DONnka Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Wszystkim działaczom i przyjaciołom lublinieckiego OTOZu życzę ... ... i żeby nadchodzący wielkimi krokami Nowy Rok był bardziej łaskawy dla Was i zwierzaków !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anett Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 [TABLE] [TR] [TD]Pięknie dziękujemy za życzenia i rewelacyjną kartkę !!! I wzajemnie życzymy Wszystkim radosnych, zdrowych, pełnych magii, miłości i pokoju Świąt !!!:tree1: [/TD] [/TR] [TR] [TD][TABLE] [TR] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
madziadance Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Kolejne psiaki poniżej. Przedstawiam Nero. To młody pies szukający domu. Jest duży, ale w rzeczywistości łagodny jak baranek i bardzo skory do zabawy. a to Morusek, ma około 7 lat, nie miał szczęśliwego życia... Mimo wszystko jest bardzo radosnym, spragnionym pieszczot psiakiem i uwielbia kontakt z człowiekiem. Jest przyjacielski w stosunku do innych psów. Szuka kochającego domu, który zrekompensuje mu lata spędzone na łańcuchu. Przepiękne zdjęcia zrobiła Kaskaa. Quote
anett Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Zdjęcia faktycznie przepiękne!!! Życzę lublinieckim biedom aby 13 okazała się szczęśliwa!!! niech nadchodzący rok przyniesie im takie domy i takich cudownych Opiekunów jak Jurandowi i Beti, Negrze, Brasowi, Axelkowi, Wice, Czice, Pradzie, Harusiowi, Lolkowi i wielu, wielu innym, którzy wygrali nowe życie:loveu::loveu: A Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku!!! miłości, spokoju, radości, zdrowia i wszelkiej pomyślności!!! Quote
tymuś Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Coli jeszcze się upomina ,Coli!!!!:eviltong: a ja już "pochytany"!!!!!! Quote
Wiola&Miłosz Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Czesc a ja z wiesciami od Latka.. Aga nie ma czasu poki co bo nowego zwierza ma w chacjendzie. Latek to kawal zboja!! Rozrabia niesamowicie. Ja sie tylko zastanawiam na ile to jego charakter a na ile jej rozpuszczenie;) Quote
Lu_Gosiak Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 AltaCaraya napisał(a):Czesc a ja z wiesciami od Latka.. Aga nie ma czasu poki co bo nowego zwierza ma w chacjendzie. Latek to kawal zboja!! Rozrabia niesamowicie. Ja sie tylko zastanawiam na ile to jego charakter a na ile jej rozpuszczenie;) oo ja bym obstawała jednak przy tym drugim;):evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 (edited) [quote name='tymuś']Coli jeszcze się upomina ,Coli!!!!:eviltong: a ja już "pochytany"!!!!!! noo oczywiście, ze Coli należy do grona tych szcześciarzy:):) kopjuje z watku Kasi i Tymka jak wyglada cudownie:) Edited January 6, 2013 by Lu_Gosiak Quote
Wiola&Miłosz Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Lu_Gosiak napisał(a):oo ja bym obstawała jednak przy tym drugim;):evil_lol: I ja to wiem i ty to wiesz:) Ale trzeba stwarzac pozory jakies wiesz zeby nie mowila jak zajrzy ze ja obgadujemy:diabloti: Quote
Lu_Gosiak Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 nowe zdjecia:) BARIK juz 2 lata w schronisku..niestety jego problem to przeskakiwanie wszystkiego z racji czego musialby mieszkac w bloku lub u ludzi, ktorzy chodziliby z nim po podwórku na smyczy poczatkowe miesiace Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lu_Gosiak Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Borysek:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lu_Gosiak Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 wczoraj do domku pojechał NERO:loveu: powodzenia psiaku!! i do domku pojechal Nemok - po 2! latach siedzenia w hotelu - w koncu:multi: http://www.dogomania.pl/forum/threads/195899-NEMO-mix-owczarka-i-huski-juz-w-hoteliku-brakuje-180zl-miesiecznie! Baron juz 1,5 roku w hotelu - dalej czeka na dom: Uploaded with ImageShack.us Quote
Lu_Gosiak Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 kolejny psiak - malutki w typie jamniczka szczeniak jeszcze bezimienny - niemam pomysłu-ok 3 miesieczny, kochaniutki, oczywoscie tylko by siedział na rekach- musi szybko znlaesc nowy dom: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lu_Gosiak Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 i biedny staruszek -ślepy:(, całkowicie nie odnajduje sie w schroniku- znaleziony w sylwestra Uploaded with ImageShack.us Quote
tymuś Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='Lu_Gosiak']i biedny staruszek -ślepy:(, całkowicie nie odnajduje sie w schroniku- znaleziony w sylwestra Uploaded with ImageShack.us ale bidok....... on się napewno zgubił jak się wystraszył strzałów w sylwestra i zaczął uciekać przed siebie , myślę że dobrze byłoby dać ogłoszenie ze zdjęciem do regionalnej gazety może znajdą się jego właściciele Quote
Lu_Gosiak Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 tymuś napisał(a):ale bidok....... on się napewno zgubił jak się wystraszył strzałów w sylwestra i zaczął uciekać przed siebie , myślę że dobrze byłoby dać ogłoszenie ze zdjęciem do regionalnej gazety może znajdą się jego właściciele tak wlasnie zrobie - ale gazeta bedzie dopiero w piatek Quote
madziadance Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Kolejne zdjęcia Barika a tutaj pierwsze zdjęcia malutkiego Gucia odebranego z meliny: Quote
Lu_Gosiak Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 zapraszam na bazarek dla Hugo - kolejny lubliniecki psiak juz zadłuzony: http://www.dogomania.pl/forum/threads/238227-Różności-ciuchy-kosmetyki-buty-na-długi-HUGO-do-15-01-godz-23?p=20232858#post20232858 Quote
Lu_Gosiak Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 świetne:) a dzis do domku w koncu po 1,5 roku siedzenia w schronie pojechal Puszek:multi: powodzenia psiaku! Quote
Wiola&Miłosz Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Puszku... Badz grzeczny.. Badz super psem majac fajnych ludkow:) Quote
bubi-rybnik Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 jak będzie trzeba wizyty poadopcyjnej to ja chętnie Puszka odwiedzę ;-) mam nadzieję, że będzie dobrze ;-) Quote
anett Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 Bubi w ogóle wielkie dzięki za wizytę przedadopcyjną!:loveu: Zapraszam do zagłodzonego Jasia z interwencji http://www.dogomania.pl/forum/threads/238390-Jak-pozby%C4%87-si%C4%99-niechcianego-prezentu-ZAG%C5%81ODZI%C4%86-!!!-Jasiu-z-interwencji?p=20250809#post20250809 Quote
Recommended Posts