Jump to content
Dogomania

Sparaliżowany Czucz-> Kochali Go Wszyscy... teraz za TM [*]

Recommended Posts

Posted

i dziękuje raz jeszcze WSZYSTKIM za prezenty w formie pieluch :loveu::loveu::loveu:

a wiecie jak mój tato go przezywa?:razz: PAMPERS :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i on na to też reaguje co najlepsze :evil_lol::roll:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmień tytuł wątku z 'Czucz' na 'Pampers', koniecznie.
Mój obecny pies też ma przezwisko, ale wstydzę się napisać...

No to czekamy na foty.
A jak stan "pogłowia"?
Boni jest, to wiem.

Posted

[quote name='mmd']Zmień tytuł wątku z 'Czucz' na 'Pampers', koniecznie.
Mój obecny pies też ma przezwisko, ale wstydzę się napisać...

No to czekamy na foty.
A jak stan "pogłowia"?
Boni jest, to wiem.[/quote]

Pogłowie o 1 sztuke się zmniejszyło, ale od pon chyba znowu szczek bedzie:lol:
mam... hm... czucz, maja, tami, przypał, boni, malutka, puchatek- i to by było na tyle? :-o coś mało, jak nigdy:cool3: ostatnio oddałam badiego i szczeki, ostatni poszedł 2 dni temu, także jest w domu spokojniej, uf :roll:

To ja bardzo jestem ciekawa, jakie to przezwisko, żeby aż sie wstydzić:cool3::evil_lol:

Posted

Co ja tu czytam? Ja miłością do Czuczka nie pałam? To straszne pomówienia, uwielbiam tego grzecznego i mało szczekliwego psiuńcia!!:eviltong::diabloti:

Posted

Demi, tylko siedem? Masz zdecydowanie za mało stworzeń:)
Ja Ci muszę mojego urwisa podrzucić, bo się zanudzisz. A imię jego "Małe /i tu pieszczotliwe/ k....stwo" i zasługuje na nie jak nic:mad: Dzisiaj pierwszy w życiu śnieg zaliczył, latał jak głupi, godzinę temu wybił sobie ząb, skacząc z łóżka przez oparcie, a tydzień temu tak mnie rąbnął paszczą w łuk brwiowy, że 4 dni bolało:evil_lol:

Posted

hihi, ja mam małego poje... tralalala....

zapraszam do uroczego dziadka, którego poznałam w ostatnia niedzielę. lekko bidulek nie ma:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/niewiesole-jest-zycie-staruszka-rawianin-z-boguszyc-148932/[/URL]

mmd, jak tam :razz:?

Posted

[quote name='mmd']Demi, tylko siedem? Masz zdecydowanie za mało stworzeń:)
Ja Ci muszę mojego urwisa podrzucić, bo się zanudzisz. A imię jego "Małe /i tu pieszczotliwe/ k....stwo" i zasługuje na nie jak nic:mad: Dzisiaj pierwszy w życiu śnieg zaliczył, latał jak głupi, godzinę temu wybił sobie ząb, skacząc z łóżka przez oparcie, a tydzień temu tak mnie rąbnął paszczą w łuk brwiowy, że 4 dni bolało:evil_lol:[/quote]

o to podobnie do mojego Bulisia - skacze z 3 schodka w dół, uderzając się pyskiem w beton, to samo ma z krawężnikami - skacze tak że jego pyszczek kończy na betonie bo się potyka o krawężnik (nie trafia za skokiem) i do tego jak biega po chacie - w ramach ucieszenia się (ma już 13-kę ale ostatnio dobrze się czuje) - i nie wyrabia na zakrętach i wali się głową w ścianę.. :mad::evil_lol:

Posted

[quote name='sleepingbyday']mmd, jak tam :razz:?[/quote]

TAM 30 stopni:placz: Syryjczycy to najfajniejsi ludzie na świecie i nawet miałam kontakt z jamnikiem.

[quote name='xmartix']o to podobnie do mojego Bulisia /.../ (ma już 13-kę ale ostatnio dobrze się czuje) - i nie wyrabia na zakrętach i wali się głową w ścianę.. :mad::evil_lol:[/quote]

13 lat tak będzie :eek2: to ja :grab:

Posted

syryjski jamnik? strach sie bać :diabloti:.

a moja koleżanka w tym samym czasie poejchała kończyc wizualizacje malowidel z hawarte, ale pewnie sie nie spotkałyscie :evil_lol:. ona ma stamtąd kota, polka galopka była z dowiezieniem go do kraju, 2 miesiące dłuzej w kairze siedzieli. a wet syryjski powiedział (z typowym akcentem i "r"): syrian street cat. you will have trouble with it, my friend.
no i cóż, miał rację :diabloti:. jak był malutki, to wiadomo, ciocia sbd opiekowała się nim przez 2 dni i zbierała z wyrka jego pchły (i z siebie) oraz wykłócała się z kierowcami dalekobieżnych autobusów, ze koty moga jeździć autobusami, a teraz? nie podchodź! predator straszny, wszyscy sie go boją (oprócz właścicieli).

Posted

Polski jamnik, spoko, jest na dłuższych wakacjach:)

Moja koleżanka też wiozła syrian street (tu nie jestem na 100%pewna) cat, też był cyrk w podróży, ale żeby miała stopa w Kairze, nic mi nie wiadomo:evil_lol:
Czuczek, sorry, my u Ciebie, kochanie, plotkujemy o jamnikach i o zgrozo KOTACH!!!

Posted

[quote name='mmd']Polski jamnik, spoko, jest na dłuższych wakacjach:)

Moja koleżanka też wiozła syrian street (tu nie jestem na 100%pewna) cat, też był cyrk w podróży, ale żeby miała stopa w Kairze, nic mi nie wiadomo:evil_lol:
Czuczek, sorry, my u Ciebie, kochanie, plotkujemy o jamnikach i o zgrozo KOTACH!!![/quote]

aj ten Czuczko, tak nam sie na dwór nie chce chodzić, ze tragedia :oops: tzn psom sie chce, ale z moimi chęciami ciężko :oops: ale cóż, trzeba się spiąć i nie ma co gadać.
a Czuczko jak to Czuczko opitala się ile może, a jeszcze wiecej by zmajstował jak by mógł :razz:

a to zdjecia ze spacerku w ostatnie ciepłe dni :p

[IMG]http://img27.imageshack.us/img27/1161/30987964.jpg[/IMG]

[IMG]http://img39.imageshack.us/img39/3902/11005877.jpg[/IMG]
na tej smyczce co dostał:cool3: zanim żesmy wyszli z domu, to sie ponad godzine przekonywał, ze szelki i smycz to w sumie ani nie gryzie ani nic;)

Posted

nie miał by kto z Was czasu wystawic i dopilnować mi bazarek na kocie maluchy? :oops: mam troche książek, ale wiem, ze zanim to ogarne to lata miną:oops:

Posted

[B]zapraszam :[/B] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/spiwor-dla-psow-czysicidelka-dla-kotow-podkladki-roznosci-na-kocie-dzieci-do-27x-149134/#post13174366[/URL] :razz:

Posted

A do Ciebie biedaku nikt nie zajrzał całe 5 dni. Niedobre ciotki:mad:

Demi, popraw linki w banerach. Wszystkie trzeba od nowa. Na bazarek nikt nie trafi.

Posted

Demi nie ma dziś neta
ma jutro skoczyć do kogoś na kompa i odpisze na wszystko

to link jeszcze raz do bazarka:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=149134[/url]

Posted

[quote name='xmartix']Demi nie ma dziś neta
ma jutro skoczyć do kogoś na kompa i odpisze na wszystko

to link jeszcze raz do bazarka:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=149134[/URL][/QUOTE]

Dziękuje Marcia :loveu: zawsze moge na Ciebie liczyć :loveu:

mmd już poprawiam, dzięki, a tak sie zastanawiałam co tu jest nie halo :lol:

Posted

ten śpiwór dla psów to czadzik ale przemyslałam sprawę i stwierdziłam, ze na wyjazdach, np kajakowych, to ja wole miec zoske w swoim śpiworze :cool3:.
a przy okazji: czas na reklamy -
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/srebrna-bizuteria-nie-tylko-na-kajtka-psy-z-fpr-zwp-do-04-11-a-172299/[/URL]

Posted

[CENTER][B]mmd dziekujemy za worek karmy[/B]:loveu::loveu::loveu:

[LEFT]ale z tą kostką to dałaś czadu:evil_lol: normalnie masakra:evil_lol:
otworzyłam przy psach pudło, oczywiście każdy nosa musiał wściubić i zobaczyć co to za dobrości przyszły:cool3:
i psy patrzą:crazyeye: a tu kostka:crazyeye: tylko jedna:crazyeye: a psów 8, nie licząc tego mordercy w garażu:lol: i co musiałam kostke schować bo mało im oczy na wierzch nie wyszły:evil_lol:
ale za to te CZEKOLADKI to już takie DOBROŚCI, że smakowało każduńkiemu:cool3::cool3::cool3:
Dziękujemy raz jeszcze:razz::loveu:
A worek otworzymy, jak nam się skonczy bosch:oops:
[/LEFT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='mmd']:roflt: no nie....
Ja za kostkę nie ponoszę odpowiedzialności - to firma dokłada jakiś drobiazg, jak kupisz za ileś tam.[/QUOTE]

to już byś sie ciotka przyznała, ze chciałaś być dobra i kupiłaś, a nie że firma gratisty daje:evil_lol:
ale kostke już po kryjomu dałam mojej Mancy, i co chwile widze ktoś inny ją nosi:evil_lol:

popatrzcie jakiego klucha mam, na "wymuszonym" sytuacją dt:lol:
[IMG]http://img265.imageshack.us/img265/6334/rodanj.jpg[/IMG]

to jest psi morderca, toleruje tylko suczki:diabloti:, dlatego też siedzi biedny sam wiekszość dnia...

Posted

[quote name='mmd']No widać, zwłoki upchnął pod bryką, ślady krwi jeszcze świeże:evil_lol:[/QUOTE]

pięknie powiedziane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: