Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Malcharek Maria']No i "po zawodach" ;) Z góry gratulacje!!!!!:multi:[/quote]
Też się dołączam!:multi:
Ale czyje te suki? :razz:

Jacków nie wspomnę.:evil_lol:

Posted

[quote name='Ziomalka']Też się dołączam!:multi:
Ale czyje te suki? :razz:

Jacków nie wspomnę.:evil_lol:[/quote]
Zapewne Trenków, może moja, zobaczymy w sobotę.:lol:

Posted

[quote name='PARSONRK']He,He, najlepszego psa w rasie już mam ;) Bo psy oba moje :evil_lol:[/quote]A kto Was sędziuje? Bo zawsze może nie przyznać tytułu! :eviltong: :evil_lol: :roll:

Posted

[quote name='Flaire']A kto Was sędziuje? Bo zawsze może nie przyznać tytułu! :eviltong: :evil_lol: :roll:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=black]Wojciech Myszkowski [/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black]Ale zawsze dwa miejsca pierwsze,;)[/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='PARSONRK'][FONT=Arial][COLOR=black]Wojciech Myszkowski [/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black]Ale zawsze dwa miejsca pierwsze,;)[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
zależy z której strony patrzeć:):):):)

Posted

Witajcie!
Jestem "świeża" na forum, ale z ciekawością czytam Wasze historie. Mam 4,5 miesięczną Parsonkę Reję. Jest to mój świadomy wybór rasy, która z każdym dniem coraz bardziej podbija moje serce. Wkeiłabym parę fotek, ale nie wiem w jakiej rozdzielczości/wielkosci się mieszczą.

Posted

[quote name='Agata Hanel']Witajcie!
Jestem "świeża" na forum, ale z ciekawością czytam Wasze historie. Mam 4,5 miesięczną Parsonkę Reję. Jest to mój świadomy wybór rasy, która z każdym dniem coraz bardziej podbija moje serce. Wkeiłabym parę fotek, ale nie wiem w jakiej rozdzielczości/wielkosci się mieszczą.[/quote]

Witamy wśród russellowców:multi: Zdjęcia wkleja się w najwyższej rozdzielczości 500x500. Napisz coś więcej o swojej parsonce.

Posted

[quote name='wiki_2006']Moj Igi I.J.ROT zakonczyl championat!!!!!!!!:) (MLODZIEZOWY)[/quote]

[B]WIELKIE GRATULACJE :cool2: [/B]

Posted

Jestem "świeża" na forum, ale z ciekawością czytam Wasze historie. Mam 4,5 miesięczną Parsonkę Reję. Jest to mój świadomy wybór rasy, która z każdym dniem coraz bardziej podbija moje serce. Wkeiłabym parę fotek, ale nie wiem w jakiej rozdzielczości/wielkosci się mieszczą.[/quote]

Czekamy na zdjęcia Twojej suni. Chętnie zobaczę potomka mojego Biesa (co zmajstrował;))

Posted

Hej!!

W razie problemow sluze pomoca:evil_lol:

Posted

[B]Agata Hanel [/B]witamy serdecznie w naszym gronie.:lol: :lol: :lol: Pisz często jak się młodzież chowa, co na rozrabiała, a czego się już nauczyła. Wiele zdjęć prosimy.:mad:

[quote]wiki_2006 Moj Igi I.J.ROT zakonczyl championat!!!!!!!!:smile: (MLODZIEZOWY)[/quote]
[SIZE=4][COLOR=blue]Olbrzymiaste gratulacje!!!:multi: :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE]

[B]Wiki[/B] napisz dokładniej jakiego masz piecha bo chyba nie JRT?

Posted

A ja już mam potwierdzenie z Czaplinka. Świeżutkie, właśnie listonosz przyniósł. Nie dali numerków, ale jest program na sobotę:
13-ta przyjmowanie zapisów na norowanie i wyścigi
15-ta norowanie i wyścigi
i Niedziela:
9-ta przyjmowanie psów
11-ta sędziowanie
14-ta finały
No to kto jeszcze się wybiera? Maria, Parsonka, jeszcze ktoś z dogo?

Zaczęłam przyzwyczajać Ziomala do kagańca (taki malutki, lekki z materiału).:shake: Jest na mnie bardzo obrażony:cool3: i nie chce ruszyć d..y z miejsca, a jak już ruszy to pracuje nad pozbyciem się tego paskudztwa i patrzy z wyrzutem:
Za co ta kara? :angryy:
Nawet mężowi serce zmiękło na ten widok :-( i kazał to zdjąć.
Dzisiaj (trzecia próba- codziennie po trochu) było już lepiej, jak się zapomniał to pobiegał z pieskami. Byle do wyścigów, na codzień nie będziemy tego używać. Biedne pieski, co muszą to nosić na spacerach.:placz:

Posted

Reja urodzila się na początku stycznia w hodowli Psi Chaos u Pani Basi Kozdraś-Pałki. Ojcem jest oczywiście Biesiu a mamą Leica Półdiable. Jest szorstkowłosa, biała z łatką na oku. Niesety nie mam technicznej mozliwości wkleić zdjęć, więc może przez kogoś się to uda???
Reja jest super psiakiem: jak to mówią pół diabeł i pół anioł. Przez pół dnia jest spokojna, grzeczniutka, śpi, ale przez drugie pół nie ma miejsca gdzie by jej nie było. Na szczęście mam drugiego psa samojeda Czibo i on częściowo rozładowuje jej energię. Od około tygodnia regularnie ćwiczymy obedience i agility i idzie całkiem nieżle, zwłaszcza agility (chociaż tor własnej konstrukcji). Reja pokonuje przeszkody w sposób naturalny, tylko trzeba to doszlifować. Ale oczywiscie slalomu sama nie pokona... ale załapała już o co chodzi. Uwielbia się kąpać, niekoniecznie w czystej wodzie. Kiedyś zostawiłam wiadro z wodą od mycia podłóg dosłownie na chwileczkę, a tu CHLUP- Reja już we wiadrze!
Czekam na pomoc odnośnie zdjęć to ją zobaczycie (i inne moje stwory). Mogę przesłac zmniejszone zdjecia komuś na priva, a stamtąd okrężną drogą na forum.

Posted

Ello, Ello
Dotarłam.
Ziomalka do czaplinka jadę z moimi chłopakami na ring, a z resztą dla radochy ;)
W Lesznie rasę wzięła suka z niemiec. Moje chłopaki po 1-szym miejscu z oceną dosk + npwr. ale bez wniosków, bo ogonki zakręcone ;)
Z suczek była jeszcze Viki Hultaj Terrier, Furia Mysia Zagłada, Suczka z Parsons Place ( chyba Bonny) i Gracja Marii.
Fotki i dokładniejsze dane podam jutro, bo dziś siły nie mam...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...