Agappe Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 [SIZE="4"]STATYSTYKA NA POZNAŃ PSY szczeniaki - 4 młodzież - 12 pośrednia - 7 otwarta - 16 championów - 17 weteranów - 1 SUKI szczeniaki - 5 młodzież - 18 pośrednia - 14 otwarta - 15 championów - 12 weteranów - 1 czyli 57 psów i 65 suk = 122 akit!!!!!
Daisunia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Agappe napisał(a):WIADOMOŚCI WYSTAWOWE!!!!! Wczoraj wystawa o Zw.Węgier na WĘGRZECH Budapeszt 21.10 INOCHI-O KAKERU Halne Wzgórze Mł.Zw.WĘGIER, Best Junior I'YOROKOBI NO IZUMI Halne Wzgorze Mł.Zw.WĘGIER HOSEKI Halne Wzgórze CAC, BOS, CACIB, BOB, Zw.WĘGIER Dzis wystawa Europy Środkowo Wschodniej w Budapeszcie 22.10 INOCHI-O KAKERU Halne Wzgórze Mł.Zw.Europy Środkowo-Wschodniej I'YOROKOBI NO IZUMI Halne Wzgorze Mł.Zw.Europy Środkowo-Wschodniej, Best Junior HOSEKI Halne Wzgórze CAC, BOS, CACIB, v-ce Zw.Europy Środkowo-Wschodniej OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: gratuluje :multi:
Asiunia02 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Agappe napisał(a):Inochiemu????? przecież on jest w młodzieży!! to jaki inter????????????????????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: pomyliłam go z Hosekim :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: ale gafa :)
Agappe Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Asiunia02 napisał(a):pomyliłam go z Hosekim :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: ale gafa :) chyba jednak troche mu brakuje: 24.03.06.International show KATOWICE judge Zvi Kupferberg (ISR)-CWC,CACIB,BOS(5) 30.04.06.International show OPOLE judge Barbara Larska(Poland)-CWC 1/3 14.05.06.National show Jelenia Góra,judge Magdalena Musiał(Poland)-CWC(1/2),BOS,BOB(7) 21.05.06.National show Bytom,judge Katarzyna Fiszdon(Poland)-CWC(1/3),BOS 27.05.06.International show LESZNO,judge Piotr Król(Poland) -CWC 08.07.06.International show WARSZAWA,judge Paweł Szemraj(Poland) -CWC(1/4) 15.10.06 National show RYBNIK,judge Katarzyna Fiszdon(Poland) -CWC,BOS czasu i jednego CACIBa spoza Polski i spoza Węgier ;) a po za tym chłopak skończył miesiac temu 2 lata, wiec i z pośredniej wyrósł
kingula Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 http://img215.imageshack.us/my.php?image=2988yh0.jpg Czy ktos poznaje ta akite? Na stronie Palucha znalazlam jej zdjecie.
sylwekw Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Kamila ... kingula .... to zdjęcie już się pojawiało w dziale psów w potrzebie - temat nie jest całkiem nowy sam byłem zainteresowany tym psem ale ciągle mam obawy z pwroadzeniem do domu starszego psa - Shojo + dorosły pies + moje córki może nie być tak całkiem spokojnie na początku a nie mam teraz możliwości spędzać całych dni z psami.
kingula Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Niestety :shake: Wyglada jednak na zadbanego psa, moze komus uciekl?
Asiaczek Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 A nic nie wiadomo, czy ma tatuaż/chip? Może tam zadzwonić i podpowiedzieć? Chociaż wydaje mi się, że osoby pracujące "Na Paluchu" na pewno dobrze wiedzą, gdzie i czego szukać u psiaka... Ale tak czy siak - to bardzo smutne... Pzdr.
Kasia Fistasia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Witam serdecznie! Chciałam przywitać się z wszystkimi i poinformować, że dołączyłam do grona wielbicieli akit. Pod naszym dachem zamieszkał Anshin Puchate Liski. Chciałam też prosić Kasię i Łukasza o pozdrowiena Asztara - tatusia naszej pociechy. Jak nauczę się wklejać zdjęcia to na pewno pokażę naszego psiaka. Pozdrawiam
Asiunia02 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Agappe napisał(a):chyba jednak troche mu brakuje: 24.03.06.International show KATOWICE judge Zvi Kupferberg (ISR)-CWC,CACIB,BOS(5) 30.04.06.International show OPOLE judge Barbara Larska(Poland)-CWC 1/3 14.05.06.National show Jelenia Góra,judge Magdalena Musiał(Poland)-CWC(1/2),BOS,BOB(7) 21.05.06.National show Bytom,judge Katarzyna Fiszdon(Poland)-CWC(1/3),BOS 27.05.06.International show LESZNO,judge Piotr Król(Poland) -CWC 08.07.06.International show WARSZAWA,judge Paweł Szemraj(Poland) -CWC(1/4) 15.10.06 National show RYBNIK,judge Katarzyna Fiszdon(Poland) -CWC,BOS czasu i jednego CACIBa spoza Polski i spoza Węgier ;) a po za tym chłopak skończył miesiac temu 2 lata, wiec i z pośredniej wyrósł Ja kompetnie pomyliłam psy :) Nie wiem czemu uroiło mi sie, ze Inochi był w Helsinkach i teraz w pośredniej. A nie ma takie czegos jak Inter Młodziezy prawda ??? Jesli nie to tez głupota.
Asiunia02 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Jak tam przygotowania do Swiatówki ?? My niestety zamiast w pełni myśleć o światówce to zajeliśmy się wychowaniem nowych "dzieci", ale rasy dużo mniejszej niz Akita :)
Asiaczek Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 A jakie to "dzieci" pojawiły się w domku? Zdradzicie tę tajemnicę? Może niektórzy już wiedzą (pewnie tak), ale ja np. nie mam pojęcia... Pzdr.
Asiunia02 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Specjalnie dla Cibie Asiaczku przedstawiam nasze "dzieci". IGA i ZUZA I ich historia zeby było powiazanie z Akitami ;) Chikaka mieszka w jednym mieszkaniu z jamnikiem. Ale niestety Zuzia miala juz swoje lata i na dodatek we wakacje wpadła pod samochód i po prawie dwumiesiecznych cierpieniu z peknietym kregosłupem odeszła do Aniołków :( I zeby Chikaka nie czuła się samotna, bo od dziecinstwa miala przy sobie "paróweczke" to trzeba bylo kupic nowa Zuzie. A ze cała rodzina teksniła za jakos mała przytulanka to zakup nastapil dosc szybko. i taka jest historia ZUZI :) Historia Igi: Chikaka niestety tak duzo milosc obdarowala pierwsza Zuzie, ze nowa Zuza jej sie za bardzo nie podoba i nie ma ochoty sie z nia bawic, Zuza to Jamnik Szorstkowlosy króliczy to az strach patrzec jak zaczepia sie w akity wiec trzeba bylo dokupic jej towarzyszke zycia :) I jest IGA :)
Asiunia02 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 I teraz mały kłopot ma i Chikaka i Akuma bo Iga mieszka ze mna.
Asiaczek Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 No,ładna, ładna historyjka! i jaka życiowa. A czy fotki "Zuziek" będą na tym topiku czy gdzie indziej? Ja myślę, ze chyba można dać je tutaj, ot, tak, choćby dla ożywienia i urozmaicenia Galerii akit. Co o tym myślicie? Pzdr.
Kasia_i_Łukasz Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Kasia Fistasia']Witam serdecznie! Chciałam przywitać się z wszystkimi i poinformować, że dołączyłam do grona wielbicieli akit. Pod naszym dachem zamieszkał Anshin Puchate Liski. Chciałam też prosić Kasię i Łukasza o pozdrowiena Asztara - tatusia naszej pociechy. Jak nauczę się wklejać zdjęcia to na pewno pokażę naszego psiaka. Pozdrawiam Kasia Fistasia, bardzo, bardzo serdecznie witamy Cię na tym forum :multi: Bardzo się cieszę, że Pańcia naszego wnusia się tutaj znalazła :lol: Pod naszym dachem mieszka nie tylko tatuś Waszej pociechy, zamieszkała z nami również miotowa siostra Anshin'a - Aida Puchate liski :loveu: Mam nadzieję, że niebawem pojmiesz tajniki wklejania zdjęć na dgm i zarzucisz naszą galerię fotkami Waszego ślicznego malca :loveu: Pozdrawiamy bardzo cieplutko w imieniu swoim i naszych czworonożnych przyjacieli :p
Kasia_i_Łukasz Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Asiunia02'] IGA i ZUZA :loveu: :loveu: :loveu: prześliczne słodziaki :loveu: :loveu: :loveu:
Agappe Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 jako, ze dawno tu niczego nie było.. wstawie kilka zdjeć z dzisiejszego spaceru :) To nie jest tak jak wyglada ;)
Agappe Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Asiaczek napisał(a):A jak miało wyglądać?:evil_lol: Pzdr. jakby sie do czegoś szykował ;):mad: :mad:
Asiaczek Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 E, nadinterpretacja, Kochana, nadinterpretacja... Pzdr.
Asiunia02 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 za tydzien o tej porze zacznie sie SZAŁ :) kapiele, manicure czas bedzie zaczac :)
Asiaczek Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Czy to w związku z poznańskim szałem nie ma żadnych zdjęć? A może Donya coś wstawi? Pzdr.
Agappe Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Asiaczek napisał(a):Czy to w związku z poznańskim szałem nie ma żadnych zdjęć? A może Donya coś wstawi? Pzdr. Czy Wy widzieliście te statystyki ze strony wystawy?!!!! Psy z Tajlandii, Indonezji, RPA, Peru, Uzbekistanu itd:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Recommended Posts