Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Toż ona do Reksio do ciepłego domku jedzie, a nie na Sybir:loveu:
Tylko się ceszyć.
JA do Niemczech 2 psiaki wysłałam, grzeją doope na kanapie.:loveu:
Tęsknota, tęsknotą, ale teraz czuję radość.:cool3:

Posted

Lejdi ma pewniejszy los, więc zapraszam na bazarek:p Psiaki na ulicy:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/11314353-post481.html"][IMG]http://i326.photobucket.com/albums/k434/mru_magda/Diego/DSC01202-1-1.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Jasne, najważniejsze by jej było dobrze. Nie mogę myśleć tylko o sobie, bardzo bym chciała dać jej dom, ale jeszcze nie mam warunków na psa (niedługo zaczynam pracę, nie wiem jak z czasem, bo jeszcze studia, przeprowadzka w najbliższym roku itd...) Decyzja o psie dla mnie jest porównywalna z decyzją o dziecku.

Posted

[quote name='viverna']Jasne, najważniejsze by jej było dobrze. Nie mogę myśleć tylko o sobie, bardzo bym chciała dać jej dom, ale jeszcze nie mam warunków na psa (niedługo zaczynam pracę, nie wiem jak z czasem, bo jeszcze studia, przeprowadzka w najbliższym roku itd...) Decyzja o psie dla mnie jest porównywalna z decyzją o dziecku.[/quote]
To bardzo odpowiedzialne, myslę, e warto poczekać, a za jakiś czas odmeinisz los jakiejś bidy;)
:loveu:

Posted

[quote name='gagata']Miśka...nie bądż taka hej do przodu:cool3: 10 strona,10...100 nie będzie,obiecuję...;)[/quote]
W takim razie jak cioteczka Gagata obiecuje, to będzie dobrze.
To może Dianka będzie prezentem na Mikołaja? ;):x-mas::santagri:

Posted

Ja na mojego wymarzonego huskiego, czekam już chyba 7 rok:placz:..i se jeszcze poczekam:roll:
Ale za 2 lata mam zamiar kupić dobcia z upatrzonej hodowli, albo adoptować.
Znając życie po drodze znów jakiegoś kundla przytacham do domu- to a propo tych trzeźwo do adopcji podchodzących.:lol:
Bo ja mam większe serce i szczęście niż rozum:cool3: