kajkoowa Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Mam nadzieje że duuuzooo:loveu: ładna Jaga:loveu: Quote
WeronikaM Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Patisa napisał(a):będzie i Frod...i to dużoo:cool3: ale dopiero jak wrócę do domu w piatek:evil_lol: no to czekamy :loveu: Quote
aneczka23 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Patisa, może i mnie dawno tu nie widziałaś, ale tylko dlatego, że się nie udzielałam. Bywam natomiast regularnie u Frodka i Sary oraz u białej księżniczki boksiowej. Pozdrawiamy Was serdecznie :lol: Quote
kajkoowa Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Czekamy, czekamy:cool3::cool3: Mam nadzieje, że zostana szybko dodane;) Quote
Patisa Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f976/duze-hodowle-113099/index35.html#post12296258 Trochę się naprodukowałam, ale zwyczajnie mnie zamurowało. Hodowla SASQUEHANNA to zwyczajna rozmrażalnia psów, w dodatku głośno przyklaskuje jej ZK :angryy: no trzymajcie mnie, bo wyjdę z siebie!:zly7: Quote
Patisa Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Odmowa posłuszeństwa:diabloti: Odpoczynek Relax:cool3: Kłus;) Quote
Cieplutkaa. Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Jakie piękne zdjęcia :loveu::loveu::loveu: Aż zabrakło mi słow, gdy je zobaczyłam - a uwierz mi, że to się nie zdarza często xDD No boooskie po prostu! Fotki - piękne, Psiak - megaśny, Modelka na zdjeciach (czy to Ty czy jakaś swiatowej sławy modelka/aktorka :razz:) - bardzo kobieca :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: No cudowne....:multi::p:lol::loveu: A to zdjęcie spodobało mi się najbardziej PS: W wolnej chwilce zajrzyj do mnie, bo mam nowego sczyla Quote
Martens Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Frodo przystojniak jak zawsze, ale Ty... :crazyeye: Super wyglądasz :loveu: Quote
Patisa Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Justy$ka napisał(a):Jakie piękne zdjęcia :loveu::loveu::loveu: Aż zabrakło mi słow, gdy je zobaczyłam - a uwierz mi, że to się nie zdarza często xDD No boooskie po prostu! No cudowne....:multi::p:lol::loveu: A to zdjęcie spodobało mi się najbardziej Frodzio pięknie wyszedł :loveu: Dzięki za miłe słowa;) Martens napisał(a):Frodo przystojniak jak zawsze, ale Ty... :crazyeye: Super wyglądasz :loveu: Ale że co... sugerujesz, że na co dzień tak nie wyglądam?:razz: np. w dresie?:roflt::roflt::roflt: Dzięki dziewczyny...ale skupmy się na Frodku :oops: Quote
Martens Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Dobrze wiesz, co miałam na myśli :diabloti: Wiesz, zwykle na fotkach wyglądałaś po prostu ładnie, ale na tych po prostu och i ach, przykuwasz większą uwagę niż Frodas :evil_lol: Quote
Izuuus Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Ile pięknych fotek :-o http://img38.imageshack.us/img38/2349/1002796.jpg jaka biel :cool3: Ślicznie razem wyglądacie :loveu::loveu: A z Sarą też takie śliczne fotki będą ? :cool3: Quote
kajkoowa Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 No, czyli nie tylko ja ubieram się pod kolor psa:evil_lol: Super Frodek a jaka modelka:cool3: http://img199.imageshack.us/img199/309/1002823.jpg ślicznie:loveu::loveu: Głaski:lol: Quote
Patisa Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Kaja10014 napisał(a):No, czyli nie tylko ja ubieram się pod kolor psa:evil_lol: a ba! :lol: przydałaby mi sie swoja droga taka garsonka...jakaś kremowa z czarnymi elementami :evil_lol: dziękować za odwiedzinki;) Quote
Patisa Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Martens napisał(a):Dobrze wiesz, co miałam na myśli :diabloti: Wiesz, zwykle na fotkach wyglądałaś po prostu ładnie, ale na tych po prostu och i ach, przykuwasz większą uwagę niż Frodas :evil_lol: oj, to niedobrze:eviltong: to Frodasa sesja miała być :evil_lol::eviltong: Izuuus napisał(a):Ile pięknych fotek :-o A z Sarą też takie śliczne fotki będą ? :cool3: z Sarą to raczej na sportowo. No...chyba,z e kiedyś ją nauczę "stój", i pojadę na kundelkową wystawę:cool3: Quote
kamilka91 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Zdjęcia piękne... Aż mnie zatkało :evil_lol: Patrycja - Ty i Frodo pięknie razem wyglądacie :loveu: A jakiż on piękny, taki dostojny i męski :cool3: (i Ty też podobnie, z tą różnicą, że jesteś kobieca a nie męska :evil_lol:). No, słowem, idealny. :loveu: Cudowne te zdjęcia :loveu: Quote
Patisa Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 kamilka91 napisał(a):Zdjęcia piękne... Aż mnie zatkało :evil_lol: Patrycja - Ty i Frodo pięknie razem wyglądacie :loveu: A jakiż on piękny, taki dostojny i męski :cool3: (i Ty też podobnie, z tą różnicą, że jesteś kobieca a nie męska :evil_lol:). No, słowem, idealny. :loveu: Cudowne te zdjęcia :loveu: Dziękuje Kamilko serdecznie :oops: Teraz to mam dowód, że dalmatyńczyki były mi pisane :lol: A odstroić się musiałam, bo przy tak eleganckim psie wyglądałabym głupio, gdybym się ubrała inaczej :lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts