jotka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Ludzie byli razem. Pozyskali szczeniak, żeby wyrósł na stróża. Ludzie się rozeszli. Zimą 2005/2006 - pamiętacie te śniegi i mrozy? Pluto został sam. Po prostu, na śniegu. Bez budy, jedzenia, picia. "Ludzie pokazali klasę" Sąsiadka zaopiekowała się psem. Karmi, zmusiła właściciela do zrobienia budy. Przez dwa lata pies miał swój kąt.Teraz posesję ktoś kupił i Pluto nie ma gdzie się podziać. Na razie, dokąd nie podjęto żadnych prac na posesji, jest wciąż tam. Nie wiemy ile ma czasu na znalezienie domu. Pluto jest duży. Wciąż przebywa na posesji w Wojkowicach k. Będzina. Ma 4 lata. Jest bardzo przyjacielski, ale nie ułożony. Nie umie chodzić na smyczy, z radości skacze na człowieka. Ale jest młody, szybko się nauczy. Będzie dobrym stróżem. Odstraszy posturą. Quote
Rybka_39 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 http://www.kupiepsa.pl/detail.php?siteid=28706 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1547777_zostalem_samotny_teraz_kaza_mi_zniknac.html Na 1!:multi: Quote
jotka Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Dzięki Rybko za ogłoszenia, na razie cisza zupełna.Wstawiłam Pluta na Cafeanimalia, może ktoś go tam zauważy. Quote
jotka Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Nikt nie dzwoni, nikt się nie interesuje:placz: Quote
HebaNova Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 podajcie więcej szczegółow w pierwszym poście, gdzie dokładnie jest pies? Quote
Lucy* Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Lucy* napisał(a):a foty by się przydały dobra to mnie się nie otworzyły :oops: :eviltong: Quote
HebaNova Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 wakacje najgorszy okres, wszystkie tymczasy i hoteliki zapchane Quote
jotka Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Pluto niestety nadal nie ma domu, nawet nikt nie pyta, a taki piękny pies. Quote
jotka Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Pluto, maszeruj na górę, moze ktoś cię zauważy! Quote
Recommended Posts