Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Times New Roman]ZNALEZIONO PSA[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Dnia 16.07.2008 r. (środa), wieczorem, został znaleziony na skrzyżowaniu ulic Kościuszki, Poniatowskiego i Szeligiewicza w KATOWICACH, bokser - umaszczenie – czarny, podpalany na brązowo (kolory jak doberman).[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Pies miał parcianą, czarną obrożę i metalowy kaganiec firmy „Champion”. Jest bardzo wychudzony .[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Piesek jest łagodny, bardzo przyjacielski. Czeka na właściciela lub osobę, która mogłaby go przyjąć do domu.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Proszę o kontakt:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Jolanta Gruszczyńska- Matula[/FONT]
[FONT=Times New Roman][email protected][/FONT]

Witam, przesyłam zdjęcia bokserka, który czeka na właściciela.
Jest naprawdę kochany i łagodny. Zna komendy "siad, waruj, daj łapę" (więcej nie próbowałam). Myślę, że jest młody, około 1 do 2 lat, - czyste uszy, bawi sie chetnie jak szczeniak, czyste, białe zęby. Nie ma pewności, ale mógł zginąć gdzieś w innym mieście, bo jest dośc wychudzony.
Szkoda by go było oddać do azylu - bardzo ufny i radosny.
BŁAGAM o pomoc w znalezieniu właściciela lub osoby, kóra mogłaby go wziąć.

Posted

Piesek aktualnie znajduje się w domu tymczasowym u pewnej starszej pani, która nie chcąc psa narażać na schronisko, przyjęła do siebie na czas szukania domu. Niestety nie może u niej pozostać, bo jest zbyt żywiołowy i nie daje sobie z nim rady. Już dwa razy ją przewrócił.
Na cito szukamy domu tymczsaowego.
Wisi już na allegro i wysłałąm wiadomość do fundacji Boksery w potrzebie, za wszelką pomoc w rozgłaszaniu wiadomości o piesku będziemy niezmirnie wdzięczni.

Posted

W pierwszym posicie jest podany namair do soby która z psiakiem miała bezpośredni kontakt ( to ta pani go znalazła) myslę że ona najlepiej odpowied na konkretne pytania. Z tego co wiem ogłoszenia wisiały niekt się nie zgłaszał.

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Halbinko a kontaktowali się z Toba Ci ludzie z Chorzowa??[/FONT]
Ja jestem tylko pośrednikiem, dane przekazałam Formicy... ;)

Posted

[quote name='halbina']Ja jestem tylko pośrednikiem, dane przekazałam Formicy... ;)

[FONT=Arial]oki , mam nadzieję , że się skontaktują i temu fafelkowi się uda , bo naprawdę ludzie wydają się oki , a Nasz boxiu musiał zniknąć na JUŻ , nie było czasu na wizyty ... no i trochę chyba państwu było żal [/FONT]

Posted

Witam,
Dziękuję wszystkim za pomoc w poszukiwaniu właściciela lub nowego domu dla
boksera znalezionego dnia 16.07.2008 r. w Katowicach.
Właściciel co prawda się nie odezwał ale świetni ludzie, działający na rzecz
fundacji "Boksery w potrzebie" skontaktowali mnie z kimś, kto przyjął psiaka
do siebie.
W piątek bokserek pojechał do nowego domu, czuje się dobrze, jest grzeczny,
zadowolony i nie odstępuje swoich nowych przyjaciół nawet na krok.
Tak więc wszystko zakończyło się szczęśliwie.
Jeszcze raz piękne dzięki za zaangażowanie.
Pozdrawiam
Jolanta Gruszczyńska -Matula

:multi: :multi: :multi: :multi: no to można przenieść ten wątek...