Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpisuje się na wątek, jak wrócę tak koło 12 zrobię ogłszonka, ale mogę sobie ten tekst przerobić?

Margo, a nic sie nie stalo, ja tak mam czasem jak na dogo, wejde w nie ten dział co trzeba:diabloti:

Posted

Rybcia zmieniaj jak chcesz byle efekt był.

Miśka84 napisał(a):

To Zaba powinien nam coś postawić za te ogłoszenia dla jego ulubienicy:roll:
:siara::siara::siara:

No pewnie! Bo te ogłoszenia to mi mają dom znaleźć :eviltong: Jak znajdziecie dom do postawie :evil_lol:
A na razie dziękuje w imieniu Lejdi.

Posted

Dziś mnie wena opuściła...jak sie ętemu psu robi test, to troszke nie ma pomysłu, dlatego z góry przepraszam za jakość.:oops:
Zaraz wstawię alegratkę z przerobionym tekstem- bo ten żaby jest piękny, ale długi i nie na wszystkich stronkach z ogłoszeniami mi się mieści.
Ogłoszonka będą w następnym poscie.;)

Posted

[quote name='Saphira']Rybka o co chodzi z tym sms-em ? Wiesz my tu wszystkie ciemne z tych ogłoszeń dlatego te adopcje tak stoją ?
Aby wyrożnic ogłoszenie na alegratce, muszę wysłać smsem kod- w zależności od rodzaju wyrożnienia kody sa następujące:

1pkt:
Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT).

3pkt:
Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT)

6pkt:
Wyślij SMS o treści G1 na numer 7636 koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT)

9pkt:
Wyślij SMS o treści G3 na numer 7936 koszt 10,98 zł

Jak wyślecie sms, dostaniecie kod zwrotny, ja go musze umieścić na alegratce i ogłoszenie zostanie wyróżnione.
Ja wydaję co miesiąc około 20zeta, obecnie jestem spłukana i nie mam nic na karcie.;)
POmoc mile widziana:loveu: