Jump to content
Dogomania

OTOZ Animals Inspektorat w Lublińcu - porzucone, chore, odebrane interwencyjnie

Recommended Posts

Posted

Wszystkim działaczom i przyjaciołom lublinieckiego OTOZu życzę ...

... i żeby nadchodzący wielkimi krokami Nowy Rok był bardziej łaskawy dla Was i zwierzaków !!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[TABLE]
[TR]
[TD]Pięknie dziękujemy za życzenia i rewelacyjną kartkę !!!
I wzajemnie życzymy Wszystkim radosnych, zdrowych, pełnych magii, miłości i pokoju Świąt !!!:tree1:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][TABLE]
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted

Kolejne psiaki poniżej. Przedstawiam Nero. To młody pies szukający domu. Jest duży, ale w rzeczywistości łagodny jak baranek i bardzo skory do zabawy.

a to Morusek, ma około 7 lat, nie miał szczęśliwego życia... Mimo wszystko jest bardzo radosnym, spragnionym pieszczot psiakiem i uwielbia kontakt z człowiekiem. Jest przyjacielski w stosunku do innych psów. Szuka kochającego domu, który zrekompensuje mu lata spędzone na łańcuchu.

Przepiękne zdjęcia zrobiła Kaskaa.

Posted

Zdjęcia faktycznie przepiękne!!!
Życzę lublinieckim biedom aby 13 okazała się szczęśliwa!!! niech nadchodzący rok przyniesie im takie domy i takich cudownych Opiekunów jak Jurandowi i Beti, Negrze, Brasowi, Axelkowi, Wice, Czice, Pradzie, Harusiowi, Lolkowi i wielu, wielu innym, którzy wygrali nowe życie:loveu::loveu:
A Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku!!! miłości, spokoju, radości, zdrowia i wszelkiej pomyślności!!!

Posted

Czesc a ja z wiesciami od Latka.. Aga nie ma czasu poki co bo nowego zwierza ma w chacjendzie. Latek to kawal zboja!! Rozrabia niesamowicie. Ja sie tylko zastanawiam na ile to jego charakter a na ile jej rozpuszczenie;)

Posted

AltaCaraya napisał(a):
Czesc a ja z wiesciami od Latka.. Aga nie ma czasu poki co bo nowego zwierza ma w chacjendzie. Latek to kawal zboja!! Rozrabia niesamowicie. Ja sie tylko zastanawiam na ile to jego charakter a na ile jej rozpuszczenie;)

oo ja bym obstawała jednak przy tym drugim;):evil_lol:

Posted (edited)

[quote name='tymuś']Coli jeszcze się upomina ,Coli!!!!:eviltong: a ja już "pochytany"!!!!!!

noo oczywiście, ze Coli należy do grona tych szcześciarzy:):)
kopjuje z watku Kasi i Tymka jak wyglada cudownie:)

Edited by Lu_Gosiak
Posted

[quote name='Lu_Gosiak']i biedny staruszek -ślepy:(, całkowicie nie odnajduje sie w schroniku- znaleziony w sylwestra

Uploaded with ImageShack.us

ale bidok.......

on się napewno zgubił jak się wystraszył strzałów w sylwestra i zaczął uciekać przed siebie , myślę że dobrze byłoby dać ogłoszenie ze zdjęciem do regionalnej gazety może znajdą się jego właściciele

Posted

tymuś napisał(a):
ale bidok.......

on się napewno zgubił jak się wystraszył strzałów w sylwestra i zaczął uciekać przed siebie , myślę że dobrze byłoby dać ogłoszenie ze zdjęciem do regionalnej gazety może znajdą się jego właściciele

tak wlasnie zrobie - ale gazeta bedzie dopiero w piatek