Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

[SIZE="4"]STATYSTYKA NA POZNAŃ
PSY
szczeniaki - 4
młodzież - 12
pośrednia - 7
otwarta - 16
championów - 17
weteranów - 1

SUKI
szczeniaki - 5
młodzież - 18
pośrednia - 14
otwarta - 15
championów - 12
weteranów - 1

czyli 57 psów i 65 suk = 122 akit!!!!!

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agappe napisał(a):
WIADOMOŚCI WYSTAWOWE!!!!!

Wczoraj wystawa o Zw.Węgier na WĘGRZECH Budapeszt 21.10
INOCHI-O KAKERU Halne Wzgórze Mł.Zw.WĘGIER, Best Junior
I'YOROKOBI NO IZUMI Halne Wzgorze Mł.Zw.WĘGIER
HOSEKI Halne Wzgórze CAC, BOS, CACIB, BOB, Zw.WĘGIER

Dzis wystawa Europy Środkowo Wschodniej w Budapeszcie 22.10
INOCHI-O KAKERU Halne Wzgórze Mł.Zw.Europy Środkowo-Wschodniej
I'YOROKOBI NO IZUMI Halne Wzgorze Mł.Zw.Europy Środkowo-Wschodniej, Best Junior
HOSEKI Halne Wzgórze CAC, BOS, CACIB, v-ce Zw.Europy Środkowo-Wschodniej

OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

gratuluje :multi:

Posted

Agappe napisał(a):
Inochiemu????? przecież on jest w młodzieży!! to jaki inter????????????????????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

pomyliłam go z Hosekim :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: ale gafa :)

Posted

Asiunia02 napisał(a):
pomyliłam go z Hosekim :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: ale gafa :)

chyba jednak troche mu brakuje:
24.03.06.International show KATOWICE judge Zvi Kupferberg (ISR)-CWC,CACIB,BOS(5)
30.04.06.International show OPOLE judge Barbara Larska(Poland)-CWC 1/3
14.05.06.National show Jelenia Góra,judge Magdalena Musiał(Poland)-CWC(1/2),BOS,BOB(7)
21.05.06.National show Bytom,judge Katarzyna Fiszdon(Poland)-CWC(1/3),BOS
27.05.06.International show LESZNO,judge Piotr Król(Poland) -CWC
08.07.06.International show WARSZAWA,judge Paweł Szemraj(Poland) -CWC(1/4)
15.10.06 National show RYBNIK,judge Katarzyna Fiszdon(Poland) -CWC,BOS

czasu i jednego CACIBa spoza Polski i spoza Węgier ;)
a po za tym chłopak skończył miesiac temu 2 lata, wiec i z pośredniej wyrósł

Posted

Kamila ... kingula .... to zdjęcie już się pojawiało w dziale psów w potrzebie - temat nie jest całkiem nowy sam byłem zainteresowany tym psem ale ciągle mam obawy z pwroadzeniem do domu starszego psa - Shojo + dorosły pies + moje córki może nie być tak całkiem spokojnie na początku a nie mam teraz możliwości spędzać całych dni z psami.

Posted

A nic nie wiadomo, czy ma tatuaż/chip? Może tam zadzwonić i podpowiedzieć? Chociaż wydaje mi się, że osoby pracujące "Na Paluchu" na pewno dobrze wiedzą, gdzie i czego szukać u psiaka...
Ale tak czy siak - to bardzo smutne...
Pzdr.

Posted

Witam serdecznie!
Chciałam przywitać się z wszystkimi i poinformować, że dołączyłam do grona wielbicieli akit. Pod naszym dachem zamieszkał Anshin Puchate Liski.
Chciałam też prosić Kasię i Łukasza o pozdrowiena Asztara - tatusia naszej pociechy. Jak nauczę się wklejać zdjęcia to na pewno pokażę naszego psiaka.
Pozdrawiam

Posted

Agappe napisał(a):
chyba jednak troche mu brakuje:
24.03.06.International show KATOWICE judge Zvi Kupferberg (ISR)-CWC,CACIB,BOS(5)
30.04.06.International show OPOLE judge Barbara Larska(Poland)-CWC 1/3
14.05.06.National show Jelenia Góra,judge Magdalena Musiał(Poland)-CWC(1/2),BOS,BOB(7)
21.05.06.National show Bytom,judge Katarzyna Fiszdon(Poland)-CWC(1/3),BOS
27.05.06.International show LESZNO,judge Piotr Król(Poland) -CWC
08.07.06.International show WARSZAWA,judge Paweł Szemraj(Poland) -CWC(1/4)
15.10.06 National show RYBNIK,judge Katarzyna Fiszdon(Poland) -CWC,BOS

czasu i jednego CACIBa spoza Polski i spoza Węgier ;)
a po za tym chłopak skończył miesiac temu 2 lata, wiec i z pośredniej wyrósł

Ja kompetnie pomyliłam psy :) Nie wiem czemu uroiło mi sie, ze Inochi był w Helsinkach i teraz w pośredniej.
A nie ma takie czegos jak Inter Młodziezy prawda ??? Jesli nie to tez głupota.

Posted

Jak tam przygotowania do Swiatówki ??
My niestety zamiast w pełni myśleć o światówce to zajeliśmy się wychowaniem nowych "dzieci", ale rasy dużo mniejszej niz Akita :)

Posted

Specjalnie dla Cibie Asiaczku przedstawiam nasze "dzieci".

IGA i ZUZA

I ich historia zeby było powiazanie z Akitami ;)

Chikaka mieszka w jednym mieszkaniu z jamnikiem. Ale niestety Zuzia miala juz swoje lata i na dodatek we wakacje wpadła pod samochód i po prawie dwumiesiecznych cierpieniu z peknietym kregosłupem odeszła do Aniołków :(
I zeby Chikaka nie czuła się samotna, bo od dziecinstwa miala przy sobie "paróweczke" to trzeba bylo kupic nowa Zuzie. A ze cała rodzina teksniła za jakos mała przytulanka to zakup nastapil dosc szybko. i taka jest historia ZUZI :)

Historia Igi:
Chikaka niestety tak duzo milosc obdarowala pierwsza Zuzie, ze nowa Zuza jej sie za bardzo nie podoba i nie ma ochoty sie z nia bawic, Zuza to Jamnik Szorstkowlosy króliczy to az strach patrzec jak zaczepia sie w akity wiec trzeba bylo dokupic jej towarzyszke zycia :) I jest IGA :)

Posted

No,ładna, ładna historyjka! i jaka życiowa. A czy fotki "Zuziek" będą na tym topiku czy gdzie indziej? Ja myślę, ze chyba można dać je tutaj, ot, tak, choćby dla ożywienia i urozmaicenia Galerii akit.
Co o tym myślicie?
Pzdr.

Posted

[quote name='Kasia Fistasia']Witam serdecznie!
Chciałam przywitać się z wszystkimi i poinformować, że dołączyłam do grona wielbicieli akit. Pod naszym dachem zamieszkał Anshin Puchate Liski.
Chciałam też prosić Kasię i Łukasza o pozdrowiena Asztara - tatusia naszej pociechy. Jak nauczę się wklejać zdjęcia to na pewno pokażę naszego psiaka.
Pozdrawiam

Kasia Fistasia, bardzo, bardzo serdecznie witamy Cię na tym forum :multi:
Bardzo się cieszę, że Pańcia naszego wnusia się tutaj znalazła :lol:

Pod naszym dachem mieszka nie tylko tatuś Waszej pociechy, zamieszkała z nami również miotowa siostra Anshin'a - Aida Puchate liski :loveu:

Mam nadzieję, że niebawem pojmiesz tajniki wklejania zdjęć na dgm i zarzucisz naszą galerię fotkami Waszego ślicznego malca :loveu:

Pozdrawiamy bardzo cieplutko w imieniu swoim i naszych czworonożnych przyjacieli :p

Posted

Asiaczek napisał(a):
Czy to w związku z poznańskim szałem nie ma żadnych zdjęć?
A może Donya coś wstawi?
Pzdr.

Czy Wy widzieliście te statystyki ze strony wystawy?!!!! Psy z Tajlandii, Indonezji, RPA, Peru, Uzbekistanu itd:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...