wrona Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Powodzenia w Czaplinku, uważajcie na nory i norki. Dziś Max na 100 osobowej imprezce plenerowej w Ślemieniu bawił się bardzo dobrze, ja też do momentu, aż podeszła do mnie nieznajoma dziewczyna i poinformowała mnie, że moje niewiniątko korzystając w pełni ze swobody:Dog_run: wykopał sobie z norki na łące małe, różowe, golusieńkie tłuściutkie myszki i JE ZJADŁ!!!, POŻARŁ:crazyeye: :grab:
Marek z Gromem Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 PARSONRK napisał(a):Ello, Ello Dotarłam. Ziomalka do czaplinka jadę z moimi chłopakami na ring, a z resztą dla radochy ;) W Lesznie rasę wzięła suka z niemiec. Moje chłopaki po 1-szym miejscu z oceną dosk + npwr. ale bez wniosków, bo ogonki zakręcone ;) Z suczek była jeszcze Viki Hultaj Terrier, Furia Mysia Zagłada, Suczka z Parsons Place ( chyba Bonny) i Gracja Marii. Fotki i dokładniejsze dane podam jutro, bo dziś siły nie mam... Jakbys miala to wstaw rowniez wyniki Jackusiów :) Tak nawiasem mówiąc to w Słupsku na wystawie żadna suka amstaffka nie dostała od tego pana sedziego CWC z wyjatkiem klasy Championow, a w psach tylko pies z otwartej i champion. Zw mlodziezy tez nie dostal ani pies ani suczka. Pozdrawiam i gratuluje Agnieszka
PARSONRK Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Leszno fotki (ocen nie mam - nie bijcie....:cool3: ) Jack russellki ( zapisane trzy, dojechały dwa ) Psy kl mł IGI I.J ROT Suki kl otw (chyba? ) FRYNE Obornicki Nornik ?? Parsony Tłumy przy wejściu :lol: Psy kl pośr Kropek psy kl otw Emir Suki kl pośr Furia Mysia Zagłada(II) i Vicky Darling (I) Furia Mysia Zagłada Suka cyborg, ma w tylniej łapie blachę i 5 śrubek - potrójne złamanie we wrześniu zeszłego roku :razz: Vicky Darling Suki kl otw Bonny of Parsons Place (I) Gracja Obornicki Nornik (II) i Oda Hultaj Terrier (III) Bonny Gracja Oda Porównanie o sukę i rasę Bonny (I)BOB i Vicky(II)
PARSONRK Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 I moje robale - czyli fotki rodzinne Emir, Furia i Funt (Kropek) Furia
PARSONRK Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 wrona napisał(a):moje niewiniątko korzystając w pełni ze swobody:Dog_run: wykopał sobie z norki na łące małe, różowe, golusieńkie tłuściutkie myszki i JE ZJADŁ!!!, POŻARŁ:crazyeye: :grab: Co jak, co ale moje różowych nie ruszają - nie pachną odpowiednio :diabloti:
PARSONRK Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Nitencja napisał(a):Super zdjecia :) Były by lepsze, gdyby większe ringi były, a tak wchodzić nie chciałam, bo bym przeszkadzała.:razz:
wrona Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Parsonrk,a Twoje psiaki też to to konsumują :cool1: :shake: , a Max widocznie postanowił tępić zło w zarodku, :mad: albo nie chciał żeby mu kłaki wchodziły między zęby. Na szczęście łąki ekologiczne.:cool3:
Marmal Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Parsonrk - zdjęcia bardzo fajne. Dzięki za relację. Napisz co zdobyły Twoje psiaki (ta trójka na zdjęciach jest "boska"):eviltong:
Marmal Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 c.d.nastąpi....jutro To już chyba wszystkie zdjęcia przesłane przez Agatę.
PARSONRK Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Moje bambusy mają po pierwszym miejscu, ocenie doskonałej +npwr emira, bez tytułów za zakręcone ogonki. Suczka dostała bdb, za zakręcony ogon i bycie okrągłą.:razz: A fotki superanckie :lol: Zwłaszcza z samoyedem Czy u was też taka pogoda ??
Ziomalka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 :lol: [quote name='wrona']Powodzenia w Czaplinku, uważajcie na nory i norki. Dziś Max na 100 osobowej imprezce plenerowej w Ślemieniu bawił się bardzo dobrze, ja też do momentu, aż podeszła do mnie nieznajoma dziewczyna i poinformowała mnie, że moje niewiniątko korzystając w pełni ze swobody:Dog_run: wykopał sobie z norki na łące małe, różowe, golusieńkie tłuściutkie myszki i JE ZJADŁ!!!, POŻARŁ:crazyeye: :grab: Nie przejmuj się, przynajmniej były świeże:eviltong: , mój pod blokiem zjada straszne paskudztwa i jakoś się trzyma. A jak tam u Was matura? Już po wszystkim?:cool1: wiki_2006 Moj Igi I.J.ROT zakonczyl championat!!!!!!!!:smile: (MLODZIEZOWY) Olbrzymiaste gratulacje!!!:multi: :multi: :multi: Wiki napisz dokładniej jakiego masz piecha bo chyba nie JRT? No to już wiemy kto w Lesznie dostał Zw Mł. Gratulacje!:lol: Jack russellki ( zapisane trzy, dojechały dwa ) Psy kl mł IGI I.J ROT Parsonrk dziękujemy za super zdjęcia.:lol: A najbardziej podobają mi się te rodzinne.:loveu:I moje robale - czyli fotki rodzinne Emir, Furia i Funt (Kropek) Masz piękne psy. Zastanawia mnie tylko, dlaczego zakręcone ogonki są "be", czyżby kopiowane były bardziej w cenie?:shake: Mario super są zdjęcia Reji, proszę o więcej, bo dziewczyna Agaty Hanel wielce urodziwa.
PARSONRK Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Ziomalka']:lol: Parsonrk dziękujemy za super zdjęcia.:lol: A najbardziej podobają mi się te rodzinne.:loveu: Masz piękne psy. Zastanawia mnie tylko, dlaczego zakręcone ogonki są "be", czyżby kopiowane były bardziej w cenie?:shake: . W sumie ogonki powinny być lekko łukowate lub proste.Ale w rasie było wiele psów z cietymi ogonami, a jak cięty, to nie widzisz jaki by był.Więc w sumie zakręcone dobre nie są :shake:
Marmal Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Jeżeli Agata prześle mi następne zdjęcia swojej suni, to zaraz będę je wklejać. Wasze zdjęcia też są super:lol: Zawsze fajnie je oglądać:evil_lol: Pogoda straszna - pieski mocno podekscytowane a my "padnięci"
Agata Hanel Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Dzięki Mario za wklejenie zdjęć. Jak zrobię następne to w te pędy wysyłam do Ciebie!
wrona Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Świetna fotka "Białe na Białym". Ziomalka matura za nami ale przed nami oczekiwanie na wyniki, a to potrwa. Powodzenia w Czaplinku. Russele górą z każdym ogonkiem:evil_lol:
Marmal Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Agata Hanel napisał(a):Dzięki Mario za wklejenie zdjęć. Jak zrobię następne to w te pędy wysyłam do Ciebie! Nie ma sprawy. Jak ja nie umiałam, to też mi pomagali dogomaniacy:lol:
Marmal Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Wiki - masz bardzo fajnego piecha - napisz coś więcej o nim!!!!
Ziomalka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 wrona napisał(a):Świetna fotka "Białe na Białym". Ziomalka matura za nami ale przed nami oczekiwanie na wyniki, a to potrwa. Powodzenia w Czaplinku. Russele górą z każdym ogonkiem:evil_lol: Z każdym ogonkiem są świetne, ale ja oceniam po moim - ogonek zakręcony - super, wesoło, świat zakręcony; ogonek prosty - jakaś obawa, stres :lol: (sędzia nieprzychylny, bo zakretasów nielubi :evil_lol: ),biją, nie lubią, zastrzyki dają, ałła robią i mówią, że to dla twojego dobra= zapieram się nogami i dobrowolnie nie wejdę:diabloti: .
WŁADCZYNI Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 zapieram się nogami i dobrowolnie nie wejdę:diabloti: Moja wejdzie, obsika pół gabinetu, da się wymiziać weterynarzowi, a po zastrzyku/tabletce/zakropleniu się obrazi i już się nie da miziać;)
Ziomalka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 WŁADCZYNI napisał(a):Moja wejdzie, obsika pół gabinetu, da się wymiziać weterynarzowi, a po zastrzyku/tabletce/zakropleniu się obrazi i już się nie da miziać;) Może młoda :lol: jeszcze i nie poznała perfidii wet-ów tak do końca:shake: :eviltong: .
Ziomalka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Oto fanklub russellowo zakręconych( ogonków): Uprzejmie prosimy dorzucić zakręcone russelle:evil_lol: .
Recommended Posts