clockwork Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:mdleje:LE malutko fotek :roll: czuje sie nie zaspokojona :roll: jaka dumna mamcia :loveu::loveu: z pisklaczkiem koffanym :loveu: Quote
MARCHEWA Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Już wstawiam następne,bo ciotka Clockwork mi tu swoje niezadowolenie okazała:evil_lol::lol::evil_lol: Proszę: Quote
MARCHEWA Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Trochę rozmazane,bo ona ciągle fika,bryka i ciężko uchwycić;) Quote
clockwork Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 nie przeszkadzaj sobie ciociu marchewo.. wrzucaj dalej :razz: ja tyko chciałam powiedzieć aaaaaaaahhhhhhhhh :mdleje: :loveu: sie dziewczynce udało... w połowie (jeszcze domek) a mogła być już za TM Quote
Alicja Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:słynne Marchewkowe schodki :p http://img241.imageshack.us/img241/2424/dsc02787kh7.jpg dokładnie ...cioteczka odchowała , wykarmiła mleczkiem dla szczeniaczków :loveu::loveu: Quote
Aarionne Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Moja koleżanka bardzo chciałaby wziąc Milkę do siebie, to jest miłość od pierwszego wejrzenia :) Marchewo, ona chce do Ciebie zadzwonić, podaj mi swój numer :) DOM jest fantastyczny, psiula miałaby tam cudownie! :) Quote
MARCHEWA Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Aarionne napisał(a):Moja koleżanka bardzo chciałaby wziąc Milkę do siebie, to jest miłość od pierwszego wejrzenia :) Marchewo, ona chce do Ciebie zadzwonić, podaj mi swój numer :) DOM jest fantastyczny, psiula miałaby tam cudownie! :) Wysłałam telefon na pw.;) A coś więcej o domku można wiedzieć i co z transportem:roll: Quote
MARCHEWA Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114550 Wątek transportowy. Quote
MARCHEWA Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Właśnie jestem po rozmowie z miłą osóbką zainteresowana Milką i wygląda na to,że super domek się szykuje dla mojej malizny:loveu: Quote
Aarionne Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 wiem, że juz rozmawiałyscie przez telefon i chyba wszystko jest ok :) Bardzo się cieszę. Wklejam to, co mi napisała moja koleżanka jeszcze wczoraj: docelowo pies bedzie mial zapewnione: jedzenie, nocleg, posiadlosc na mazurach (ale bez aktu wlasnoci ;] ), duzo rozrywki i dobrej zabawy (podczas pilnowania dzialki), mozliwosc wyrzycia sie i pokazania co mysli na temat "niedobrych" ludzi, od czasu do czasu podczas wakacji wyjazdy w delegacje by przypilnowac interesow na dzialce letniskowej (isnieje mozliwosc korzystania z kapieliska naturalnego opodal), prace w mlodym zespole (z sasiednich domkow jednorodzinnych), wyrozumiałą pania prezes i uwielbiajacych psy dyrektorow. Jestem pewna, że Milce będzie tam super dobrze :) Quote
Alicja Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 :loveu::loveu:Mleczynko .....szczęściaro ty Nasza :loveu: Quote
MARCHEWA Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Transport chyba już dogadany;)Milka będzie miała kolegę w podróży: Quote
MARCHEWA Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Dobrze,że Milce szykuje się domek z ogrodem,bo to jest wulkan energii:evil_lol:jeszcze dobrze nie chodzi,a wszędzie jej pełno,zaczepia wszystkich dookoła,szczeka,warczy......mała złośnica;) I dlatego nowi pańciowie muszą pamiętać,aby pozatykać wszystkie dziury w ogródku,aby Milka gdzieś nie wpadła. Quote
clockwork Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 :multi::multi: miśki jadą w Polske :loveu::loveu: Quote
MARCHEWA Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Za parę minut jedziemy z malutką do Gliwic;) Quote
Alicja Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 [quote name='MARCHEWA']Za parę minut jedziemy z malutką do Gliwic;) a jamnisiowaty też :razz::razz: Quote
MARCHEWA Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Jamnisiowaty i Milka juz u Bonsai 88 w Gliwicach. Milka przed odjazdem jak zbierałam rzeczy wlazła do składu z węglem i się troszkę upiększyła:crazyeye::evil_lol:.Trzeba na nią uważać,bo wchodzi tam,gdzie nie powinna i może jej się krzywda stać,ja w ogrodzie wszystkie dziury pozatykałam,ale o składziku zapomniałam:oops: Quote
halbina Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 a kto nam zrelacjonuje podróż i odbiór? fajnie, że pojechały "do siebie"!!! Quote
Alicja Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to bonsai będzie miala wesoło w podróży :razz::razz: Quote
Recommended Posts