Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej:lol:

Świetnie by było, jakby każdy pokazał siebie z psiakiem i podpisał zdjęcia imionami :evil_lol:

Fajnie bedzie zrobic liste, która wszystko uporzadkuje. Będziemy wiedziec, który piesek do kogo należy i jak ma na imię właściciel i jego pupil. Nie będzie wiecej problemów i prób przypisania psiakowi wlaściciela i odwrotnie.

Mamy już galerię "my i nasze yorki" i tam wrzucamy zdjęcia na bieżąco.
Tu chciałabym zrobic zestawienie jednorazowe. Jedynie dopisywałyby się osoby, które są nowe lub ktos kto dokupił nowego psiaka i chciałby sie z nim pokazac..

Zachęcam więc, żeby każdy stworzył tu swoje miejsce, gdzie pokaże zdjęcie swoje i obok psiaka podpisane imionami prosto i jasno:lol:

Potem jak któs rzuci temat o sobie i psiaku nie bedziemu musieli sie dlugo zastanawiac, wystarczy zerknac TU- LISTA KT :evil_lol:

Ja jeszcze dziś sie dopiszę:cool3:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='g@l@xy']a gdzie konie????

Miało byc my i pieski...:) ale proszę, ja i Etymon :) Niestety, nie było komu zrobić mi zdjęcia z oboma, czyli z Etymonem i z Dopingiem ;)
A zdjecie ja+ psy+ konie i jeszcze plus auto, musi jeszcze poczekać, ale już mocno się przymierzam do jego zrobienia :cool1:

Posted

g@l@xy napisał(a):

A u kogo uczyłaś się ?

Jeżdzić? A no u paru osob (Anna Wolska z Pony Club bartoszewo, Jan Skoczylas, Iza Lipska, to z takich rozpoznawalnych osob), ale większosc to niestety sama, bo funduszy brak :)
Ps. zaraz nas stad pogonia z offtopem :D