hovomaniaczka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Dnia 23 Lipca 2008 roku znaleziono jamniczke miniaturke gladkowlosa o rudej masci. Ma okolo 4 lata, miala juz mlode i wyglada na suke hodowlana. Znaleziono ja w Michalowie kolo Warszawy. Chetnego do wziecia suni prosze o kontakt na numer 503 894 206. Dziekuje! Quote
Isadora7 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 hovomaniaczka napisał(a):Dnia 23 Lipca 2008 roku znaleziono jamniczke miniaturke gladkowlosa o rudej masci. Ma okolo 4 lata, miala juz mlode i wyglada na suke hodowlana. Znaleziono ja w Michalowie kolo Warszawy. Chetnego do wziecia suni prosze o kontakt na numer 503 894 206. Dziekuje! Jakies zdjęcie przydałoby się/ Quote
hovomaniaczka Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 A no jasne zdjecie - to jest po wizycie u weterynarza. Quote
malagos Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 co a jamnisią? Moze własciciele sie odnaleźli? Quote
hovomaniaczka Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Jak na razie się nikt się po nią nie zgłosił i prawdopodobnie zostanie z nami. Nie wiem tylko, czy mój kot będzie mógł to spokojnie przyjąć, że pies będzie z nami mieszkać (chociaż i tak już to robi ;) ). Czekamy z mamą do końca tygodnia, jeżeli nikt się po nią nie zgłosi to u nas zostanie i wtedy co nieco o niej napisze w dziale z jamnikami :cool3: Quote
malagos Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Oj, to sie cieszę :p Moze los tak wybrał, ze trafiła do Waszej rodziny? Moja Pelasia tez sie do nas przybłąkała i nigdy nie miałam i nie mam kochańszego psa! Quote
mimiś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 hovomaniaczka napisał(a):Jak na razie się nikt się po nią nie zgłosił i prawdopodobnie zostanie z nami. Nie wiem tylko, czy mój kot będzie mógł to spokojnie przyjąć, że pies będzie z nami mieszkać (chociaż i tak już to robi ;) ). Czekamy z mamą do końca tygodnia, jeżeli nikt się po nią nie zgłosi to u nas zostanie i wtedy co nieco o niej napisze w dziale z jamnikami :cool3: I takie zakończenia lubimy najbardziej!:loveu::loveu: Quote
hovomaniaczka Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 I decyzja zapadła - jamnisia zostaje z nami! Quote
malagos Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 to teraz pozostaje tylko zmienic tytuł na baaaardzo optymistyczny i poprosić moda o przeniesienie do działu szczęśliwców :p no i życzyć Wam i suni wszystkiego naj! :multi: Quote
hovomaniaczka Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Tak tez zrobie! :D Jeżeli ktoś bedzie na tyle mily i mi pomoze, bo nie wiem jak mam tytul zmienic... Quote
hovomaniaczka Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Ojej - widzę, że tytuł już zmieniony i temat przeniesiony. :multi: Bardzo dziękuje za pomoc!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts