Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

arrakis-pewnie gdizes sa..na plytkach:cool1:.
wyjatek-fafloski byl bardzo baaaardzo przytulasnym psem.łoś jest taki sam.niem ialam jeszcze pryztulasnej suni on.no to teraz mam coreczke mamusi.:evil_lol:.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jak dla mnie bomba! Mam już dość tej przylepy ;) Zapomina, ze 30kg waży, włazi na kolana i najchętniej zostałaby tam cały dzień szturchając Cię pyskiem lub waląc łapą, żebyś głaskała :evil_lol:
Jak ayshe nie chce to zapraszam po odbiór :eviltong:

Posted

łoś przesladujacy psy na polach
bede pierwsza[niewiadomo do czego]-baba jest baaardzo cierpliwa dizewczynka:evil_lol:

biegam jak goopek i doprowadzam wszystkich tym do rozpaczy i zmeczenia emocjonalnego:roll:

josh,łoś,surykat,whoo i baba-baba ma wlasne sprawy zwizane z pilka,josh czeka az mamcia wymachnie ta pilke w koncu,surykat jak zwykle zdeterminowana:razz:,łoś w pogotowiu jakby trzeba bylo kogos popasac i powkurzac:evil_lol:,whoo zastanawia sie czy warto podejsc do zarcia czy moze wypsnie sie mamci pileczka

trudno powiedizec o co tutaj kaman :evil_lol:

cdn:cool3:

Posted

osiek[ktory zezarl mi w nocy komorke i okulary:mad:-nudzilo sie zdaje sie dizecku:cool1:] biegajacy za joshem.
nie ma tu zadenj taktyki.łosiek biega zapasajac kazdego psa,jak piesnie biega-łoś drze ryja mu nad uchem[dlaczego nei biegasz?:evil_lol:]jak delikwent zostawi pilke-łoś natychmiast ja kradnie :roll:.no chyba ze ma swoja.:lol:
tutaj jest moment biegania wkolko josha i nadzieja ze moze da siemu podprowadizc pilke albo chociaz josh sie ruszy.:cool3:

znowu rzep sie przyrzepil:cool3:

jezor prowadzi łosia:lol:

krazacy osiek:loveu:

Posted

14,5:roll: wsiok ma.
surykat w desperacji:DAAAAJ!:razz:.asia-trzymaj z daleka swoje szczeki i pazury

dziewczyny sprawdzaja smak i jakosc nagrodek:evil_lol:-surykat:TU!jestem!DAAAJ!:cool3:

surykat dostaje bajdzio malunio jedzonka[50g]reszte dawki dostaje na treningu bo pracujemy na karme/gryzak.wieeeec jest moocno zdesperowana.:evil_lol:
łosiek-niebywaly moment kiedy łoś stoi i nic ale to nic nie robi:lol:

cd.delektowania sie nagrodami czy dobre cyz nie.nawet josh przyszedl zobaczyc co ta mam je:evil_lol:.noo surykat to normalne ze gdzie jedzenie tam i ona:evil_lol:a oś lata dokola
.

Posted

przelatujacy osiek:roll:

osiek z podprowadzona pilka josha.:razz::diabloti:.dziewczyny gadaja,psy czekaja az cos skapnie z tego omawiania zalet i wad bozity:evil_lol: a osiek zadowolona z rozwoju wypadkow bo mogla zwedzic pilke:lol:.

surykat-moze przez przypadeczek zostal ci w reku granulek marny:razz:

dwa dooopki:loveu:

Posted

ja zawsze spłacam długi i te dobre i te złe:mad:.mam wystarczającą ilośc liposaniku czy jak mu tam na skarmienie pewnej zawsze głodnej suczki na najbliższych paru zajęciach:diabloti:

Posted

14 miechów ? to stara juz myslalam, ze mniej :lol:
No to fajnie teraz bedzie stawala sie bardziej no ... normalna - tak dzis uslyszalam od pewnej babki, ze po skonczeniu roku to psy sie robia idealne - hehe i co Ayshe potwierdzasz tą teori ? :evil_lol:

A wgl moja Pipa strasznie sie przesiała i wyłysiała - jasnieje na potęge gdzie zawsze była ciemna ... bojem sie, bojem sie, ze skonczy jak cudowna Surykatka hehe:loveu::loveu:

Posted

axusia-nooo czas na dorosla siersciuche u Yass:cool3:.surykat jej nie grozi bo surykat jest specyficzny.ona z wierzchu ma czaprak ale pod spodem ...to jest temat na poemat:evil_lol:.jakbym jej nie wyciagala nadmiaru siersciuchy[a ona ma podszerstek pierunsko gesty]to wygladalaby normalnie.umiarkowanie przesiana.
łoś jest baaardzo szczenieca.na moj gust to ona zatrzymala sie na 5 miesiacu zycia.troche czasu zajmie az dorosnie.dlatego pracuje z nia jak ze szczeniolem.:cool1:.taki mam prikaz.zawsze podejmuje sie decyzje o planowaniu treningu wg tego jakiego ma sie psa.łoś jest strasznym dzieciuchem:evil_lol:.
i jeszczee jeden surykat:lol:

Posted

Footki swietne :lol:

No to mnie pocieszyłas, ze Yass nie bedzie cudowna Surykatką :evil_lol:
W kazdym badź razie Yass juz wie, ze jesli nie zakryje tego przesiania to nie dostanie jesc w tym tygodniu, a nawet dalej ... :roll::mad:

Posted

asiu-to po chwili myslenia na to wpadlam ale patrzac z marszu na to zdjecie zadziwil mnie chaos:evil_lol:.
dziewczyny na sladach:cool3::evil_lol:

chlopcy:cool3::evil_lol: