Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żaby jadają głównie mięso :) Jak przyszedłem to Lejdi już spała. A co do tego zapytania z allegro to, to coś w Bieszczadach jest na końcu świata a transport to już dopiero będzie zagadka...

Posted

Mięso - to muchy głównie - prawda??? Nic nie umiem ugotować takiego:shake::shake::shake:
Lejdi, no to nie może tak być -że do " chłopa na łańcuch":angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

Wiecie co ? w Bieszczadach brak psów bo wszystkie wilki pozjadały....:-(:-(:-(
Własnie jade w piatek w Bieszczady na łikend i tam gdzie będę też był kiedys pies ale zostało tylko rozszarpane futro....:-(:-(:-(

Posted

Zabko,myślę że ona za delikatna na Bieszczady....pewnie w schronie są silniejsze i większe psy, którym by to miejsce pasowało...(byle nie Rycerz..)Ona nawet nie wie,co to jest mróż...

Posted

gagata napisał(a):
Zabko,myślę że ona za delikatna na Bieszczady....pewnie w schronie są silniejsze i większe psy, którym by to miejsce pasowało...(byle nie Rycerz..)Ona nawet nie wie,co to jest mróż...

Wprawdzie nie znam Lejdi osobiście, ale z wyglądu również nie pasuje mi do zimy w Bieszczadach, o ile ta zima nie jest w chałupce przy kominku :evil_lol:

Posted

żaba88 napisał(a):
No to w takim razie jak myślicie, sprawdzać ten dom w Bieszczadach?

Sprawdzić zawsze można coby szansy nie przeoczyć. Jak beda wątpliwości to suni nie damy i tyle. Czy pytaliście gdzie Lejdi ma mieszkać ? / dom, buda/
To jedno z pierwszych pytań jakie właścicielom zadaje..... co nie znaczy ze bude zupełnie wykluczam bo Baca np. stworzony do budy ale Lejdi to raczej domowa panienka. Zimy w Bieszczadach cięzkie....:roll: Ale żaba wspominał cos o kominku....:eviltong: