Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mróweczka, malutka dwumiesięczna sunia, jest po mechanicznym urazie głowy, ale rozwija się normalnie. Przebywa w domu tymczasowym, jest pod opieką weterynaryjną Polikliniki.
Malutka to wesoła, pełna temperamentu, odważna Sunia. Mrówka bardzo lubi towarzystwo człowieka, chętnie bawi sie z psiakami.

Dodatkowe informacje u Ania_i_Kropka - 693 63 32 11

Maleństwo...:lol:

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wilczyca napisał(a):
śliczności tak cudnie śpiące :cool3:, Jagoda* a cóz to się stało w łepusia :shake:

W schronisku, w klatce była razem z rodzeństwem i ugrzęzła...

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Moja kochana Mróweczko:loveu::loveu::loveu: pokazuj się wszystkim.

no i ja podrzuce, ale czy nie powinna miec jakis ogloszen ? czy ma choc allegro ??

Posted

[quote name='sugarr']śliczności. allegro ma? jakby nie wakacje, to domek pewnie byłby już

[quote name='t_kasiek']no i ja podrzuce, ale czy nie powinna miec jakis ogloszen ? czy ma choc allegro ??

To jeszcze raz zapytam... Ma? Jeżeli nie to proszę o tekst i zrobię

Posted

Przepraszam, że się nie odzywałam, ale nie miałam wczoraj siły nic pisać.
W czwartek po 22 jak zwykle wyszłam z Mrówką na ostatni spacer. Zawsze wychodziłyśmy pod klatkę na siusiu. Stałam z mrówka na trawniku obok klatki gdy nagle z krzaków wyleciał mieszaniec ONa. Bydlak chwycił Mróweczkę za kark i podniósł do góry. Puścił dopiero jak dostał kopniaka w pysk. Mróweczka upadła na ziemię i zaczęła uciekać z piskiem. Chwyciłam małą na ręce i wpadłam z nią do domu. Mróweczka strasznie krwawiła. Od razu pojechałyśmy do lecznicy. W drodze do polikliniki malutka zaczęła się dusić. Na szczęście po dojechaniu do lecznicy okazało się, że obrażenia malutkiej nie są aż tak poważne jak wyglądało na początku. Mróweczka dostała kroplówkę i leki. Gdy tylko się uspokoiła i jej stan sie ustabilizował można było zszyć jej rany. Mrówka miała dużą ranę na boku i malutka, ale bardzo głęboką pod okiem. Wczoraj Mróweczka miała zrobione zdjęcie rtg i na szczęście wszystko jest ok. Teraz sunia czuje się dobrze. Jest obolała i przestraszona.