panienkabubu Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='McDzik']Mam prośbę, mógłby mi ktoś podać ulicę? Bo ja ciemna, nie mogę tego rozszyfrować ani z potwierdzenia, ani z ulotki, a nie wiem co wpisać w nawigację... Help![/quote] Vystavna 1 :) Quote
McDzik Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 No prosze, a ostatnio sie smiałam, jak przeglądałam mape Nitry i znalazłam Vystavną :lol: Wielkie dzieki Quote
panienkabubu Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [B][SIZE=5][COLOR=red]Czy ktoś z Was nie szuka noclegu z soboty na niedzielę?[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=#ff0000]Mam do odstąpienia pokój dwuosobowy w hotelu Olympia (niedaleko miejsca wystawy) za 1050,-SK +300,-SK od każdego psa.[/COLOR][/SIZE][/B] [B][COLOR=#ff0000] [SIZE=5]Z przyczyn osobistych nie mogę pojechać tam z noclegiem :([/SIZE] [SIZE=5][/SIZE] [SIZE=5]To wazne, w przeciwnym razie muszę odwołać nocleg do dzisiaj do 24:00.[/SIZE] [SIZE=5][/SIZE] [SIZE=5]Jeżeli ktoś byłby zainteresowany, skontaktujcie się ze mną na PW lub kom 500755100![/SIZE][/COLOR][/B] Quote
Marchewkowy Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Bedziemy trzymać kciuki :) i czekamy koniecznie na fotki z wystayw i relacje co do organizacji bo może za rok... Quote
panienkabubu Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Marchewkowy']Bedziemy trzymać kciuki :) i czekamy koniecznie na fotki z wystayw i relacje co do organizacji bo może za rok...[/quote] Zeszłoroczna organizacja była świetna, przynajmniej jak dlamnie :) [B][SIZE=6]NAPRAWDĘ NIKT NIE POTRZEBUJE NOCLEGU????[/SIZE][/B] Quote
Manu Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Light of Shin-Ra']Dzięki. 50 euro to nie jest jakaś koszmarna kwota i taniej wyjdzie płacić na miejscu niż robić przelew bo bank żąda sporo kasy ( w PeKaO mi powiedzieli 102,- zł :angryy:).[/quote] [quote name='Maks i Spark']dzięki za podpowiedź, bo na europoejską w PKO BP za przelew zapłaciłam 100,- (słownie: sto zlotych polskich) prowizji:angryy:[/quote] Ja też nie wiem, czemu Wy tyle przepłacacie... W PKO BP niezależnie od kwoty za przelew zagraniczny z konta PLN płaci się 8 zł (warunki: SWIFT i SEPA, Słowacja jest przecież w obszarze SEPA...). Koszty przewalutowania to oczywiście inna sprawa. Ale głownie to ja chciałam Was zapytać, jak sie dowiedzieć, co za [B]pies grenlandzki[/B] jest wystawiany na tej wystawie ? Bo jest jeden, jestem go ciekawa... Będą jakieś wykazy po wystawie ? Quote
panienkabubu Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Manu'] Ale głownie to ja chciałam Was zapytać, jak sie dowiedzieć, co za [B]pies grenlandzki[/B] jest wystawiany na tej wystawie ? Bo jest jeden, jestem go ciekawa... [B][I]Będą jakieś wykazy po wystawie[/I][/B] ?[/quote] raczej nie będzie. Quote
M&S Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Manu']Ja też nie wiem, czemu Wy tyle przepłacacie... W PKO BP niezależnie od kwoty za przelew zagraniczny z konta PLN płaci się 8 zł (warunki: SWIFT i SEPA, Słowacja jest przecież w obszarze SEPA...). Koszty przewalutowania to oczywiście inna sprawa. [/quote] pytałam osobiście...w PKO BP prowizja od przelewu w walucie obcej - euro- aktualnie wynosi 150 zlotych polskich ........ Quote
Jagoodka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Manu'] Ale głownie to ja chciałam Was zapytać, jak sie dowiedzieć, co za [B]pies grenlandzki[/B] jest wystawiany na tej wystawie ? Bo jest jeden, jestem go ciekawa...[/quote] Suczka w klasie championów LAYAN GRONLAND ANGAKOK ur. 03.07.05 (D'Pinnekradjuk Gronland Angakok - Black-Magic) hod. Kapir Tomas, wł. Galankova Yvona Quote
Jagoodka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 My już po. Wczoraj wróciliśmy o 1 w nocy i niestety nie miałam juz siły pisać. Taresik- [COLOR=Red][SIZE=4]V1, CWC, CACIB!!! [SIZE=2][COLOR=Black](w bardzo silnej stawce). I tym samym ukończyliśmy nasz 5 championat - [COLOR=Red][SIZE=4]Championat Słowacji.[/SIZE][/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR] Quote
M&S Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Jagoodka']My już po. Wczoraj wróciliśmy o 1 w nocy i niestety nie miałam juz siły pisać. Taresik- [COLOR=red][SIZE=4]V1, CWC, CACIB!!! [SIZE=2][COLOR=black](w bardzo silnej stawce).[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]I tym samym ukończyliśmy nasz 5 championat - [COLOR=red][SIZE=4]Championat Słowacji.[/SIZE][/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/quote] [SIZE=3][B]gratulacje:lol::lol::lol:[/B][/SIZE] Quote
Agappe Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [B][SIZE="4"][COLOR="Green"]Jagoodka super!!!!!!!!!!!!! serdecznie gratuluje!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B]:multi::multi::multi: Bardzo prosze o [SIZE="2"][B]stawkę AKIT (akita-inu) + sędziego[/B][/SIZE], który je oceniał Quote
Jagoodka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Dziękujemy z Taresikiem wszystkim za gratulacje :) [quote name='Agappe'] Bardzo prosze o [SIZE=2][B]stawkę AKIT (akita-inu) + sędziego[/B][/SIZE], który je oceniał[/quote] AKITA-INU sędzia:Vondrous Otakar, SK [B]PSY[/B] [U]otwarta[/U] Haguro Go Haru Kaze [B]SUKI[/B] [U]młodzieży[/U] Fuji San Akuna Matata Isis Tomimopa [U]pośrednia[/U] Nabuko Roal [U]otwarta[/U] Akane z Marianskeho Udoli [U]championów[/U] Pusztadombi-Surka Berta Quote
Magi Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Czy ma ktos moze stawke Pomeranianow ? albo Gr. V w Ringu Honorowym ? Z gory dziekuje Magi Quote
Błyskotka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Gratulacje :multi::multi::multi:. Ja poproszę o stawkę chow chow. Nie było ich dużo. Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 czy mogłabym slicznie prosoc stawke astów:razz: Quote
Dzidtka_Gl Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 a ja tradycyjnie proszę o stawkę lhasa apso gr XI , wg spisu zgłoszonych 16 Quote
Jagoodka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Magi']Czy ma ktos moze stawke Pomeranianow ? albo Gr. V w Ringu Honorowym ? Z gory dziekuje Magi[/quote] POMERANIAN [B]PSY[/B] [U]młodzieży[/U] Zoro Mariadolf [U]pośrednia[/U] Jan Shars One Man Show [U]championów[/U] Andre Apri Cherry Ivo Mariadolf [B]SUKI[/B] [U]baby[/U] Loty Liska od Krbu [U]młodzieży[/U] Jan Shars Come Fly with me Katy Liska od Krbu [U]pośrednia[/U] Curly Sue of Maja's Pomeranienworl [U]championów[/U] Tesinka Dobry Pritel [U]weteranów[/U] Halinka Dobry Pritel Quote
Jagoodka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Błyskotka']Gratulacje :multi::multi::multi:. Ja poproszę o stawkę chow chow. Nie było ich dużo.[/quote] CHOW-CHOW RUDY [B]PSY[/B] [U]młodzieży[/U] Faro z Levandulove Strane [U]pośrednia[/U] Prinz Puma od Halusku [U]otwarta[/U] Portos Puma od Halusku [B]SUKI[/B] [U]młodzieży[/U] Fides z Levandulove Strane CHOW-CHOW CZARNY [B]PSY[/B] [U]pośrednia[/U] Dramo Daizong [B]SUKI[/B] [U]pośrednia[/U] Charlotte Emeraldine Grove [U]championów[/U] Ban Mei Mei Cha-mi-gu Quote
Jagoodka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Iwona1984']czy mogłabym slicznie prosoc stawke astów:razz:[/quote] [B]PSY[/B] [U]młodzieży[/U] Alpine's Rio Grande Hoower Dam of Kobos Melon Head Xarras Red Tiann Xerrox Edition Tiann [U]pośrednia[/U] Apo's Valley Bredock Dagoberd Cierny Vulkan Falco Desperado-Blue Daimond [U]otwarta[/U] Akron Demon Lord Dante of Fianna Dylen Letnanska Hvezda Frankie Desperado-Blue Daimond Nero Szalai's Success Enamorada [U]championów[/U] Alta Carya el Bombero Nux Aspenview's Red Rocket Aspenwiev's Red Rocket (wpisany 2 razy w katalog) Blue Diamond Sentinel Michl R California Red Boy [B]SUKI[/B] [U]szczeniąt[/U] Alice X-Pert of Faithfulness Saul Kobo's Jedi [U]młodzieży[/U] Bessy Perun-Blue Angel Billie Jane of Daftraptors Constance Lady Holy Ghost Dark Side Highway Chile Gooldie is the King of the Moon Zandia Tiann [U]pośrednia[/U] Anicca Ketyso Apo's Valley Brenda Aura Freud Star Berry Red Pearl in Ginger Ironmen's Kama Sutra G-S [U]otwarta[/U] Adela Letnanska Hvezda Szalai's Norma Vanilla Tiann [U]championów[/U] Royal Courts Winning Spirit Quote
Dzidtka_Gl Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 dzięki Jagoodka za Twoją cierpliwość i wypisywanie nam stawek, mam nadzieję, że jeszcze dasz rade te lhasaki :) Quote
Jagoodka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Dzidtka_Gl']a ja tradycyjnie proszę o stawkę lhasa apso gr XI , wg spisu zgłoszonych 16[/quote] LHASA APSO [B]PSY[/B] [U]młodzieży[/U] Johnnie Walker Ivpet Sayonara Orient Ohh'La'La [U]pośrednia[/U] Jim Beam Ivpet [U]otwarta[/U] Mundshake Carmel Mały Budda [B]SUKI[/B] [U]baby[/U] Kja-La Agata Lux [U]szczeniąt[/U] Ka-Khi-La Ivpet Kharma Ivpet [U]młodzieży[/U] Orleane's All Too Easy [U]pośrednia[/U] Aswana Zamocka Zahrada Boxadan Once Upon a Bitch Federika Agata Lux [U]otwarta[/U] Geshe Gema-Roses Kontesa Stara Basta [U]championów[/U] Sayonara Co-Co Chanel Ti La Shu O'Ivpet [U]weteranów[/U] Gina Agata Lux Quote
Recommended Posts