ayshe Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 arrakis-pewnie gdizes sa..na plytkach:cool1:. wyjatek-fafloski byl bardzo baaaardzo przytulasnym psem.łoś jest taki sam.niem ialam jeszcze pryztulasnej suni on.no to teraz mam coreczke mamusi.:evil_lol:. Quote
Wyjątek Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 ayshe dam Ci Game jak chcesz. Ona jest baaaardzo przytulaśna :) co dwie to nie jedna ;) Quote
mimoza Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Wyjatek, zamienmy sie. Ja ci dam nieprzytulnego Baltowskiego, a chetnie wezme miziasta Gamcie:loveu: Quote
Wyjątek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Jak dla mnie bomba! Mam już dość tej przylepy ;) Zapomina, ze 30kg waży, włazi na kolana i najchętniej zostałaby tam cały dzień szturchając Cię pyskiem lub waląc łapą, żebyś głaskała :evil_lol: Jak ayshe nie chce to zapraszam po odbiór :eviltong: Quote
ayshe Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 zdjecia z polowy lipca oschy i moje dziecie:evil_lol: pierwsza zabawa gryzakiem:cool3: surykat Quote
ayshe Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 surykat[goopie sa te male fotki:cool1:] oschy-mama dala mi cos okraglego ze sznurkiemi to sie ćlamie w pysku:multi::evil_lol:] mamusi paputek:loveu: Quote
ayshe Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 padle zwloki łosia:evil_lol: cdn:cool3: Quote
Axusia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 No, no ja chce wiecej Łosia ! :loveu: Quote
ayshe Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 łoś przesladujacy psy na polach bede pierwsza[niewiadomo do czego]-baba jest baaardzo cierpliwa dizewczynka:evil_lol: biegam jak goopek i doprowadzam wszystkich tym do rozpaczy i zmeczenia emocjonalnego:roll: josh,łoś,surykat,whoo i baba-baba ma wlasne sprawy zwizane z pilka,josh czeka az mamcia wymachnie ta pilke w koncu,surykat jak zwykle zdeterminowana:razz:,łoś w pogotowiu jakby trzeba bylo kogos popasac i powkurzac:evil_lol:,whoo zastanawia sie czy warto podejsc do zarcia czy moze wypsnie sie mamci pileczka trudno powiedizec o co tutaj kaman :evil_lol: cdn:cool3: Quote
ayshe Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 osiek[ktory zezarl mi w nocy komorke i okulary:mad:-nudzilo sie zdaje sie dizecku:cool1:] biegajacy za joshem. nie ma tu zadenj taktyki.łosiek biega zapasajac kazdego psa,jak piesnie biega-łoś drze ryja mu nad uchem[dlaczego nei biegasz?:evil_lol:]jak delikwent zostawi pilke-łoś natychmiast ja kradnie :roll:.no chyba ze ma swoja.:lol: tutaj jest moment biegania wkolko josha i nadzieja ze moze da siemu podprowadizc pilke albo chociaz josh sie ruszy.:cool3: znowu rzep sie przyrzepil:cool3: jezor prowadzi łosia:lol: krazacy osiek:loveu: Quote
ayshe Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 14,5:roll: wsiok ma. surykat w desperacji:DAAAAJ!:razz:.asia-trzymaj z daleka swoje szczeki i pazury dziewczyny sprawdzaja smak i jakosc nagrodek:evil_lol:-surykat:TU!jestem!DAAAJ!:cool3: surykat dostaje bajdzio malunio jedzonka[50g]reszte dawki dostaje na treningu bo pracujemy na karme/gryzak.wieeeec jest moocno zdesperowana.:evil_lol: łosiek-niebywaly moment kiedy łoś stoi i nic ale to nic nie robi:lol: cd.delektowania sie nagrodami czy dobre cyz nie.nawet josh przyszedl zobaczyc co ta mam je:evil_lol:.noo surykat to normalne ze gdzie jedzenie tam i ona:evil_lol:a oś lata dokola . Quote
ayshe Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 przelatujacy osiek:roll: osiek z podprowadzona pilka josha.:razz::diabloti:.dziewczyny gadaja,psy czekaja az cos skapnie z tego omawiania zalet i wad bozity:evil_lol: a osiek zadowolona z rozwoju wypadkow bo mogla zwedzic pilke:lol:. surykat-moze przez przypadeczek zostal ci w reku granulek marny:razz: dwa dooopki:loveu: Quote
Ewa-Jo Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 ja zawsze spłacam długi i te dobre i te złe:mad:.mam wystarczającą ilośc liposaniku czy jak mu tam na skarmienie pewnej zawsze głodnej suczki na najbliższych paru zajęciach:diabloti: Quote
Axusia Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 14 miechów ? to stara juz myslalam, ze mniej :lol: No to fajnie teraz bedzie stawala sie bardziej no ... normalna - tak dzis uslyszalam od pewnej babki, ze po skonczeniu roku to psy sie robia idealne - hehe i co Ayshe potwierdzasz tą teori ? :evil_lol: A wgl moja Pipa strasznie sie przesiała i wyłysiała - jasnieje na potęge gdzie zawsze była ciemna ... bojem sie, bojem sie, ze skonczy jak cudowna Surykatka hehe:loveu::loveu: Quote
ayshe Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 no przeca ladne fotki:razz:.mam pare bardziej ...twarzowych.:evil_lol: surykat czubek:roll: oschy :cool3:-daj,daj,ooopozorancik:multi: Quote
ayshe Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 axusia-nooo czas na dorosla siersciuche u Yass:cool3:.surykat jej nie grozi bo surykat jest specyficzny.ona z wierzchu ma czaprak ale pod spodem ...to jest temat na poemat:evil_lol:.jakbym jej nie wyciagala nadmiaru siersciuchy[a ona ma podszerstek pierunsko gesty]to wygladalaby normalnie.umiarkowanie przesiana. łoś jest baaardzo szczenieca.na moj gust to ona zatrzymala sie na 5 miesiacu zycia.troche czasu zajmie az dorosnie.dlatego pracuje z nia jak ze szczeniolem.:cool1:.taki mam prikaz.zawsze podejmuje sie decyzje o planowaniu treningu wg tego jakiego ma sie psa.łoś jest strasznym dzieciuchem:evil_lol:. i jeszczee jeden surykat:lol: Quote
Ewa-Jo Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='ayshe'] trudno powiedizec o co tutaj kaman :evil_lol: http://img504.imageshack.us/img504/8749/img0715pu6.jpg bardzo proste Justyna rzuca piłke więc Joshua z własną w dziobie szykuje się do biegu ,a Baba zajmuje strategiczną pozycje coby dopaśc pierwsza własnej piłki ,co do łosia to można jedno powiedzieć na pewno biega :eviltong: Quote
Axusia Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Footki swietne :lol: No to mnie pocieszyłas, ze Yass nie bedzie cudowna Surykatką :evil_lol: W kazdym badź razie Yass juz wie, ze jesli nie zakryje tego przesiania to nie dostanie jesc w tym tygodniu, a nawet dalej ... :roll::mad: Quote
ayshe Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 asiu-to po chwili myslenia na to wpadlam ale patrzac z marszu na to zdjecie zadziwil mnie chaos:evil_lol:. dziewczyny na sladach:cool3::evil_lol: chlopcy:cool3::evil_lol: Quote
ayshe Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 osiek-biegnem zobaczyc a coz tam sie dzieje:krolik: wiiidze...wiiidze .....cooos wiiidze:icon_roc: cooo tam sie dzieje?:cooldevi: ruszam do akcji:grins: Quote
Eddiii Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='ayshe']asiu-to po chwili myslenia na to wpadlam ale patrzac z marszu na to zdjecie zadziwil mnie chaos:evil_lol:. dziewczyny na sladach:cool3::evil_lol: http://img261.imageshack.us/img261/923/img0839td3.jpg kto z krzeslami przyjechal :roll::evil_lol: Quote
Szira/Gosia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Mimoza przywiozła krzesła dla Glonków aby na przyszłość nie brakowało :lol::lol::lol: a wiesz jakie wygodne były. Nareszcie nie trzeba było na ziemi siedzieć :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agis Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Jeszcze stol by sie przydal do tych krzesel ;) Quote
ayshe Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 nooo wlasnie...stolu nei wziela:razz::evil_lol:...coz za brutalnosc ze strony towarzyszki mimozy:cool3::evil_lol:.... Quote
Recommended Posts