Jola_K Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Kotki znalazly jeden wspolny dom w Katowicach w sierpniu 2008 maja swietny dom, kochajaca rodzine i opieke o jakiej mozna marzyc mam stale wiesci i zdjecia bardzo sie ciesze ze dostaly swoja szanse edycja 30.12.2009 jednak......... sielanka w nowym domu trwala do grudnia 2009roku, kiedy to Szoszonek, najmniejszy z braciszkow, zachorowal infekcja gornych drog oddechowych, odwodnienie trzy dni leczenia, zaledwie trzy dni walki odszedl 29 grudnia 2009 o godz. 20:15 na rekach swojej Pani placzemy wszyscy zadajac sobie pytanie, dlaczego? :placz: pozostale dwa kotki beda miec pelna diagnostyke Szoszonku ['] ************************************************************************************ TRZY CZARNE KLONY zwane tez pszczolkami 8) trzy kocurki sa u mnie od 15 czerwca jak je zabralam mialy ok 3-4tygodni (urodzone ok 20-25maja) na poczatku trzy pary oczu ciekawie spogladaly z kata klatki jednak juz po paru godzinach pokazaly ile energi w nich drzemie :diabloti: to slodziaszki niesamowite, a jacy aktorzy?! na widok czlowieka zaczynaja mruczec, ukladac sie u stop, wywalaja brzuszki do gory, robia takie miny ze pekam ze smiechu lubia byc tulone, lubia gdy sie do nich mowi co kilka sekund maja nowe pomysly, przemieszczaja sie z predkoscia swiatla nie nadazam za nimi mam ich dosc, wiec zaczelam szukac im domow :-o :lol: sa dwukrotnie odrobaczone w przyszlym tygodniu beda zaszczepione przebywaja w domu, doskonale wiedza do czego sluzy kuweta i gdzie mozna ja znalezc zdjecia z poczatku lipca i ostatnie tak spimy... :loveu: i tak broimy :diabloti: "czy ktos sie w nas zakocha" Quote
peate Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 słodziaki :loveu: już po oczkach widać, że to niezłe rozrabiaki :razz: Quote
Jola_K Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 sa okrrrrrrrrrrrrrrropne :roll: kto je chce? oddam chocby dzis w trojpaku zawioze szybko sie ulotnie ;) Quote
peate Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 nie wierzę, że tak chętnie się "pozbędziesz" takich słodkich maluszków ;) ale byłoby nieźle gdyby znalazł się ktoś chętny na taki rozbrykany trójpak :evil_lol: Quote
Jola_K Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 kociaki sa slodkie, dlaczego nikt ich nie chce? ps spieszcie sie, slysze jak sie morduja pod drzwiami lazienki :roll: Quote
halbina Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 miałam takich trzech czarnych budrysów... zbońców... Quote
Jola_K Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 nastapil atak klonow na moj pokoj :roll: sa w trakcie demolki... Quote
peate Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 i jakie straty? są ofiary w ludziach lub innych żywych istotkach? :evil_lol: Quote
peate Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 może komuś się nudzi w domu i chciałby mieć super rozbrykanego kociaczka :cool3: Quote
Jola_K Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 dzisiaj odkryly ze moje nogi to drapak :roll: no ale jest szansa sie ich pozbyc :diabloti: zadzwonila do mnie kobieta ze chcialaby je adoptowac, mowila o dwoch ale swteirdzila ze jak sa trzy w kupie to i trzy wezmie ma domek w szergeowcu, zawsze miala koty, ostatni byl juz tylko jeden, kastrat, umarl z powodu starosci ['] fajnei ze chce trzy, ale wiadomo ze na takie trzy zboje trzeba miec warunki i cierpliwosc kotki za meisiac trzeba poraz drugi zaszczepic, to ciagla opieka nad takimi maluchami kotki maja byc wychodzace do ogrodka warunek kastracji przyjety z lekka obawa, bo poprzedni jej kot mial problemy z nerkami i boi sie o te teraz potrzebuje pomocy w wizycie przedadopcyjnej, domek w KATOWICACH Quote
ptysiaczek Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Super że jest chętny na trójpak. Ale ja bym sie jeszcze o ten ogródek dopytała, żeby mieć pewność, że nie będzie jakiejś tragedii. Quote
Jola_K Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 domek bedzie mial wizyte, tak latwo nie oddam maluchow ;) zaszczepilismy sie kotusie maja juz swoje wlasne ksiazeczki, uzupelnilam wpisy o odrobaczeniach itp u weta maluszki mruczaly i robily maslane oczka, nic a nic nie boja sie bialych fartuchow :lol: teraz spia, albo udaja... nie wiem, nie zagladam do nich, niech wypoczna Quote
paros Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 To trzy diabełki idą do jednego domku :lol: A masz już kogoś do sprawdzenia domku? Quote
Jola_K Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 zobaczcie jakie to lobuzy, pokoj mam jakby huragan przeszedl! wszystkie rachunki mi przemieszaly! o prosze! Quote
paros Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='Jola_K']wlasnie szukam.... Mamy dogomaniaków w Katowicach:lol: Diana79 link do jej profilu Quote
diana79 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 przykro mi bardzo ale nie dam rady sprawdzić domku, mam dwu miesięczne dziecko a mąż całymi dniami w pracy siedzi, ale na katowickim wątku jest sporo dogomaniaków z Katowic i okolic, dajcie zapytanie na pewno ktoś się zgłosi tu wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75461 Quote
peate Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 no i jak tam kloniki? kotki już w domkach czy jeszcze nie? Quote
Jola_K Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 jeszcze nie ciagle suzkam osoby do wizyty przedadopcyjnej :roll: ********* a teraz zagadka: kto biega z MOIMI koralami i zahaczajac o miske wylewa cala wode na wykladzine? :evil: kto rozwala ksiazki i plyty na polkach? kto "przeczytal" cala gazete i jej fragmenty sa w calym domu? kto wiecznie ma sily i chec do zabawy i wlasciwie moglby nie spac? a kto udaje niewiniatko i robi maslane oczka jak schwytasz jedno takie? jest jedna odpowiedz Quote
peate Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 halo, halo szukamy kogoś z Katowic! ludzie odezwijcie się! Quote
Isabel Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Z Katowic jest np. maciaszek. Pytałaś jej Jolu? Quote
Recommended Posts