Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='żaba88']Nie do 2015 tylko do odwołania![/quote]I całe szczęście....bo odwołanie będzie szybko...:lol: Zabo,toż to demokracja jest i głosy większości , nawet starych ciotek, się jeszcze liczą...:eviltong::loveu:

Margo, a Ty z tym zięciowaniem to uważaj, bo jak się Zaby Słoneczko dorwie do dogo, to jeszcze na piechote tu przyleci.....:evil_lol:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Margo05']Gagatko, zanim moja dorośnie, to Jego Słoneczko może się przez trochę nacieszyć :evil_lol: Ma jakieś 5-6 lat :eviltong::diabloti:[/quote]No co Ty,Margo!!!!! Jego Słoneczko jest trochę starsze....:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Miśka84']Ciotki zaraz oberwiemy :evil_lol:;)[/quote]

i to nie od Żaby a od Albiemu :mad: - proszę o powazne traktowanie Żaby bo to fura gościa i jak się zeźli to będzie bidusia moje drogie Panie ... bidusia i to taka naprawdę straszliwa.

Zielony ściskam mocno :loveu: mam nadzieję punktuje za wstawiennictwo :), nie daj się im!!!! ;)

Posted

[quote name='albiemu']i to nie od Żaby a od Albiemu :mad: - proszę o powazne traktowanie Żaby bo to fura gościa i jak się zeźli to będzie bidusia moje drogie Panie ... bidusia i to taka naprawdę straszliwa.

Zielony ściskam mocno :loveu: mam nadzieję punktuje za wstawiennictwo :), nie daj się im!!!! ;)[/quote]

Kaś a ja... on sie na mnie focha:shake:

Posted

[quote name='Saphira']Tak, tak :lol::lol::lol: zdjecia prosimy :lol::lol::lol: ze sliczniutkim uśmiechniętym pyszczulkiem :lol::lol::lol:[/quote]Toż wcześniej pisałam,żeLejdi trzeba odchudzić najpierw, bo w kadr się nie mieści...:evil_lol:

Posted

[quote name='gagata']Szpileczko, Zaba się odfocha....tylko bąble na dłoniach wyleczy....[/quote]

Bombli żadnych nie ma, a tak się zastanawiam czy nie chcecie zobaczyć Szpilki?

Posted

[quote name='żaba88']Zobaczę co da się zrobić ;) A z tym wyjątkiem to uwierzcie mi że nie ma co oglądać :diabloti:[/quote]

Zebys Ty miał jakies zdjecia moje w ogole :diabloti::evil_lol:

Posted

[CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=3]wy tu sobie bla.. bla... bla......
:roll:
a ja marzę, by zobaczyć zdjęcia Lejdy i Poziomki.......

czy ktoś--- jakieś aktualne i wiarygodne posiada?

Chętnie zobaczę :-(...
Sorry, ale nie uwierzę... dopóki nie zobaczę........zwłaszcza Osobom " nie tutejszym".....
[B]

Pozdrawiam.[/B][/SIZE][/FONT]

[IMG]http://pu.i.wp.pl/?k=Mzk2NTQxNzYsNTI0MTUw&f=kjiujj3.gif[/IMG]
[/CENTER]

Posted

[CENTER][IMG]http://www.gify.org/bazagif/oczy/occhi164.gif[/IMG]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]
wkrótce się TU rozejrzę
:mad:
bo Lejdi
( powinno być "Lady", bo tak wyjątkowo się prezentuje)
naprawdę chciałabym zobaczyć....

:p
[B]
Pozdrawiam![/B][/SIZE][/FONT]

[/CENTER]