Lu_Gosiak Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='anett']Jak Bąbel się czuje? Gosiaku a Jasiu ma swój wątek?? [TABLE] [TR] [TD="class: viewad_images viewad_frame_tm viewad_frame_brand1"][/TD] [TD="class: viewad_images viewad_frame_fill"][/TD] [/TR] [/TABLE] trzeba by ogłoszenia powtórzyć Bąbel super - agresor jest do obcych niestety Jasiu watku nie ma Quote
Wiola&Miłosz Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Lu_Gosiak']niestety nikt..zero:( niewiem czemu On ma takiego pecha - jest taki fajowy i juz ponad rok siedzi biedak:(:([/QUOTE] To ja ci wyjawie tajemnice w sekrecie ze ja wiem dlaczego;) Dzwonic po puszka dzwonia. Ale no wlasnie jest ale. Z jednej strony ulotek byla pizzeria z drugiej puszek "szukam domu" plus jego zdjecie. Nie wiem Jak to krolowa czytaj Aga zrobila ale pod szukam domu jest nr pizzeri a pozniej twoj takim malym drukiem. Wydaje mi sie ze Aga ma za duzo na glowie. To jedno a dwa ze pizzeria podaje nr do ciebie. Ale jak ja bym uslyszala hallo tu pizzeria i dzien dobry czy macie psa to ani bym pizzy nie zamowila ani psa nie adoptowala. W weekend postaram sie naprawic ta cala akcje Szkoda tylko ze 6 tys ulotek poszlo;) Quote
Lu_Gosiak Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='AltaCaraya']To ja ci wyjawie tajemnice w sekrecie ze ja wiem dlaczego;) Dzwonic po puszka dzwonia. Ale no wlasnie jest ale. Z jednej strony ulotek byla pizzeria z drugiej puszek "szukam domu" plus jego zdjecie. Nie wiem Jak to krolowa czytaj Aga zrobila ale pod szukam domu jest nr pizzeri a pozniej twoj takim malym drukiem. Wydaje mi sie ze Aga ma za duzo na glowie. To jedno a dwa ze pizzeria podaje nr do ciebie. Ale jak ja bym uslyszala hallo tu pizzeria i dzien dobry czy macie psa to ani bym pizzy nie zamowila ani psa nie adoptowala. W weekend postaram sie naprawic ta cala akcje Szkoda tylko ze 6 tys ulotek poszlo;)[/QUOTE] o matko serio?:crazyeye: no to niezle..:cool3: kurcze, zeby w koncu KTtos naprawde fajny Go zechciał Alta a Ci Twoi sasiedzi co chcieli malego psa? Quote
Wiola&Miłosz Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 No serio serio. Nie wiem gdzie Aga ma glowe ale to ona zatwierdza wszystkie koncowe projekty. Mowi ze ja cos popitrolilam ale jak jej udowodnilam to powiedziala tylko "jak im sie nie podoba reklama niech sie pip pip pip" No wlasnie maja kota. To ten kot co do mnie lazi. Wiesz jak to jest wszyscy chca psa ale jak pomysla o tym ze bedzie zima trzeba dymac to jednak poprzestaja na kocie. Ale jak chcesz moge obskoczyc sasiadow;) wszystkich w klatce;) Quote
Lu_Gosiak Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 (edited) Borysek - mega zaglodzony, wygodniały, kulejacy, biedak bląkał sie po ulicach..prawdopodobnie wyrzucony z auta przez swojego "wlasciciela"..pare dni wczesniej dostalismy zgłoszenie, ze Ktos wyrzucil w lesie z auta rudego psa w schronie uklada sie biedak w kulke i wyje.. Edited October 11, 2012 by Lu_Gosiak Quote
Lu_Gosiak Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 (edited) w sobote do domku pojechala Daisy:) - powodenia maluchu:) do domu poszla tez sunia wyrzucona w ciazy na pola, gdzie urodzila 3 szczeniaki - niestety tylko jednego udalo sie zlapac: i jej szczeniak - zobaczymy czy tam zostanie, bo jest mega wycofany, przerazony ludzmi i nie nauczony w ogole kontaktu z czlowiekiem tu jeszcze razem w schronie: a tak biedny Puszek czeka na swój domek - juz rok:( Edited October 9, 2012 by Lu_Gosiak Quote
Lu_Gosiak Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Baron juz ponad rok w hoteliku..nie ma deklaracji, nie ma kasy a placimy 300zl miesiecznie i najgorsze zero odzewu z ogloszen Quote
DONnka Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Zapisuję wątek :) Może się na coś przydam :razz: Quote
Lu_Gosiak Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 DONnka napisał(a):Zapisuję wątek :) Może się na coś przydam :razz: ooo kochana na pewno sie przydasz:):): Quote
DONnka Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='anett'] Gosiaku a Jasiu ma swój wątek?? trzeba by ogłoszenia powtórzyć Wyróżniłam znowu Jasiowi na 7 dni tablicę :) Quote
Lu_Gosiak Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 dzieki ogromne:multi::multi: - oby w koncu KTos zadzwonil o Jaska bo juz sporo czasu siedzi i zadomowil sie na dobre a kasa juz sie na Niego konczy..w sumie to praktycznie juz sie skonczyla, pazdziernik ma jeszcze oplacony Quote
Lu_Gosiak Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 zamówilam na bazarku ogloszenia dla Barona i Boryska Quote
anett Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 DONnka napisał(a):Wyróżniłam znowu Jasiowi na 7 dni tablicę :) Dzięki DONnka!!!:loveu: i witamy na wątku:multi: oj wykorzystamy Cię bezwzględnie:evil_lol: A ja dostałam pierwsze posty i w najbliższych dniach spróbuje zaktualizować wszystko Quote
Wiola&Miłosz Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Patrzac na boryska powiedzialabym ze to kuba... Dopiero jak sie przyjzec to widac ze borysek jest mniejszy o wiele. Ale mordka bardzo podobna... Quote
bubi-rybnik Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Jakie małe suczki są do adopcji? Wiadomości o Wikusi - miała słaby weekend niestety chyba kilka słabych ataków, dzisiaj czuje się już znacznie lepiej, poprzedni atak był jakieś dwa miesiące temu więc chyba nie uznajemy tego za częste, będę informować jak się nasz zbój czuje, dzisiaj wcinała już paróweczki więc dochodzi do siebie ;-) Quote
Lu_Gosiak Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 ostatnio w zime to mieliśmy same małe suczki do adopcji teraz jakos mamy wiekosc psow, ale z suczek mamy taką sunie z tego watku:: http://www.dogomania.pl/forum/threads/229606-ZANIEDNABE-CHORE-SKAZANE-NA-CIERPIENIE-!!!-pomocy!-STARY-CZŁOWIEK-NIE-DAJE-RADY mega przerazona bo jest w boksie z psem, ktory Ja atakuje:(..dziadek ma 13 psow i sobie nie radzi - wszystkie odrobaczylismy, odpchlilismy i wyleczylismy ale trzeba je gdzie pozabierac a nie ma gdzie z młodziutkich mamy 6 miesiaczna sunie, ktora urodzila sie w gminnym kojcu i tam siedzi biedna z mama juz pol roku: a tu jej mama - taka bieda wystraszona - przeganiana w ciazy w gminnym kojcu urodzila 9 szczeniakow: ludzie podobno juz sie buntuja, ze psy tam siedza tyle czasu:shake: Quote
bubi-rybnik Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 a w jakim mieście te biedaki? spróbuję przynajmniej coś wpłacić, pieniążki na konto OTOZU tak jak na Wikę? Quote
Lu_Gosiak Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 ta mała sunia wystraszona w Lublińcu a mama z córką w wiosce obok bubi - ogromniaste dzieki:loveu:, ale akurat te psiaki nie potrzebuja pieniążków- szukamy im miejsca gdzie by mozna je zabrac Quote
bubi-rybnik Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Kurcze mama by ją wzięła tylko jest problem, że możemy przyjąć małą sunię ale musiałaby być wysterylizowana bo mamy dwóch małych chłopaków no i mama chciałaby ewentualnie pieska, który byłby nauczony czystości bo to do domu a po naszych ostatnich doświadczeniach ze starowinką, która już była ślepa i sikała po całym domu, mama już za nią nie wyrabiała sprzątać ;-( wiem, że to duże wymagania ;-( Quote
Lu_Gosiak Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 wcale nie az takie duze te wymagania:) wysterylizowac nie problem, ale czy jest nauczona czystosci to nie sadze..tylko, ze psy szybko sie ucza - ale wiadomo, jest ryzyko, ze moze sie pierwsze dni zalatwiac niesttey, choc nie jest powiedziane Quote
bubi-rybnik Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 a masz może jeszcze jakieś zdjęcia i ile ma latek tak około? Quote
Lu_Gosiak Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 nie mam, ale moge sie postarac zrobic i dowiedziec czegos wiecej Quote
DONnka Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Ogłoszenia dla Jasia i Hugo wykupione :) Jasiek dostanie 60 sztuk a Huguś 70 sztuk :) No i oba chłopaki mają wyróżnioną tablicę :) Z wiadomych względów kontakt jest na anett :razz: Lu_Gosiak, a co Ty tu jeszcze robisz ??? :cool3: Trzymam kciuki :loveu: Za Ciebie Lu_ też :razz: Quote
bubi-rybnik Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 To proszę dowiedz się czegoś więcej, przede wszystkim czy mała jest zdrowa bo u mnie są dwa chłopaki no i Wika, no i czy mamy szansę że się z nami skumpluje bo nie chciałabym żeby towarzystwo naszych zwierzaków ją kompletnie przestraszyło. I mam jeszcze jedno pytanko czy gdyby wszystko dobrze poszło to byłaby możliwość spotkania się gdzieś w połowie drogi albo np czy Anett mogłaby ją zabrać do Katowic (tak mi się kojarzy że ona jest z Katowic ale mogę się mylić), bo mam małą córcię i dojazd do Lublińca tak jak po Wikusię byłby trochę trudny a do Katowic mam ok 30 min. Dlaczego jej kompan ją tak źle traktuje ;-(, zima tuż tuż, jeszcze żaden psiak z całej 13-tki nie znalazł domku? Quote
Recommended Posts