Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Powodzenia w Czaplinku, uważajcie na nory i norki.
Dziś Max na 100 osobowej imprezce plenerowej w Ślemieniu bawił się bardzo dobrze, ja też do momentu, aż podeszła do mnie nieznajoma dziewczyna i poinformowała mnie, że moje niewiniątko korzystając w pełni ze swobody:Dog_run: wykopał sobie z norki na łące małe, różowe, golusieńkie tłuściutkie myszki i JE ZJADŁ!!!, POŻARŁ:crazyeye: :grab:

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

PARSONRK napisał(a):
Ello, Ello
Dotarłam.
Ziomalka do czaplinka jadę z moimi chłopakami na ring, a z resztą dla radochy ;)
W Lesznie rasę wzięła suka z niemiec. Moje chłopaki po 1-szym miejscu z oceną dosk + npwr. ale bez wniosków, bo ogonki zakręcone ;)
Z suczek była jeszcze Viki Hultaj Terrier, Furia Mysia Zagłada, Suczka z Parsons Place ( chyba Bonny) i Gracja Marii.
Fotki i dokładniejsze dane podam jutro, bo dziś siły nie mam...

Jakbys miala to wstaw rowniez wyniki Jackusiów :)

Tak nawiasem mówiąc to w Słupsku na wystawie żadna suka amstaffka nie dostała od tego pana sedziego CWC z wyjatkiem klasy Championow, a w psach tylko pies z otwartej i champion. Zw mlodziezy tez nie dostal ani pies ani suczka.

Pozdrawiam i gratuluje
Agnieszka

Posted

Leszno fotki (ocen nie mam - nie bijcie....:cool3: )

Jack russellki ( zapisane trzy, dojechały dwa )

Psy kl mł
IGI I.J ROT

Suki
kl otw (chyba? )
FRYNE Obornicki Nornik ??

Parsony
Tłumy przy wejściu :lol:

Psy
kl pośr
Kropek

psy
kl otw
Emir

Suki
kl pośr
Furia Mysia Zagłada(II) i Vicky Darling (I)

Furia Mysia Zagłada
Suka cyborg, ma w tylniej łapie blachę i 5 śrubek - potrójne złamanie we wrześniu zeszłego roku :razz:

Vicky Darling

Suki
kl otw

Bonny of Parsons Place (I)

Gracja Obornicki Nornik (II) i Oda Hultaj Terrier (III)

Bonny

Gracja

Oda

Porównanie o sukę i rasę Bonny (I)BOB i Vicky(II)

Posted

wrona napisał(a):
moje niewiniątko korzystając w pełni ze swobody:Dog_run: wykopał sobie z norki na łące małe, różowe, golusieńkie tłuściutkie myszki i JE ZJADŁ!!!, POŻARŁ:crazyeye: :grab:

Co jak, co ale moje różowych nie ruszają - nie pachną odpowiednio :diabloti:

Posted

Parsonrk,a Twoje psiaki też to to konsumują :cool1: :shake: , a Max widocznie postanowił tępić zło w zarodku, :mad: albo nie chciał żeby mu kłaki wchodziły między zęby. Na szczęście łąki ekologiczne.:cool3:

Posted

Parsonrk - zdjęcia bardzo fajne. Dzięki za relację. Napisz co zdobyły Twoje psiaki (ta trójka na zdjęciach jest "boska"):eviltong:

Posted

Moje bambusy mają po pierwszym miejscu, ocenie doskonałej +npwr emira, bez tytułów za zakręcone ogonki.
Suczka dostała bdb, za zakręcony ogon i bycie okrągłą.:razz:

A fotki superanckie :lol: Zwłaszcza z samoyedem

Czy u was też taka pogoda ??

Posted

:lol: [quote name='wrona']Powodzenia w Czaplinku, uważajcie na nory i norki.
Dziś Max na 100 osobowej imprezce plenerowej w Ślemieniu bawił się bardzo dobrze, ja też do momentu, aż podeszła do mnie nieznajoma dziewczyna i poinformowała mnie, że moje niewiniątko korzystając w pełni ze swobody:Dog_run: wykopał sobie z norki na łące małe, różowe, golusieńkie tłuściutkie myszki i JE ZJADŁ!!!, POŻARŁ:crazyeye: :grab:
Nie przejmuj się, przynajmniej były świeże:eviltong: , mój pod blokiem zjada straszne paskudztwa i jakoś się trzyma. A jak tam u Was matura? Już po wszystkim?:cool1:

wiki_2006 Moj Igi I.J.ROT zakonczyl championat!!!!!!!!:smile: (MLODZIEZOWY) Olbrzymiaste gratulacje!!!:multi: :multi: :multi:

Wiki napisz dokładniej jakiego masz piecha bo chyba nie JRT?

No to już wiemy kto w Lesznie dostał Zw Mł. Gratulacje!:lol:
Jack russellki ( zapisane trzy, dojechały dwa )

Psy kl mł
IGI I.J ROT

Parsonrk dziękujemy za super zdjęcia.:lol: A najbardziej podobają mi się te rodzinne.:loveu:
I moje robale - czyli fotki rodzinne

Emir, Furia i Funt (Kropek)

Masz piękne psy. Zastanawia mnie tylko, dlaczego zakręcone ogonki są "be", czyżby kopiowane były bardziej w cenie?:shake:

Mario super są zdjęcia Reji, proszę o więcej, bo dziewczyna Agaty Hanel wielce urodziwa.

Posted

[quote name='Ziomalka']:lol:

Parsonrk dziękujemy za super zdjęcia.:lol: A najbardziej podobają mi się te rodzinne.:loveu: Masz piękne psy. Zastanawia mnie tylko, dlaczego zakręcone ogonki są "be", czyżby kopiowane były bardziej w cenie?:shake:

.

W sumie ogonki powinny być lekko łukowate lub proste.Ale w rasie było wiele psów z cietymi ogonami, a jak cięty, to nie widzisz jaki by był.Więc w sumie zakręcone dobre nie są :shake:

Posted

Jeżeli Agata prześle mi następne zdjęcia swojej suni, to zaraz będę je wklejać. Wasze zdjęcia też są super:lol: Zawsze fajnie je oglądać:evil_lol:
Pogoda straszna - pieski mocno podekscytowane a my "padnięci"

Posted

Świetna fotka "Białe na Białym". Ziomalka matura za nami ale przed nami oczekiwanie na wyniki, a to potrwa. Powodzenia w Czaplinku. Russele górą z każdym ogonkiem:evil_lol:

Posted

Agata Hanel napisał(a):
Dzięki Mario za wklejenie zdjęć. Jak zrobię następne to w te pędy wysyłam do Ciebie!

Nie ma sprawy. Jak ja nie umiałam, to też mi pomagali dogomaniacy:lol:

Posted

wrona napisał(a):
Świetna fotka "Białe na Białym". Ziomalka matura za nami ale przed nami oczekiwanie na wyniki, a to potrwa. Powodzenia w Czaplinku. Russele górą z każdym ogonkiem:evil_lol:

Z każdym ogonkiem są świetne, ale ja oceniam po moim - ogonek zakręcony - super, wesoło, świat zakręcony; ogonek prosty - jakaś obawa, stres :lol: (sędzia nieprzychylny, bo zakretasów nielubi :evil_lol: ),biją, nie lubią, zastrzyki dają, ałła robią i mówią, że to dla twojego dobra= zapieram się nogami i dobrowolnie nie wejdę:diabloti: .

Posted

zapieram się nogami i dobrowolnie nie wejdę:diabloti:
Moja wejdzie, obsika pół gabinetu, da się wymiziać weterynarzowi, a po zastrzyku/tabletce/zakropleniu się obrazi i już się nie da miziać;)

Posted

WŁADCZYNI napisał(a):
Moja wejdzie, obsika pół gabinetu, da się wymiziać weterynarzowi, a po zastrzyku/tabletce/zakropleniu się obrazi i już się nie da miziać;)

Może młoda :lol: jeszcze i nie poznała perfidii wet-ów tak do końca:shake: :eviltong: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...