gagata Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='żaba88']Nie do 2015 tylko do odwołania![/quote]I całe szczęście....bo odwołanie będzie szybko...:lol: Zabo,toż to demokracja jest i głosy większości , nawet starych ciotek, się jeszcze liczą...:eviltong::loveu: Margo, a Ty z tym zięciowaniem to uważaj, bo jak się Zaby Słoneczko dorwie do dogo, to jeszcze na piechote tu przyleci.....:evil_lol: Quote
Margo05 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Gagatko, zanim moja dorośnie, to Jego Słoneczko może się przez trochę nacieszyć :evil_lol: Ma jakieś 5-6 lat :eviltong::diabloti: Quote
gagata Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Margo05']Gagatko, zanim moja dorośnie, to Jego Słoneczko może się przez trochę nacieszyć :evil_lol: Ma jakieś 5-6 lat :eviltong::diabloti:[/quote]No co Ty,Margo!!!!! Jego Słoneczko jest trochę starsze....:diabloti::evil_lol: Quote
Miśka84 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 No to P. Roma nie kłamała :evil_lol: Żaba - przystojniak :roll: Quote
gagata Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Prawda? I nawet strój tak dobiera, by z budą się dobrze komponował...:evil_lol::loveu: Quote
albiemu Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Miśka84']Ciotki zaraz oberwiemy :evil_lol:;)[/quote] i to nie od Żaby a od Albiemu :mad: - proszę o powazne traktowanie Żaby bo to fura gościa i jak się zeźli to będzie bidusia moje drogie Panie ... bidusia i to taka naprawdę straszliwa. Zielony ściskam mocno :loveu: mam nadzieję punktuje za wstawiennictwo :), nie daj się im!!!! ;) Quote
gagata Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Zabo, i tak Cię kocham....(tak po ciotczynemu..) Już złażę...:loveu: Quote
albiemu Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='gagata']Zabo, i tak Cię kocham....(tak po ciotczynemu..) Już złażę...:loveu:[/quote] cennaś, mądraś i wyjątkowaś :) :loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='albiemu']i to nie od Żaby a od Albiemu :mad: - proszę o powazne traktowanie Żaby bo to fura gościa i jak się zeźli to będzie bidusia moje drogie Panie ... bidusia i to taka naprawdę straszliwa. Zielony ściskam mocno :loveu: mam nadzieję punktuje za wstawiennictwo :), nie daj się im!!!! ;)[/quote] Kaś a ja... on sie na mnie focha:shake: Quote
Margo05 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Dobrze, że ja za mocno nie wlazłam, bo by już po Żabulku było :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zgnieciony by był :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gagata Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Szpileczko, Zaba się odfocha....tylko bąble na dłoniach wyleczy.... Quote
Saphira Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Tak, tak :lol::lol::lol: zdjecia prosimy :lol::lol::lol: ze sliczniutkim uśmiechniętym pyszczulkiem :lol::lol::lol: Quote
gagata Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Saphira']Tak, tak :lol::lol::lol: zdjecia prosimy :lol::lol::lol: ze sliczniutkim uśmiechniętym pyszczulkiem :lol::lol::lol:[/quote]Toż wcześniej pisałam,żeLejdi trzeba odchudzić najpierw, bo w kadr się nie mieści...:evil_lol: Quote
Miśka84 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='gagata']Toż wcześniej pisałam,żeLejdi trzeba odchudzić najpierw, bo w kadr się nie mieści...:evil_lol:[/quote] :turn-l::turn-l::turn-l: Quote
żaba88 Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='gagata']Szpileczko, Zaba się odfocha....tylko bąble na dłoniach wyleczy....[/quote] Bombli żadnych nie ma, a tak się zastanawiam czy nie chcecie zobaczyć Szpilki? Quote
żaba88 Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Zobaczę co da się zrobić ;) A z tym wyjątkiem to uwierzcie mi że nie ma co oglądać :diabloti: Quote
Saphira Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Pewnie, że chcemy :loveu::loveu::loveu: No i całą resztę też :loveu::loveu::loveu: No może poza jednym wyjątkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Miśka84 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 A ja Szpileczkę widziałam a Neczkę to nawet na żywo :eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='żaba88']Zobaczę co da się zrobić ;) A z tym wyjątkiem to uwierzcie mi że nie ma co oglądać :diabloti:[/quote] Zebys Ty miał jakies zdjecia moje w ogole :diabloti::evil_lol: Quote
Pszonka Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=3]wy tu sobie bla.. bla... bla...... :roll: a ja marzę, by zobaczyć zdjęcia Lejdy i Poziomki....... czy ktoś--- jakieś aktualne i wiarygodne posiada? Chętnie zobaczę :-(... Sorry, ale nie uwierzę... dopóki nie zobaczę........zwłaszcza Osobom " nie tutejszym"..... [B] Pozdrawiam.[/B][/SIZE][/FONT] [IMG]http://pu.i.wp.pl/?k=Mzk2NTQxNzYsNTI0MTUw&f=kjiujj3.gif[/IMG] [/CENTER] Quote
Margo05 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Pszonka, tu masz zdjęcia Poziomki :loveu: [url]http://www.dogomania.pl/forum/11403007-post349.html[/url] Quote
Pszonka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ładne, nie powiem... :) Wyglądała na mniejszą Psinkę :lol: ale jak się ma Dama...???[/SIZE][/FONT] :nerwy:[/CENTER] Quote
Pszonka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [CENTER][IMG]http://www.gify.org/bazagif/oczy/occhi164.gif[/IMG] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] wkrótce się TU rozejrzę :mad: bo Lejdi ( powinno być "Lady", bo tak wyjątkowo się prezentuje) naprawdę chciałabym zobaczyć.... :p [B] Pozdrawiam![/B][/SIZE][/FONT] [/CENTER] Quote
Recommended Posts