demi Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 i dziękuje raz jeszcze WSZYSTKIM za prezenty w formie pieluch :loveu::loveu::loveu: a wiecie jak mój tato go przezywa?:razz: PAMPERS :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i on na to też reaguje co najlepsze :evil_lol::roll: Quote
mmd Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Zmień tytuł wątku z 'Czucz' na 'Pampers', koniecznie. Mój obecny pies też ma przezwisko, ale wstydzę się napisać... No to czekamy na foty. A jak stan "pogłowia"? Boni jest, to wiem. Quote
demi Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 [quote name='mmd']Zmień tytuł wątku z 'Czucz' na 'Pampers', koniecznie. Mój obecny pies też ma przezwisko, ale wstydzę się napisać... No to czekamy na foty. A jak stan "pogłowia"? Boni jest, to wiem.[/quote] Pogłowie o 1 sztuke się zmniejszyło, ale od pon chyba znowu szczek bedzie:lol: mam... hm... czucz, maja, tami, przypał, boni, malutka, puchatek- i to by było na tyle? :-o coś mało, jak nigdy:cool3: ostatnio oddałam badiego i szczeki, ostatni poszedł 2 dni temu, także jest w domu spokojniej, uf :roll: To ja bardzo jestem ciekawa, jakie to przezwisko, żeby aż sie wstydzić:cool3::evil_lol: Quote
GAFFKA Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Co ja tu czytam? Ja miłością do Czuczka nie pałam? To straszne pomówienia, uwielbiam tego grzecznego i mało szczekliwego psiuńcia!!:eviltong::diabloti: Quote
sleepingbyday Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 ja tez chcę wiedzieć, jakie przezwisko, ja też! zoska tez ma niezłe jedno, i kajko też.... barak tez miał. chyba każdy matakie różne pieszczotliwe imionka :diabloti: czucza fotki będa? fajosko :evil_lol: Quote
mmd Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Demi, tylko siedem? Masz zdecydowanie za mało stworzeń:) Ja Ci muszę mojego urwisa podrzucić, bo się zanudzisz. A imię jego "Małe /i tu pieszczotliwe/ k....stwo" i zasługuje na nie jak nic:mad: Dzisiaj pierwszy w życiu śnieg zaliczył, latał jak głupi, godzinę temu wybił sobie ząb, skacząc z łóżka przez oparcie, a tydzień temu tak mnie rąbnął paszczą w łuk brwiowy, że 4 dni bolało:evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 hihi, ja mam małego poje... tralalala.... zapraszam do uroczego dziadka, którego poznałam w ostatnia niedzielę. lekko bidulek nie ma: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/niewiesole-jest-zycie-staruszka-rawianin-z-boguszyc-148932/[/URL] mmd, jak tam :razz:? Quote
xmartix Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='mmd']Demi, tylko siedem? Masz zdecydowanie za mało stworzeń:) Ja Ci muszę mojego urwisa podrzucić, bo się zanudzisz. A imię jego "Małe /i tu pieszczotliwe/ k....stwo" i zasługuje na nie jak nic:mad: Dzisiaj pierwszy w życiu śnieg zaliczył, latał jak głupi, godzinę temu wybił sobie ząb, skacząc z łóżka przez oparcie, a tydzień temu tak mnie rąbnął paszczą w łuk brwiowy, że 4 dni bolało:evil_lol:[/quote] o to podobnie do mojego Bulisia - skacze z 3 schodka w dół, uderzając się pyskiem w beton, to samo ma z krawężnikami - skacze tak że jego pyszczek kończy na betonie bo się potyka o krawężnik (nie trafia za skokiem) i do tego jak biega po chacie - w ramach ucieszenia się (ma już 13-kę ale ostatnio dobrze się czuje) - i nie wyrabia na zakrętach i wali się głową w ścianę.. :mad::evil_lol: Quote
mmd Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='sleepingbyday']mmd, jak tam :razz:?[/quote] TAM 30 stopni:placz: Syryjczycy to najfajniejsi ludzie na świecie i nawet miałam kontakt z jamnikiem. [quote name='xmartix']o to podobnie do mojego Bulisia /.../ (ma już 13-kę ale ostatnio dobrze się czuje) - i nie wyrabia na zakrętach i wali się głową w ścianę.. :mad::evil_lol:[/quote] 13 lat tak będzie :eek2: to ja :grab: Quote
sleepingbyday Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 syryjski jamnik? strach sie bać :diabloti:. a moja koleżanka w tym samym czasie poejchała kończyc wizualizacje malowidel z hawarte, ale pewnie sie nie spotkałyscie :evil_lol:. ona ma stamtąd kota, polka galopka była z dowiezieniem go do kraju, 2 miesiące dłuzej w kairze siedzieli. a wet syryjski powiedział (z typowym akcentem i "r"): syrian street cat. you will have trouble with it, my friend. no i cóż, miał rację :diabloti:. jak był malutki, to wiadomo, ciocia sbd opiekowała się nim przez 2 dni i zbierała z wyrka jego pchły (i z siebie) oraz wykłócała się z kierowcami dalekobieżnych autobusów, ze koty moga jeździć autobusami, a teraz? nie podchodź! predator straszny, wszyscy sie go boją (oprócz właścicieli). Quote
mmd Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Polski jamnik, spoko, jest na dłuższych wakacjach:) Moja koleżanka też wiozła syrian street (tu nie jestem na 100%pewna) cat, też był cyrk w podróży, ale żeby miała stopa w Kairze, nic mi nie wiadomo:evil_lol: Czuczek, sorry, my u Ciebie, kochanie, plotkujemy o jamnikach i o zgrozo KOTACH!!! Quote
demi Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='mmd']Polski jamnik, spoko, jest na dłuższych wakacjach:) Moja koleżanka też wiozła syrian street (tu nie jestem na 100%pewna) cat, też był cyrk w podróży, ale żeby miała stopa w Kairze, nic mi nie wiadomo:evil_lol: Czuczek, sorry, my u Ciebie, kochanie, plotkujemy o jamnikach i o zgrozo KOTACH!!![/quote] aj ten Czuczko, tak nam sie na dwór nie chce chodzić, ze tragedia :oops: tzn psom sie chce, ale z moimi chęciami ciężko :oops: ale cóż, trzeba się spiąć i nie ma co gadać. a Czuczko jak to Czuczko opitala się ile może, a jeszcze wiecej by zmajstował jak by mógł :razz: a to zdjecia ze spacerku w ostatnie ciepłe dni :p [IMG]http://img27.imageshack.us/img27/1161/30987964.jpg[/IMG] [IMG]http://img39.imageshack.us/img39/3902/11005877.jpg[/IMG] na tej smyczce co dostał:cool3: zanim żesmy wyszli z domu, to sie ponad godzine przekonywał, ze szelki i smycz to w sumie ani nie gryzie ani nic;) Quote
demi Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 nie miał by kto z Was czasu wystawic i dopilnować mi bazarek na kocie maluchy? :oops: mam troche książek, ale wiem, ze zanim to ogarne to lata miną:oops: Quote
demi Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [B]zapraszam :[/B] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/spiwor-dla-psow-czysicidelka-dla-kotow-podkladki-roznosci-na-kocie-dzieci-do-27x-149134/#post13174366[/URL] :razz: Quote
mmd Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 śliczny Czuczek i jego bryka:) a kociaki słodkie Quote
sleepingbyday Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 moja sucz wygięta w pałąk chodzi i sie trzęsie... dopóki sie nie rozbiega porządnie. demi, link nie działa. ale dziś linki wogóle nie działają.... to taka nowa jakość upgrade'u... Quote
mmd Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 A do Ciebie biedaku nikt nie zajrzał całe 5 dni. Niedobre ciotki:mad: Demi, popraw linki w banerach. Wszystkie trzeba od nowa. Na bazarek nikt nie trafi. Quote
xmartix Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Demi nie ma dziś neta ma jutro skoczyć do kogoś na kompa i odpisze na wszystko to link jeszcze raz do bazarka: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=149134[/url] Quote
demi Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='xmartix']Demi nie ma dziś neta ma jutro skoczyć do kogoś na kompa i odpisze na wszystko to link jeszcze raz do bazarka: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=149134[/URL][/QUOTE] Dziękuje Marcia :loveu: zawsze moge na Ciebie liczyć :loveu: mmd już poprawiam, dzięki, a tak sie zastanawiałam co tu jest nie halo :lol: Quote
sleepingbyday Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 ten śpiwór dla psów to czadzik ale przemyslałam sprawę i stwierdziłam, ze na wyjazdach, np kajakowych, to ja wole miec zoske w swoim śpiworze :cool3:. a przy okazji: czas na reklamy - [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/srebrna-bizuteria-nie-tylko-na-kajtka-psy-z-fpr-zwp-do-04-11-a-172299/[/URL] Quote
demi Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [CENTER][B]mmd dziekujemy za worek karmy[/B]:loveu::loveu::loveu: [LEFT]ale z tą kostką to dałaś czadu:evil_lol: normalnie masakra:evil_lol: otworzyłam przy psach pudło, oczywiście każdy nosa musiał wściubić i zobaczyć co to za dobrości przyszły:cool3: i psy patrzą:crazyeye: a tu kostka:crazyeye: tylko jedna:crazyeye: a psów 8, nie licząc tego mordercy w garażu:lol: i co musiałam kostke schować bo mało im oczy na wierzch nie wyszły:evil_lol: ale za to te CZEKOLADKI to już takie DOBROŚCI, że smakowało każduńkiemu:cool3::cool3::cool3: Dziękujemy raz jeszcze:razz::loveu: A worek otworzymy, jak nam się skonczy bosch:oops: [/LEFT] [/CENTER] Quote
mmd Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 :roflt: no nie.... Ja za kostkę nie ponoszę odpowiedzialności - to firma dokłada jakiś drobiazg, jak kupisz za ileś tam. Quote
demi Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='mmd']:roflt: no nie.... Ja za kostkę nie ponoszę odpowiedzialności - to firma dokłada jakiś drobiazg, jak kupisz za ileś tam.[/QUOTE] to już byś sie ciotka przyznała, ze chciałaś być dobra i kupiłaś, a nie że firma gratisty daje:evil_lol: ale kostke już po kryjomu dałam mojej Mancy, i co chwile widze ktoś inny ją nosi:evil_lol: popatrzcie jakiego klucha mam, na "wymuszonym" sytuacją dt:lol: [IMG]http://img265.imageshack.us/img265/6334/rodanj.jpg[/IMG] to jest psi morderca, toleruje tylko suczki:diabloti:, dlatego też siedzi biedny sam wiekszość dnia... Quote
mmd Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 No widać, zwłoki upchnął pod bryką, ślady krwi jeszcze świeże:evil_lol: Quote
demi Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='mmd']No widać, zwłoki upchnął pod bryką, ślady krwi jeszcze świeże:evil_lol:[/QUOTE] pięknie powiedziane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts