani dzwoniła do miejsca gdzie zapodziali i dochodziło.wiesz,poczta polska niestety robi to samo jeśli chodzi o gniecenie przesyłek,a okradzione rzeczy z paczek daja na allegro. Quote
violka49 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 od dziś zaczynam się trudnić "zbieractwem" zakrętek :evil_lol: Quote
violka49 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 co do dopingu moge zatrudnic do tego mój cały blok i obsługe stacji Shella gdzie pracuje :mad: Quote
Zmysł Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='violka49']co do dopingu moge zatrudnic do tego mój cały blok i obsługe stacji Shella gdzie pracuje :mad:[/quote] Brawo!!! Hurra!!! Quote
ANETTTA Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 jak tam zbieracze ciułacze ...macie juz cos ...kg tony :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo ja sztuk kilka Quote
Recommended Posts