peate Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 faktycznie super, że trafił im się taki fajny domek :multi: a jak tam z ich łapkami? dalej kuleją? Quote
Jola_K Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 jeden kueje a jeden jest niewyrazny :roll: ale pomimo tego mruczy wlasnie na moich kolanach Quote
gapcio Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 No dziewczyno - jeśli to prawda to kamień z serca:multi:. Mam nadzieję, że już nic się nie zmieni i będę miała okazję poznać klony osobiście za parę tygodni:cool3:. pozdrawiam i życzę bezpiecznej podróży. Quote
peate Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 może przeczuwają, że niedługo będą musiały Cię opuścić, no i wykorzystują te kilka dni na ostatnie przytulanki :loveu: Quote
peate Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Kloniki, dopóki jeszcze nie w domkach to w górę! :kociak::kociak::kociak: Quote
Jola_K Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 wczorajsza pozno wieczorna wizyta u weta wykazala, ze powodem slinienia sie jednego z klonow jest... nadzerka na jezyku nie zauwazylam tego!! ciesze sie ze to tylko herpesik :lol: 8) mamy mazidlo na jezyczek i antybiotyk jutro wyruszamy w podroz do nowego domu relacja po moim powrocie z podrozy - w sobote ***** kilka kotow u mnie, z osobnych grup, nie majac ze soba kontaktu choruje na kk czy to felovax daje takie powiklania? moze jakas trefna seria? Quote
Jola_K Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 tak, jutro wyruszamy ciezko sie rozstawac, sa bardzo kontaktowe ech Quote
halbina Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 trzymamy kciuki! Jolu... masz całe stadko... dzieci jadą do siebie, wiec nie smuć sie! Quote
gapcio Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Przed godziną 18-stą odebrałam sms, że kociaczki zapoznają się z nowym domkiem i są rozkoszne, a rodzinka bardzo się cieszy z ich przybycia.:multi: Czekamy na relację Joli. Oby jak najwięcej takich wiadomości:lol: Quote
peate Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 super :loveu: na pewno szybko się zadomowią :diabloti: Quote
peate Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 ciekawe czy po wczorajszej nocy i dzisiejszym dniu nowi Państwo są nadal tak bardzo zachwyceni klonikami ;) Quote
Jola_K Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 gapcio napisał(a):Przed godziną 18-stą odebrałam sms, że kociaczki zapoznają się z nowym domkiem i są rozkoszne, a rodzinka bardzo się cieszy z ich przybycia.:multi: Czekamy na relację Joli. Oby jak najwięcej takich wiadomości:lol: tak :) kotki sa w nowym domku od czwartku po poludniu jak pisala gapcio, to dobry domgapcio dziekuje :Rose: *** po przyjezdzie kotki od razu zaczely zwiedzanie, zapoznaly sie z kazdym katem jeden wedrowniczek zszedl na parter i rozmiauczal sie zalosnie, bo poczul ze zostal sam, ze sie zgubil na moj glos przybiegl szybko, rozmruczany, skarzac sie co go spotkalo malenstwa maje :loveu: nie wiem jakie iniona nadala im ich mala opiekunka, ale pewnie wkrotce wszytko sie wyjasni mam zdjecia z podrozy i z nowego domku, ale pozwolcie ze pozniej wkleje, teraz musze do kotkow i do weta na zastrzyki Quote
peate Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 super, że klonikom się spodobał nowy domek :multi: Quote
Jola_K Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 dzisiaj Pani Grazyna obiecala mi przeslac zdjecia kocurkow, ktore juz na calego sie zadomowily sa wychwalane niesamowicie, juz kochane najmocniej pod sloncem nie moglo byc inaczej one od razu chwytaja za serce :loveu: Quote
Jola_K Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 no mam juz :p chyba z 15, cudnosci moje.. zaraz jak skoncze ciuszkowa aukcje, wkleje dla Was kloniki :loveu: Quote
Jola_K Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 wiesci o klonikach :1luvu: Witam:) Nasze kocurki nazywaja się Wiki ( ma czerwoną obrożkę), Szoszon (niebieską) i Presto (rożową). Wiki śpi ze mną:), Presto układa sie w łożku Gosi, a Szoszon u Niki:). Wczoraj były pierwszy raz na spacerku w ogrodku. Były bardzo zainteresowane, ślicznie wyglądały słuchając innych odgłosow no i stąpając po zupełnie innym podłożu:). Wszystkie czuja się doskonale, mają karmę, ktorą pani poleciła, a piasek jednak kupuje silikonowy, bo lepiej jednak pochłania wszystko, nawet zapach. Kotki mają dwie pory do zabaw, od 6 do10, po sniadanku, potem sobie drzemią, albo tylko zwiedzają, a potem po kolacji od 20 do 23-24:). Nic nie niszczą, nie zrzucają, lubią tylko obgryzać karton po mleku:). Same upominaja się o pieszczoty, są naprawdę kochane:) Bardzo się cieszymy, ze trafiły właśnie do nas. Pozdrawiam oto galeria zdjec (troszke je okroilam, by bez zgody nie umieszczac wizerunku opiekunek) sesja w kartonie i na stopniach... ... Quote
Jola_K Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 wszedzie wszysciutko musze zobaczyc! kominek... i nie tylko.. Quote
Jola_K Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 teren rozpoznany, teraz obserwujemy i rozrabiamy :diabloti: Quote
Jola_K Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 a potem ANIOLKI! :loveu: w nowych obrozkach :loveu: pracowity dzien... Quote
Jola_K Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 i znowu zabawa! :diabloti: wyczerpani zabawa? to do misek! :) Quote
Recommended Posts