tymuś Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 a dużo tam jest psiaków???? ja z wiosny cos spróbuję wyszkrobać kasy;) Quote
Lu_Gosiak Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Tymus zostaw malo masz swoich nosow do wykarmienia:p razem z psiakami p.Ewy to 9 psow Quote
Lu_Gosiak Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Ty mi lepiej podsylaj takie filmiki jak ten na Waszym watku - baardzo poprawiaja humor:lol: nasz Coli w DS u Kasi i Tymka: [video=youtube;MwnLOzoOxHs]http://www.youtube.com/watch?v=MwnLOzoOxHs&feature=youtu.be[/video] Quote
tymuś Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 o TY TY!!!! już mnie "sprzedałaś"!!!:eviltong: n o to niech idzie w świat...............:evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 przeciez to nie ja opublikowalam:eviltong: ja tylko sobie pożyczylam :evil_lol: Quote
Wiola&Miłosz Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Lu_Gosiak']przeciez to nie ja opublikowalam:eviltong: ja tylko sobie pożyczylam :evil_lol:[/QUOTE] DT sie zgodzil;) Probowalam sie dodzwonic do ciebie ale lipa Quote
Lu_Gosiak Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']DT sie zgodzil;) Probowalam sie dodzwonic do ciebie ale lipa[/QUOTE] bo mam tel wyciszony juz:) sorki:oops: ale CZAD:multi: too oby sie udalo Quote
Wiola&Miłosz Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Lu_Gosiak']bo mam tel wyciszony juz:) sorki:oops: ale CZAD:multi: too oby sie udalo[/QUOTE] Goskiu DT jest pipowate ale ja jestem w poblizu zaledwie dwie klateczki;) Wiec zawsze pomoge a caly dzien moze spedzac u Mnie na ogrodzie:) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Dzwonil ktos po puszka ze tak zapytam?? Quote
Lu_Gosiak Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 niestety, tradycyjnie Nikt:( ale za to super wiesci od Kubusia tego staruszka niewidomego - pojechal wczoraj do Dt i podobno zmiana w psie niesamowita - został wykapany i wieczorem juz ładował sie na fotel:) Pani Ewa musiala Mu dupsko podniesc bo za maly:evil_lol: Jego pobyt to koszt 150zl wiec to druga dobra wiadomosc:) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='Lu_Gosiak']niestety, tradycyjnie Nikt:( ale za to super wiesci od Kubusia tego staruszka niewidomego - pojechal wczoraj do Dt i podobno zmiana w psie niesamowita - został wykapany i wieczorem juz ładował sie na fotel:) Pani Ewa musiala Mu dupsko podniesc bo za maly:evil_lol: Jego pobyt to koszt 150zl wiec to druga dobra wiadomosc:)[/QUOTE] Kurczaki nie dobrze... A powiedz mi pani Ewa nie chcialaby moze puszka? Nie wiem jak ale jakbym sie sprezyla uzbieraloby sie na hotel.. Biedny pusio no taki niefart.. Quote
Lu_Gosiak Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Puszka narazie nie wezmie bo juz ma za duzo psiakow moze w koncu Ktos sie odezwie z ogłoszen a Tobie ogromne dzieki za DT:loveu::loveu: Quote
Wiola&Miłosz Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Lu_Gosiak'] a Tobie ogromne dzieki za DT:loveu::loveu:[/QUOTE] Oj tam. Podziekujesz jak znajdzie ekstra super hicior mega bajer dom:) Dopiero 15 min temu sciagnelam buty alke jestesmy na miejscu:) Pozdrawiamy Quote
Lu_Gosiak Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Oj tam. Podziekujesz jak znajdzie ekstra super hicior mega bajer dom:) Dopiero 15 min temu sciagnelam buty alke jestesmy na miejscu:) Pozdrawiamy[/QUOTE] wlasnie taki mam zamiar Mu znalesc:lol: cudny misiu:loveu::loveu: matko 12 godzin jazdy - podziwiam!! Quote
Wiola&Miłosz Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Wiesci od Latka. Laciaty wazy 15 kg prawie. Gdzie jest OTOZ? Prosze zadzwonic i przypomniec pani Agnieszce ustawe o znecaniu sie nad zwierzetami;) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Dzwonil ktos o puszka? Blagam powiedzcie ze tak:roll: Quote
Lu_Gosiak Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Wiesci od Latka. Laciaty wazy 15 kg prawie. Gdzie jest OTOZ? Prosze zadzwonic i przypomniec pani Agnieszce ustawe o znecaniu sie nad zwierzetami;)[/QUOTE] o nie:mad::mad: [quote name='Wiola&Miłosz']Dzwonil ktos o puszka? Blagam powiedzcie ze tak:roll:[/QUOTE] niestety nikt:( Quote
Wiola&Miłosz Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 No i co teraz?? Kurcze.. brakuje mi pomyslow Quote
Lu_Gosiak Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 ogłaszamy dalej i czekamy w koncu musi sie Ktos odezwac:) Quote
Lu_Gosiak Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 (edited) mala 8 miesieczna Lili do adopcji Uploaded with ImageShack.us jej brat tez - Skubi Uploaded with ImageShack.us a tu kolejna bida ktora trafila pod nasza opieke staruszeczek DYZIO psiak mial pojechac do cieszacego sie zla sława schronu- mega stary, ślepy, ledwo chodzacy, znaleziony w ogole mokry...inna gmina wiec nasz schron by Go nie przyjal - jakos nie moglismy pozwolic na to - wiec pojechal do platnego DT, nie licze nawet ktory to juz z koleji uszy meega brudne, guz pod pacha, krwawiacy z odbytu - tragedia Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us tu z naszym Kubusiem Uploaded with ImageShack.us Edited January 29, 2013 by Lu_Gosiak Quote
tymuś Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Pani Luuuu!!!! dlaczego nic Pani nie powiadomiła tymusia!!!!?:angryy::angryy::angryy::eviltong: Quote
Lu_Gosiak Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 bo tymus ma podobno full poki co, tak mi rzekł :eviltong: a dzisiaj to byla taka szybka akcja - bo psiak mial jechac do schronu - wiec nerwówka zeby jeszcze Go nie wywiezi, zeby zdazyc Quote
Recommended Posts