albiemu Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [CENTER][COLOR=green][B][SIZE=3][I]Dałeś mnie komuś na kilka dni minęło już ponad dwa lata czasem jeszcze mi się śnisz i zastanawiam się czy z serca końca świata wspominasz mnie tak jak ja Ciebie wspominam pod powiekami znów na spacerze z Tobą bywam w rzeczywistości jestem niczyja i bezdomna pomimo Twojej obojętności wciąż pogodna bo wierzę w ludzkie serce chodź tak mnie zdradziłeś i zastanawiam się jak tęskniłam i czekałam gdzie byłeś?[/I][/SIZE] [/B][/COLOR] [B][COLOR=red][SIZE=3] [IMG]http://i35.tinypic.com/rbcz6p.jpg[/IMG][/SIZE][/COLOR][/B][/CENTER] Quote
żaba88 Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [IMG]http://i38.tinypic.com/jfuryr.jpg[/IMG] Kogo może tak wypatrywać? Quote
gagata Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Zeby taki pies marnował się bez ludzia.... Quote
gagata Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Lejdi,może namówimy kogoś na ogłoszenia dla ciebie,co? Albo jakieś allegro... Quote
Talcott Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Poprosimy Ciotkę Mikędominikę - jest kochana i zrobi!!!! Quote
gagata Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Jak by trzeba coś tam pokryć, to ja dam... Quote
Margo05 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Trzeba by panienkę do metra ogłosić. Na e-metro.pl Niech jakaś dobra dusza ją tam ogłosi, moze trafi do papierówki. Ja już dziś nie dam rady :oops: Quote
żaba88 Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Lejdi ma kilka ogłoszeń i allegro. Margo chyba źle podałaś adres stronki. Znalazłem emetro.pl ale tam ogłoszeń nie widzę... Quote
Margo05 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Z emetro.pl jest przejście na cafeanimal.pl z tym, że teraz trzeba chyba założyć konto. Wczesniej tak nie było :cool3: Quote
gagata Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Lejdi, o czym oni mówią? Jakieś konta,przejścia....Kiedy ja to wszystko zgłębię...Zdążę przed 80 ?:shake: Quote
żaba88 Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 [quote name='Margo05']Z emetro.pl jest przejście na cafeanimal.pl z tym, że teraz trzeba chyba założyć konto. Wczesniej tak nie było :cool3:[/quote] Tak właśnie trafiłem, ciotki czytać się nauczyć! Pierwszy post, ogłoszenia ----> [URL]http://zwierzaki.cafeanimal.pl/Lejdi,4509[/URL] Quote
weronika1 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Piekna Damo, hop szybciutko do domku! Quote
Saphira Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Wstawiłam to cudo jeszcze raz na profil. Może po tej akcji cegiełkowej ktos zwróci na nią uwagę. Jest śliczna. Quote
Talcott Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='gagata']Lejdi, o czym oni mówią? Jakieś konta,przejścia....Kiedy ja to wszystko zgłębię...Zdążę przed 80 ?:shake:[/quote] Nieeeeee daj spokój:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts