christoph Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Zaległe fotki z wystaw w Łodzi. http://www.akita-club.pl/galeria/displayimage.php?pos=-937
christoph Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Coś mi się zepsło??? Nie mogę wstawić zdjęć, tylko jakieś krzaczki wychodzą:( W poprzednim poście wyszedł odnośnik do wystawy akit, a tu do wystawy V grupy. http://www.akita-club.pl/galeria/displayimage.php?pos=-955
christoph Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Chyba się uda... Krajowa Wystawa Akit Psy championy Ale muszę wszystko ręcznie edytować i nawet nie ma emotikonek:((
christoph Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Psy porównanie o BOS Suki szczenięta Suki młodzież
christoph Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Suki pośrednia Suki otwarta Suki championy Suki wybór BOS Wybór BOB
Kasia_i_Łukasz Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Uzupełnię trochę stawkę i wyniki z Wrocławia, które wcześniej zamieściła Asiunia: Psy: klasa młodzieży: Nankyoku Halne Wzgórze - oc.dosk., Zw.Mł klasa pośrednia: Akita u Izis Yorito - nieobecny klasa otwarta: Ashi Joko-Inu - oc.bdb Oda Nobunaga Halne Wzgórze - oc.dosk., lok.I, CWC, NPwR i CACIB Rengoku D'Obakosow - nieobecny klasa championów: Amai Bakira - oc.dosk.,lok.I Suki: klasa szczeniąt: Hanu z Krobskiego Hajmatu - oc.obiecująca Kayo Go Yamamoto - nieobecna klasa młodzieży: Cama Dolina Wiązów - oc.dosk. Caria Dolina Wiązów - nieobecna Clea Dolina Wiązów - oc.bdb Iczczite Halne Wzgórze - oc.dosk., lok.IV Kazuma z Robertowej Chatki - oc.dosk., lok.III Kitsune Halne Wzgórze - nieobecna Nagasaki Mago Kakusui - oc.dosk., lok.II Nami-Go Matagiinu - oc.dosk., lok.I, Zw.Mł., NJw R klasa pośrednia: Akari No Tsuki Halne Wzgórze - oc.dosk., lok.II Arashi Tajgeta - oc.dosk., lok.I, CWC klasa otwarta: Arashi Bakira - wnioskuję, że dostała ocenę bdb, gdyż nie by[SIZE=2]ła na porównaniu do NSwR Midori Turzycowa Dolina - nieobecna Sara z Grodzkiego Zakątka - nieobecna Klasa chmapionów Bu Yamamoto - oc.dosk., lok.I, NSwR, CACIB, BOB Mam nadzieję, że niczego nie przeoczyłam, jeśli tak to z góry przepraszam :razz: Apropos przeoczeń - Kotis sorki, za b[SIZE=2]łąd w wynikach z Częstochowy :cool3:
Kasia_i_Łukasz Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Wyniki już znacie, teraz czas na fotorelacje z Wrocławia - Asiunia przepraszam, że tak długo musiałaś czekać. Obiecuję, że Ci to niebawem wynagrodzę :cool3: Psy: NANKYOKU MAGO NAGASAKI Halne Wzgórze ASHI Joko-Inu ODA NABUNAGA Halne Wzgórze AMAI Bakira
Kasia_i_Łukasz Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Suki: HANUz Krobskiego Hajmatu CAMA Dolina Wiązów CLEA Dolina Wiązów ICZCZITE Halne Wzgórze KAZUMA z Robertowej Chatki NAGASAKI MAGO KAKUSUI Halne Wzgórze a na drugim planie NAMI-GO Matagiinu Suki kl.młodzieży na lokatach: NAMI-GO i NAGASAKI MAGO KAKUSUI suki kl.mlodzieży na lokatach: KAZUMA, ICZCZITE, CAMA
Kasia_i_Łukasz Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Suki cd: AKARI NO TSUKI Halne Wzgórze ARASHI Tajgeta ARASHI Bakira BU Yamamoto
Kasia_i_Łukasz Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Ustaliłam też stawkę z Rybnika, ale niestety nie znam wyników :cool1: Psy: klasa szczeniąt: SHIRO klasa otwarta: HOSEKI Halne Wzgórze Suki: klasa młodzieży: AKARI NO TSUKI Halne Wzgórze KONNICHI-WA Halne Wzgórze klasa pośrednia: CLEA Dolina Wiązów klasa otwarta: AIKYO z Hrabovskeho dvora - nieobecna SZANTA Jamni Jar
Kasia_i_Łukasz Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Na koniec mojego przydługawego monologu ;) przedstawiam nasz nowy "pochłaniacz czasu" :lol: :loveu: AIDA Puchate liski :loveu: były sobie akity trzy, akity trzy, akity trzy :evil_lol: Koniec tego dobrego - niunia właśnie się obudziła :p Aha, jeszcze jedno. Przydomek, który wymarzyliśmy sobie dla naszej hodowli został zatwierdzony :multi: - KAZOKU KANSHIN - co oznacza rodzina godna podziwu :cool3:
sylwekw Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Bardzo proszę, czy ktos ma dostep do katalogu z wystawy w Rybniku .... Bardzo chciałbym prosić o kontakt do właścicieli dwóch psów (psa i suki) z tej wystawy. Shiro (psy klasa szczeniąt) .... brat mojej Shojo Szanta (suka) ... najprawdopodobniej siostra matki mojej Shojo. Bardzo byłbym wdzięczny za jakies kontakty z do właścicieli tych dwóch psów. Na priv albo na [email protected]
Asiaczek Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='Kasia_i_Łukasz']Na koniec mojego przydługawego monologu ;) przedstawiam nasz nowy "pochłaniacz czasu" :lol: :loveu: AIDA Puchate liski :loveu: były sobie akity trzy, akity trzy, akity trzy :evil_lol: Koniec tego dobrego - niunia właśnie się obudziła :p Aha, jeszcze jedno. Przydomek, który wymarzyliśmy sobie dla naszej hodowli został zatwierdzony :multi: - KAZOKU KANSHIN - co oznacza rodzina godna podziwu :cool3: No, Kochani, rosniecie i obrastacie w akitki!!! Maleńka jest fajniutka!!! Przydomek - naprawde "godny podziwu"... Z tego wynika, ze i adres mailowy musicie zmienic, bo nie odpowiada prawdzie...;) Ale wtedy będzie baaaaardzo dłuuuuugi...:lol: Pzdr.
Asiaczek Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Trochę zdjęć z NDM '06. Z wiadomych względów nie mam wszystkich psów i suk. Nasze ringi były obok siebie a i godziny sędziowania lekko zachodziły na siebie. Podoba mi się ta sunia i dlatego ma ona chyba najwięcej zdjęć z NDM. Największa luzaczka wystawy! Cdn. Pzdr.
donya Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='Kasia_i_Łukasz'] słodki misiaczek :loveu: :loveu: :loveu:
Asiaczek Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Donya - a gdzie są nowe zdjęcia Twojej Misiaczki, co? Pzdr.
donya Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='Asiaczek'] Podoba mi się ta sunia i dlatego ma ona chyba najwięcej zdjęć z NDM. To jest Akita u Izis YOKO, masz szansę spotkać ją na polach ;)
Asiaczek Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Donya - wiem! Poznałyśmy się z Ineczką właśnie na wystawie w NDM! I jesteśmy wstępnie umówione na spacerek na Polach. Ale to dopiero, jak u mnie skończą się cieczki. Pzdr.
donya Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='Asiaczek']Donya - a gdzie są nowe zdjęcia Twojej Misiaczki, co? Pzdr. Własnie podpisałam zdjęcia i zaraz je wstawię - ale masz nosa :lol: :lol: :lol:
Asiaczek Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Ooooo! Superasto! Juz się nie mogę doczekać... Pzdr.
donya Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Mój misiaczek wyrósł na niedzwiedzia i zjada Bimbonka
donya Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='Asiaczek']Donya - wiem! Poznałyśmy się z Ineczką właśnie na wystawie w NDM! I jesteśmy wstępnie umówione na spacerek na Polach. Ale to dopiero, jak u mnie skończą się cieczki. Pzdr. To super :multi: :multi: :multi: miło spędzicie czas :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts