SZPiLKA23 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Smiejcie sie ale to jest szpic wilczy po tuningu ;) Quote
Neczka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 nie będziemy się śmiać, bo taka prawda :eviltong::evil_lol: jakby miał więcej ruchu, odchudził się troszkę i by go wykąpać i wyczesać... :roll: Quote
mru Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 moim zdaniem bardzo podobny :) wolfspitz Zenuś szuka domu! Quote
SZPiLKA23 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Neczko jak znajdziesz chwile obejzył czy ma moze tatuaz w uchu... roznie bywa mozliwe ze został oddany przez slepote Quote
Neczka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Jasne ;) ...też tak ostatnio się zastanawiałyśmy nad tym oddaniem przez ten "ubytek" :shake: Quote
Neczka Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Zapomniałam wczoraj napisać - tatuażu ni ma :shake: Za to Zenon wczoraj wygłaskany przez Ewelinę, to jej ulubiony pies w schronisku ;) Quote
TYGRYS-ica. Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 jaki śliczny misiek :loveu: czy oprocz domku cos mu potrzebne??? podniose narazie przynajmniej :-) Quote
Ra_dunia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Zenusiowi stanowczo najbardziej potrzebny jest domek :) Quote
Ra_dunia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Dziewczyny - jaki Zenuś jest w relacjach z innymi psami (chodzi zwłaszcza o starsze psy)? Czy miał kontakt z kotami?? Dzięki za szybkie informacje :) Quote
TYGRYS-ica. Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Ra_dunia napisał(a):Zenusiowi stanowczo najbardziej potrzebny jest domek :) aha to w takim razie szukamy ;) Quote
Ra_dunia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='TYGRYS-ica.']aha to w takim razie szukamy ;) No właśnie szukamy, szukamy... I dlatego potrzebujemy pilnie informacji: 1) stosunek Zenusia do innych psów (zwłaszcza starszych) 2) jeśli się da jego stosunek do kotów (wiem, że trudno to sprawdzić, ale może akurat to wiecie...) :D Quote
Charly Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Ra_dunia']No właśnie szukamy, szukamy... I dlatego potrzebujemy pilnie informacji: 1) stosunek Zenusia do innych psów (zwłaszcza starszych) 2) jeśli się da jego stosunek do kotów (wiem, że trudno to sprawdzić, ale może akurat to wiecie...) :D podnosze:) Quote
TYGRYS-ica. Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Ra_dunia']No właśnie szukamy, szukamy... I dlatego potrzebujemy pilnie informacji: 1) stosunek Zenusia do innych psów (zwłaszcza starszych) 2) jeśli się da jego stosunek do kotów (wiem, że trudno to sprawdzić, ale może akurat to wiecie...) :D kto udzieli wyczerpujacej odpowiedzi?? :lol: Quote
Charly Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Dziewczyny odpowiedz na powyzsze pytanie+ wielkość Zenusia (kolankowy?;) napiszcie prosze także do Gameboy na pw Quote
Becia66 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Charly']Dziewczyny odpowiedz na powyzsze pytanie+ wielkość Zenusia (kolankowy?;) napiszcie prosze także do Gameboy na pw Tak, Zenuś jest kolankowy. Jest w boksie z jedną sunią, dookoła przez siatkę inne psy i nigdy nie widziałam żeby choć warknął na którego. On jest bardzo spokojny, niestrachliwy, leży tylko sobie grzecznie najczęściej i nawet nie podnosi sie specjalnie jak wchodzimy bo taki ufny.......A koty ? no cóż, przyznam że nie jesteśmy w stanie tego sprawdzić ale jego usposobienie ugodowe chyba rokuje dobrze....:roll: Quote
Charly Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 becia66 napisał(a):Tak, Zenuś jest kolankowy. Jest w boksie z jedną sunią, dookoła przez siatkę inne psy i nigdy nie widziałam żeby choć warknął na którego. On jest bardzo spokojny, niestrachliwy, leży tylko sobie grzecznie najczęściej i nawet nie podnosi sie specjalnie jak wchodzimy bo taki ufny.......A koty ? no cóż, przyznam że nie jesteśmy w stanie tego sprawdzić ale jego usposobienie ugodowe chyba rokuje dobrze....:roll: ok. proszę napisz tak do Gameboy. Quote
TYGRYS-ica. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 a ja podniose Zenusia na pierwsza.. :eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Zenus wygłaskany i odpchlony jako jeden z niewielu psow zniósł to bez jakiegokolwiek sprzeciwu :) naprawde jest kochany :) Quote
Neczka Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 No i jest ukochanym psem jednej z wolontariuszek - Eweliny, więc wygłaskany jest chłopak za każdym razem :) Quote
SZPiLKA23 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Wygłaskany i nakarmiony wyczesany i w ogoleeee wreszcie sie zajmuje ktos tylko nim, Ewelina ma wielkie serce :) Quote
Recommended Posts